- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.581
bence kamerali olani al cok guzel ben motorola almistim guzelKızlar merhaba. Ben bebek telsizi almamıştım. Ama artık ihtiyaç duymaya başladım. Almaya karar verdim ama hangi marka alacağımı bilmiyorum. Kullanıp memnuj olduğunuz önereceğiniz bi telsiz markası var mı
şimdi bi yazı okudum dördüncü ay uykusuyla ilgili becerebilirsem link atiyim için rahatlar belki biraz
ve aynı durumlar bende de var rota mi dis mi anlayamıyorum ama ben
Canım iki türlü yaklaşım var ek besin ile alakalı. Bir grup keskin bir şekilde 6.aydan sonra der. Diğer grup 4.ay dan yavaşça başlanabilir diyo.Merhaba güzel annişler nasılsıniz?? Bisey sormak istiyorum benim kızım 5 ay bitti 6 aya gecti sadece tek memeden emziriyorum ve günde 2-3 defa mama yediriyorum. Ama biz sofraya oturdugumuzda kasıgımıza bakıyo resmen bana da verin diyo kahvaltida ayni sekilde elime sarilıyo. Az bisey corbamın ucundan tattirdim daha yok mu diye bakıyo agliyor ver diye.. acaba artik ek gıdalara baslasammi erkenmi . Baslarsam neler yedirebilirim. Şükür artik gazi kakasida düzene girdi. Birde sac konusunu konusmussunuz benimde cok dökülüyor napicaz ya cok kötu biktim artik sac toplamaktan..vitamin ilacı kullanmak istiyorum siz ne kullaniyorsunuz. Birde hamilelikten kalma demir ilacim var baya onları kullansam cocuga zarar verirmi kabiz filan yaparmi.. vucudumun ihtiyaci oldugunu dusunuyorum cok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi.. yoksa doktora gidip tahlil yaptırıp öylemi kullansam..
Merhaba güzel annişler nasılsıniz?? Bisey sormak istiyorum benim kızım 5 ay bitti 6 aya gecti sadece tek memeden emziriyorum ve günde 2-3 defa mama yediriyorum. Ama biz sofraya oturdugumuzda kasıgımıza bakıyo resmen bana da verin diyo kahvaltida ayni sekilde elime sarilıyo. Az bisey corbamın ucundan tattirdim daha yok mu diye bakıyo agliyor ver diye.. acaba artik ek gıdalara baslasammi erkenmi . Baslarsam neler yedirebilirim. Şükür artik gazi kakasida düzene girdi. Birde sac konusunu konusmussunuz benimde cok dökülüyor napicaz ya cok kötu biktim artik sac toplamaktan..vitamin ilacı kullanmak istiyorum siz ne kullaniyorsunuz. Birde hamilelikten kalma demir ilacim var baya onları kullansam cocuga zarar verirmi kabiz filan yaparmi.. vucudumun ihtiyaci oldugunu dusunuyorum cok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi.. yoksa doktora gidip tahlil yaptırıp öylemi kullansam..
Canım gözünü korkutmak istemem ama bizimki 1ay sürdü
Vallahi bi diyorum çocuğum gazdan duramıyor,bi diyorum her yere saldırıyor diş mi çıkarıyor,bi diyorum aşının huzursuzluğumu
Verdiğin linkte bi yandan korkuttu bi yandan tam biz deyip rahatlattı.Tüm konuları okuyacağım oğluşum rahat verirse...
aynı şeyleri yaşıyoruz desene
ben sadece o kısmı okudum valla işe yarar bisey varsa ben de okuyum
bilmediğim sey beni çok panik yapıyo o yüzden kötü de olsa bilmek istiyorum, çocuk sunnet olduğunda travma yaşadım resmen, kimse yok bi başıma anlamam etmem çocuk aglar gazdan dişten sunnetten terelelli olcaktim az daha
Doktorunuzla ilgili birsey demek istemiyorum ama sutu mutlaka kesip birkac hafta gozlemlemenizi cok ciddi tavsiye ederim. Doktorunuz alerji testi yapmamis, ama sutu kesmenize gerek yok demis, neye dayanarak? Biz de sonucta kizima alerji testi yaptirmadik, alerji testi icin cok kucuktu. ama kakada kan ve mukus direk besin alerjisi demek, en yaygin goruneni de sut. Sutu 2 hafta kesip bakmanin size bir zarari olmaz ama bebeginizin 6. aya kadar alerjiye maruz kalmasi onun bagirsaklarini tahris eder ve onu huzursuz yapar. Yine de siz bilirsiniz tabi.
