2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ya bizim oğlan son günlerde daha bi düşkün oldu memeye.Kucağıma aldığım an heyecanlanıyor,oturtuyorum,üstümü başımı çekiştirip gözünü memeye dikiyor :) Ayıp diyorum anlamıyor
Şaka bi yana emerken uyumak istiyor,uyuyunca bıraktırıyorum tekrar meme arıyor gözler kapalı.Niye böyle oldu ki bu çocuk? Acıyor yine uçları...

Evet aynen. Umarım 2.dozun böyle etkileri olmaz.

Başınsağolsun cnm.
Sen söylenenlere bakma. Bu millete sen hiçbirşey beğendiremezsin. Çocuk ağlar "bu ne rezil çocuk"derler; çocuk ağlamaz "bu çocuk moron"derler. Kilo alırsın "duba gibi olmuşsun " derler; kilo verirsin" yüzün kaşık kadar kalmış" derler.
O yüzden sen hiç dinleme onları. Allah rahmet etsin büyükannene. Ama yol boyunca bebeğin mahvolur.birkaç ay sonra Bebeğin biraz toparlanınca gidersin taziyeni verirsin.

Başın sağolsun canım. Şu halden anlamayan insanlara sinir oluyorum gerçekten. Yalan söylüyorsun sanki... boşver sen bebeğinin düzenine göre hareket et.. emmeside düzelir inşallah biran önce...
Sağol canım. Onlar tabi alışmış bebekleri emiyo sonra uyuyo bir sonraki emişine kadar.Nete yazıyorum var böyle bebekler. Demek ki imtihanım böyle diyorum Allahım sütümün tadı mı kötü yoksa diyorum. Aklımdan bi ton şey geçiyo.

İnşallah canım. Bazen kendimi avutuyorum sabretmeye çalışıyorum. Bazen de sinir krizine giriyorum ağlamaktan.inşallah geçer bu günler

Sağol canım. Annem dahil teyzelerim herkesin çocuğu yok mu diyorlar. Uçak bir saatmiş. Allah aşkına sanki kırklarelinden Antep’e direk gidiyo uçak. Bi de havların güzel olduğunu söylüyorlar.burası -4 dereceleri buluyo. Antep bahar havası.
Dediğin gibi dedikodulara takılırsak işin içinden hayat çıkamazsın. İnsanın yakını yapınca daha çok ağrına gidiyo

Emzirme sanatı diye bi grup var ben de aynı sorundan muzdariptim. orada denilen şu:eğer 24saat boyunca çişli bezi 1paket margarin ağırlığında ise çocuk doyuyordur. Tabi gel de bunu annelere anlat insanın yüreği tatmin olmuyo ki.

Anladım geçmiş olsun bizimde mide cebimizi küçük görüyorlar özofagus atrezisi olabilir diyorlar bende çok endişeliyim

Anladım geçmiş olsun bizimde mide cebimizi küçük görüyorlar özofagus atrezisi olabilir diyorlar bende çok endişeliyim

Sağolun çok zordu bizim için.Size çok üzüldüm muhakkak iyi bi çocuk cerrahı bulun.Ülkedeki çoğu çocuk cerrahı sünnetten başka bişey bilmiyo iyi araştırın inşallah çıkmaz öyle bişey.Detaylıya gittiniz mi amniyosentez yaptırdınız mı?başka anomali var mı?

1cisli bez ni 1paket margarin agirliginda,yoksa ilk dogduklarinda ki gibi 5-6 cisli bez mi?dr 3aydan sonra cisli beze bakmiyoruz dedi

Cok gecmis olsun,bir arkadasimin bebeginde reflu ve alerji vardi,zamanla ikisi de gecti,reflu icin yatagini yukseltmislerdi

Bu aylarda dikkatleri daginik oluyormus,benimki de emerken bi anda durup bana gulumsuyi agular yapiyor,sonra da birakiyor emmeyi,gulumsemesi agular yapmasi cok hosuma gidiyor,gecmis olsun minikkuzuna bir an once enfeksiyonh atsin insallah

Ankara Hacettepe de yapıcam doğumu Dr Tutku Soyer le görüştük amniyosentez yaptırmamıştım normalde geçen hafta amniyodrenaj la suyumu çektiler sancılarım başladığı için çekmişkende genetiğe gönderdiler kesin sonuç Doğumdan sonra çıkacak ama ön sonuçlar iyi geldi şükür

Teşekkür ederim:) dediğin her şeyi yaptım yapmaya da devam ediyorum inşallah ameliyat tan sonra olur emerek beslenme. Doktorlar da işte genelde emme işinin olmadığını olsa da yeterli beslenemediklerini söylüyor mesele emme değil aslında canım emse de vakum yapamıyor çoğu anne emzirdim sanıyor bir bakıyorlar çocuk hiç kilo almamış kilo vermiş aksine Benim oğlum da emiyor sandık sevindik baygınlık geçirene kadar, yoğunbakımdan çıkmıştı bu nedenle tekrar geri girdi

Son düzenleme:

Allah gani gani razı olsun beni çok duygulandırdınız çok teşekkür ederim dualarınız için inşallah bunfan sonra daha sık uğrayacağımı Buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…