- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.561
Olabilir aslında ben de premium care 3 stokladım bir sürü 5-9arası yazdığı için kilosu.keşke abartmasa imişim.Çok kilolu bi bebek değil 6500 ama bacaklarını sıkmaya başladı 3 numara kızarıyor bacakları bi de markadan markaya değişir belki premium care kullaniyorum biraz küçük sanırım o
Canım sağım mı yapıyorsun tazyik oluşturuyor ekstra sağımSütü tazyikli olup da buna çözüm bulan var mı?
Kızım emerken çok huysuzlanıyor bu yüzden. Emzirirken ağzından memeyi çıkardığında saçına gözüne yüzüne süt fışkırıyor, mememden su tabancasından çıkar gibi çıkıyor süt.
Ben 3. Ay kontrolünde doktora sormuştum. O zaman bebeğim 6.300 gramdı. Kanguru kullanabilirsin demişti canım. 4 aya kadar yatar pozisyonda, 4. Aydan itibaren oturur pozisyonda kullanılır diye yazıyor benim aldığımda. Zaten benim aldığım kanguru 9 kiloya kadar.Geçenlerde konuşulmuştu kanguru için illa 7 kg mı olması lazım? Burada havalar güzel ısındı ve artık dışarıya çıkmak istiyorum. Kızım en son 5.5 kilo civarıydı ve 7 kiloya ulaşması aylar alabilir.
Benimki de öyle canım göğsümü iki parmağımın arasına alıp emziriyorum Bi de kızım yorulduğunda göğsümü çekip ucunu elimle kapatıyorum. Biraz yavaşlıyorSütü tazyikli olup da buna çözüm bulan var mı?
Kızım emerken çok huysuzlanıyor bu yüzden. Emzirirken ağzından memeyi çıkardığında saçına gözüne yüzüne süt fışkırıyor, mememden su tabancasından çıkar gibi çıkıyor süt.
Yok canım mama vermedik. Ama uyanıkken emmiyo anca uykuda. 4-5saat emmediği de oluyo. Heralde bundan dolayı kilo alımı düşükMama takviyesi yapıyo musun canım sen ben şimdiye kadar hep anne sütüyle gittim son bikaç haftadır çok ağladığı için mama aldım ama bebeğim kesinlikle biberon kabul etmiyo kilosunda değilim ben isterse zayıf olsun sağlıklı olsun aç kalmasın da
Geçenlerde konuşulmuştu kanguru için illa 7 kg mı olması lazım? Burada havalar güzel ısındı ve artık dışarıya çıkmak istiyorum. Kızım en son 5.5 kilo civarıydı ve 7 kiloya ulaşması aylar alabilir.
2ay sürdü yapmaması yapar inşallah seninki de . Yine sık yağmıyor ama eskisi gibi de değil:)zeynepleyya ben genelde 1 kez degistiriyorum yavrum ferahlasin diye genelde uyaniyo ama yine uyuyo hemen. Ben bazen ustunu komplede degisiyorum terliyo diye degismisken bezinide degisiyorum.
Duzene girmesine sevindim canim gozunaydin darisi basima artik. En son tam 1 hafta sonra yapti fitilsiz bugün 4. Gun hala bekliyorum:)
Ay inşallah düzelir bu gidişle kel kalıcam ama bi Dr. A gitmek istiyorum
Canım biz aşıyı olduktan 4 gün sonra başlamıştı huysuzluğu ve gazı..
Oğluma nazar mı değdirdim,aşının gerçekten dengesini bozmak gibi bir yan etkisi mi var bilemedim.Uyuyamıyor bir türlü.Tamam gündüz zaten böyle şeyler yapıyordu ama en azından ayakta kucakta duruyordu.Şimdi uykusuuuuzzz,aksiiii,naleeett :)
Direniyor resmen uykuya.Memede uyuyor,bıraktırınca uyanıyor hemen.Gecede uyanıyor 2 gündür
şimdi bi yazı okudum dördüncü ay uykusuyla ilgili becerebilirsem link atiyim için rahatlar belki biraz
ve aynı durumlar bende de var rota mi dis mi anlayamıyorum ama ben
Gazı 1 ay sürdü canımpeki ne kadar sürdü acaba, bizimkide pazartesi rota oldu iki üç gündür gazdan uyuyamiyo yavrum, bide anlayamıyorum dis cikariyo hala patlatamadi disten mi rotadan mi gaz ve ara ara ishali
Aynen ben de dursun diye dua ediyorumcanim sac dökülmesi doğumdan üç ay sonra falan baslarmis vücut hamilelikteki hormonlardan normal hale o zaman geçiyormuş, benim üçüncü ayda başladı cidden ve avuç avuç ne demek resmen topuz saçtan yerlere dökülüyor yuh yani
inşallah yakın zamanda durur diye umut ediyorum ben de
Kuzenim de aynı şeyi söyledi sadece uçlardan kötü yerleri aldırayım bariKisaltmanin hicbi faydasi yok canim bende cok dökülüyo diye ense boyuna kadar kestim fakat hala ayni avuc avuc dökülüyo saclarim
Kızlar geceleyin bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz? Ben sabaha kadar ellemiyordum. Uyanmasın diye. Uyanık olsa bile emzirodum dalıyodu.. uykusu tam açılmıyordu en azından.Ama bugün dayanamadım değiştirdim.sızdırmıştı çişini. Bi daha da uyutabilne aşk olsun. 5,30dan beridir sallıyorum.birazdan okul için hazırlanacağım.hala uyumadı. Değiştirmesen olmuyo.değiştirşnce de bi daha uyumuyo nasıl olacak anlamadım
Benim saçım da aşırı dökülüyor maalesefKızlar selam hayırlı cumalar. Benim saçım çok dökülüyosizde de var mı dökülme?
Ben de öyle yapmıştım da allahtan bildiğim bir marketti de değişmeme izin verdilerOlabilir aslında ben de premium care 3 stokladım bir sürü 5-9arası yazdığı için kilosu.keşke abartmasa imişim.
Canım gözünü korkutmak istemem ama bizimki 1ay sürdüpeki ne kadar sürdü acaba, bizimkide pazartesi rota oldu iki üç gündür gazdan uyuyamiyo yavrum, bide anlayamıyorum dis cikariyo hala patlatamadi disten mi rotadan mi gaz ve ara ara ishali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?