kakadaki kan sadece bir kere oldu kan damlasından sonra dün ve bugün Damla’yı vermedim hiç kan olmadı kakada. Ama mukus az az vardı yine. Yarından itibaren keseceğim süt ürünlerini inşallah faydası olur yavrumaDoktorunuzla ilgili birsey demek istemiyorum ama sutu mutlaka kesip birkac hafta gozlemlemenizi cok ciddi tavsiye ederim. Doktorunuz alerji testi yapmamis, ama sutu kesmenize gerek yok demis, neye dayanarak? Biz de sonucta kizima alerji testi yaptirmadik, alerji testi icin cok kucuktu. ama kakada kan ve mukus direk besin alerjisi demek, en yaygin goruneni de sut. Sutu 2 hafta kesip bakmanin size bir zarari olmaz ama bebeginizin 6. aya kadar alerjiye maruz kalmasi onun bagirsaklarini tahris eder ve onu huzursuz yapar. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Ben de çoğu konuda istikrarsız içinden geldiği gibi davranan bi anne olmama rağmen uyku düzeni oluşturmayı başardımkendimde kendime şaşırmıyor değilim
Benim kizimda antibiyotik kullanmak.zorunda kaldik o zaman kakasinda kan vardi. Iki defa kakasinda kan odlu. Doktora goturduk hemen tahlil yapildi. Gizli kan pozitifmis bi de mukuslu diye alerjik bu cocuk dedi doktorumuz. Diyet tavsiye etti. Bi de alerji doktoruna gidelim dedik. O alerjinin ustunde hic durmadi amip var bu cocukta dedi. Sonra kendi doktorumuza gittik amip olsa boyle olmazdi dedi. Yine de ilaclari kullan hem de sen diyet yao dedi. 10 gundur diyet yapiyorum. Kakasi hep mukusluydu hala var mukus. Cok sık kaka yapardi hala oyle yaoiyo. Cokta huzursuz bi bebek degil gibi. Ama gunduz hic uyumuyo. Bilemedik bi daha mi doktora gotursek boyle mi devam etsekKızlar nolur yardım besin alerjisi ile ilgili belirtiler neler oldu bebeğiniz huysuzmuydu
Surekli mi tazyikli geliyo. Benim ilk bikackere cekince tazikli geliyo sonra azaliyo ozaman pecete koyardim tayzikli akisin bitmesini beklerdim artik oglumda alisti. Ama dediğin gibi yuze firkiricak kadar akmiyo artikHer şeyi denedim düzelmedi. Ucunu sıkarak verdim, makas yaptım, meme ucunu dışardan parmağımla yukarı kaldırarak verdim olmadı. Hatta elimle biraz sağıp öyle de emzirdim ama o da işe yaramadı. Sanırım yapısı böyle düzelmeyecek. Kızım alışsa bari.
Uyku eğitimiymiş,peeehh...
Öyle böyle atlattın sünnetide,daha biz doktor bulupta gidemedik bile.Sadece sünnette değil bizimki,çok korkuyorum düşündükçe
InsAllah boyle devam eder ve insAllah bende görürüm o günleri: )2ay sürdü yapmaması yapar inşallah seninki de . Yine sık yağmıyor ama eskisi gibi de değil:)
Bizde de kan damlasindan sonra bir kez kan oldu kakada,dr sut icmeyin dedi,arada sirada mukuslu kakasi dedigimde de arada sirada olabilir surekli olursa onemli dedi ,kan damlasini verdiginde de bebekte huzursuzluk yapabilir demisti gercekteb basladigimizdan beri hem huzursuz hem de kakasi kotu kokulukakadaki kan sadece bir kere oldu kan damlasından sonra dün ve bugün Damla’yı vermedim hiç kan olmadı kakada. Ama mukus az az vardı yine. Yarından itibaren keseceğim süt ürünlerini inşallah faydası olur yavruma
ben uyku egitimi veremem ya bana göre değil, ben zaten dokuz on dedi mi uyuyan bi insanım şimdi uyuyamıyorum bebekten ama biraz daha büyüsün ben uyuyunca o da uyuyacak mecburen diye düşünüyorum
inşallah sorunsuz atlatirsiniz ya siz de sünneti ve sıkıntısını
bebeklerin hepsi istahli olcak galiba bizimki de bayiliyo yeterki boğaz olsun, rota aşısını bi icisi var sanarsin serbet iciyo
ben havuç elma soyup eline veriyorum emiyo soğuk olduğu için dişine iyi geliyo
Brsin alerjisi parmak izi gibi, herkeste farklı. Bazilari cilt tepkili, cildi dokuluyor kizariyor. Bazilari bagirsak tepkili, ishal veya kabiz veya aşırı gaz veya kanli mukuslu kaka. Bazilari solunum tepkili, alerjik sey yenince nefes alamaz hale geliyor. Bazilari alerjik reflu kusma olarak kendini gösteriyor. Tabii ki bunlarin hepsi huysuzluk, uykusuzluk,meme reddi, az kilo alimi vs vs yapabiliyor.Besin alerjisi olan bebekler ağlıyor mu huzursuz mu uykusuz mu yoksa sadece kakada kan olması yeterlimi besin alerjisi için onu merak ediyorum sinirlerim çok bozuk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?