- 20 Mart 2016
- 320
- 464
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.021
3.ayda asi yok canim saglik ocaginda boy kilo bas cevresi ve bingildagina bakiyolar sadece. 4.ayda var asiArkadaşlar bebeklerimizin 3.aylarında da aşıları var değil mirota virüs yaptırıcam dedim hemşire sadece ona tarih verdi bana
Bizim de kontorulumuz vardı minik kızım 4950 olmuşdiğer ay ek gıdaya geçeriz dedi doktor ama erken değil mi sizler ne zaman başlayacaksiniz ?
Masallah kucuk hanima
ay yok nerde canım çığlık çığlığa ağlıyoruz biz büyüme ataklarımı ne bunlar bilmiyorum 30dk dan fazla uyumuyoruz işkence gibi resmenMasallah cnm büyüyorlar yavaş yavas. Aynen 4 bitiyor 5 e giriyonuz. Artik gaz sancılarinin bitmesi gerektiğini düşünüyorum ama bizde az da olsa var. Bizde 5 e giricez nerdeyse. Senin nasil durum biraz azaldimi cnm.
Canım ben kızım da yaptırınca hiç etkisi olmamıştı ama oğlumda çok etkisi oldu. Kaka sayısı değişti. Gaz ı azalmıştı yeniden oluştu. Huysuz bir çocuk değildi huysuz olduKızlar günaydın. Rota aşısından sonra kızım geceleri çok geç yatmaya başladı 4 gün oldu yaptirali gece uykuya zor dalıyor bir etkisi varımdır yoksa tesadüf oldu huyumu degisiyor
Allah yardımcın olsun canım. Şükürsüzlük değil tabiki. İnsan burada kendisiyle aynı duyguları paylaşan insanlarla dertleşince yalnızlık duygusundan kurtuluyor. Birçok insan seninle aynı durumda. Mesela ben seni çok iyi anlıyorum.kızım aynı böyleydi. Tuvalete gitmek için eşimin işten çıkmasını beklerdim. O denli indiremezdim kucağımdan ayağımdan. Ama şimdi kızım 4yaşında. Emin ol geçecek ve çok güzel anlarınız olacak.hatırlayıp hatırlayıp özleyeceğiniz anılarınız birikecek.Sabah 5e kadar hic uyumadi. 5ten sonra da yarim saatte bir uyandı. 9da da tam uyandı. Surekli mizmizliyor. Gozleri kapali ama uyumuyor. Belim, boynum, bacaklarim her yerim ağrıyor bittim gerçekten. Sinirlerim laçka oldu saatlerdir ağlıyorum. Sukursuzluk etmek istemiyorum ama gercekten dayanamiyorum ya
Herkese merhabalar birşey sormak istiyorum arkadaşlar bu topikte @Pembe42 nickli bir arkadaş suyunun fazla olduğunu yazmış ama sonrasında doğumunu göremedim yazışmalarda aynı durumdayım suyum fazla aynı şeyleri yaşamışız durumu ne oldu Doğumunu sağ salim yaptı mı diye soracaktım
Ben varım 1 ay boyunca taktim kafaya kontrolde kilo aldığını gördüm artık takmıyorum vallaKizlar kafam cok karisti,bebegim ac mi degil mi?
Az emiyor ,ama sanki emmek de istiyor,memede oyalaniyor eliyle oynuyor,memeden cikinca azcik mizikliyo sonra gulup egleniyor,uykuya da daliyor cok sukur kisa da olsa az uyuyor,gecenlerde N Nil4 doktoruna sormustu ac durabiliyormus artik bebekler,bu durumda olaniniz var mi?az emen ama keyfi yerinde olan bebekler ?haftaya dr kontrolumuz,takmiycam diyorum kafaya ac mi diye,yine duramiyorum takiyorum,anne olduktan sonra takintili oldum valla
Hep sinirda kilo aldigi icin benim minik yaramaz ,takmiycam diyorum sonra yine takiyorum Bu zamanlari geri gelmicek cok da sevimliler ama bazen diyorum ki dili olsa da soylese doydum doymadim diyeBen varım 1 ay boyunca taktim kafaya kontrolde kilo aldığını gördüm artık takmıyorum valla
Sizin neden di şekeriniz mi varBenim de suyum çok fazlaydı ama nedeni başka.Seninki neden çok?sebepsizse bu haftalarda düzelmesi gerek.
Aynı şikayetleri bende yaşadım canım. 3. Ayda gazı azalmıştı yeniden çoğaldı. Şimdi 4 aylık olduk yeni azaldı gazı. Rota aşısı 1 ay daha gaz sancısı çektirdi bebeğime... 5. Ayda 2. Dozu var korkuyorum yine aynısı olacak diyeCanım ben kızım da yaptırınca hiç etkisi olmamıştı ama oğlumda çok etkisi oldu. Kaka sayısı değişti. Gaz ı azalmıştı yeniden oluştu. Huysuz bir çocuk değildi huysuz oldu
Başın sağolsun canım. Şu halden anlamayan insanlara sinir oluyorum gerçekten. Yalan söylüyorsun sanki... boşver sen bebeğinin düzenine göre hareket et.. emmeside düzelir inşallah biran önce...Benmki sadece uykusunda emiyor düşün şimdi uyumasını bekliyoruz ondan sonra saatlerce emiyor onun dışında hayatta emmiyo ne yapacağım bilemedim.hiç bir iş yapamıyorum doktora söyledim bir anlam veremedi. Biberonu da sadece uykuda aliyo anneme teyzeme söylüyorum kimse bana inanmıyor anneannem vefat etti cenazesine gidemiyorum böyle böyle diyorum inanmıyorlar bana herkesin çocuğu var sadece seninki mi diyorlar kırklareli’den Gaziantep’e ben bu çocukla nasıl gideyim şimdi uçakta emmesi gerekir basınçtan dolayı.hava zaten soğuk.canm çok sıkılıyor.
Ne kadar zor geliyo bana. Kimimizin bebeği uyumuyo kimimizin emmiyo ne zaman düzelecek..
İnan aynı durumdayız bazen kızım nolur açsan aç de sadece anliycam diye çocuğa yalvarıyorum :)))))Hep sinirda kilo aldigi icin benim minik yaramaz ,takmiycam diyorum sonra yine takiyorum Bu zamanlari geri gelmicek cok da sevimliler ama bazen diyorum ki dili olsa da soylese doydum doymadim diye
Her bebek kendine özgü,Zor bi durum yasadigin ama bu gunlerden gececek,annelik gercekten mesakkaatli ve cok sabir istiyormus,kimsenin seni uzmesine izin verme soylemesi kolay uygulamasi zor farkindayim,benim bebegim de surekli meme de ama hep kilo alimi sinirda,hatta az emdigi icin sutum nasil oluyorsa azaliyor gunici pompa yapiyorum,hemsireler ebeler hatta dr da bi anlam veremiyor,emzirme seminerlerine katildim yine de bebegim nasil oluyorsa memede duruyor ama az emiyor,her bebek kendine ozgu iste,Allah daha buyuk dert vermesin ,bugunlerde gececek,moralini yuksek tut canimBenmki sadece uykusunda emiyor düşün şimdi uyumasını bekliyoruz ondan sonra saatlerce emiyor onun dışında hayatta emmiyo ne yapacağım bilemedim.hiç bir iş yapamıyorum doktora söyledim bir anlam veremedi. Biberonu da sadece uykuda aliyo anneme teyzeme söylüyorum kimse bana inanmıyor anneannem vefat etti cenazesine gidemiyorum böyle böyle diyorum inanmıyorlar bana herkesin çocuğu var sadece seninki mi diyorlar kırklareli’den Gaziantep’e ben bu çocukla nasıl gideyim şimdi uçakta emmesi gerekir basınçtan dolayı.hava zaten soğuk.canm çok sıkılıyor.
Ne kadar zor geliyo bana. Kimimizin bebeği uyumuyo kimimizin emmiyo ne zaman düzelecek..
MasAllah boncuk gözlüye:) bariz belli ise degismez saniyorum. Goz rengi genetik cok cok eskilerden almasida cok normal :) oglumun tam oturmus degil daha tam ne olduğunu anlamış degilim ama kahverengi olucak sanirim. Babasinin kopyasi ama goz rengini benden alicak galiba. Baba babaanne amca kuzenler hep mavi veya yesil bana benzemesini istemediğim yeri bana benzicek saniyorum ki :)Ben de göz rengi değişir mi 3 aydan sonra merak ediyorum. Oğlumun gözleri mavi. Değişir kesin dedik ama gittikçe daha da açılıyor rengi. Tuhaf olan benim tarafımda mavi gözlü kimse yok .yeşil ve ela var. Eşimin de taa annesinin teyzesi ve anneannesinin gözleri maviymiş. Böyle kalırsa çok şaşıracağım ama çok da sevinirim :)
Benim kızım da öyle. Azıcık emip doyuyor. Ama sık emiyor. En fazla emmesi 10 dk o da bölük pörçük. Azıcık emiyor sonra bana bakıp gülüyor ya da kafasını arkaya çevirip bakıyor ya da emmeyi bırakıp kazağımı inceliyor ya da gözüne ne takılırsa bırakıp onu inceliyor. Hele yanımda konuşan biri olsun ya da bir ses olsun emmeyi bırakıp ona bakıyor. Uzun zamandır böyle. Aç olsa bırakmaz bence demek ki doyuyor. Geceleri karanlık olduğundan dikkati dağılmıyor ve uyuduğu için güzel emiyor. Bu ay az kilo aldı ama sorun bu değil. Kan değerleri düşük çıktı ve idrarında enfeksiyondan dolayı az kilo almış.Kizlar kafam cok karisti,bebegim ac mi degil mi?
Az emiyor ,ama sanki emmek de istiyor,memede oyalaniyor eliyle oynuyor,memeden cikinca azcik mizikliyo sonra gulup egleniyor,uykuya da daliyor cok sukur kisa da olsa az uyuyor,gecenlerde N Nil4 doktoruna sormustu ac durabiliyormus artik bebekler,bu durumda olaniniz var mi?az emen ama keyfi yerinde olan bebekler ?haftaya dr kontrolumuz,takmiycam diyorum kafaya ac mi diye,yine duramiyorum takiyorum,anne olduktan sonra takintili oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?