2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bilmece811 ben de yaptırdım burda çoğu arkadaş da yaptırdı ama yaptrimayanlar da var, benim hemşirem kendi kızına yaptırmış ona rağmen çok agir atlatmış, yaptıran bazıları da hafif atlatmış, yani bünyeden bünyeye değişiyor demekki...

Ek gıdaya kimisi 4 te kimisi 6 da başlıyor, ben 6yi beklemeyi düşünmüyorum,5, ayda yavaş yavaş tadım yaparım sanırım

Bizim doktorumuz da aynı şeyi söyledi. Oğluma yaptırmamıştım, kızıma da yaptırmadım. Sizin kararınız ama yaptırmayanlar da var. Ve evet aşı olduğu halde hastanede yatan tanıdığım bebek var, olmadığı halde o bebeğe göre hafif atlatanı da duydum. Oğlumda hafif ya da ağır ishal problemi yaşamadım ben.

kızlar biz yarın 120günlük oluyoruz 4 bitiyor 5.aya giriyoruz dimi ben yanlış bilmiyorum ne zaman destekli oturmaya başlayacak minnaklar bilginiz varmı
Evet tam 4 aylık oluyor 5. Aydan gün almaya başlıyor canım bu oturma konusunda herkesin görüşü farklı sanırım bebek isterse destekli oturtabilirsiniz diyende var 6. Ayı beklemeliyiz diyende

Internette yas hesaplama var ben bebegimin dogum tarihini girdim böyle cıkti..benim iyice kafam karisiyo cunku. Benim bebegim 14 ekimde dogdu dogrudur herhalde.

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-28-21-58-03.png
    136,9 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar bebeklerinizin goz rengi belli olmaya basladimi. 6 ayda anca belli olur diyolar a bazi bebekleri görüyorum bariz belli gozleri. Oglumun daha oturmadi sanki gri gibi bazen yesil bazen mavi görünüyo sanki ama genelde gri
Ben de göz rengi değişir mi 3 aydan sonra merak ediyorum. Oğlumun gözleri mavi. Değişir kesin dedik ama gittikçe daha da açılıyor rengi. Tuhaf olan benim tarafımda mavi gözlü kimse yok .yeşil ve ela var. Eşimin de taa annesinin teyzesi ve anneannesinin gözleri maviymiş. Böyle kalırsa çok şaşıracağım ama çok da sevinirim :)

Benim kızım da 17 kasım doğumlu telefonumdaki bir uygulamada 3 ay 12 günlük diye yazıyo yani 4. Ayın içerisinde kızım 120 günde 4 bitmiş oluyo

Sabah 5e kadar hic uyumadi. 5ten sonra da yarim saatte bir uyandı. 9da da tam uyandı. Surekli mizmizliyor. Gozleri kapali ama uyumuyor. Belim, boynum, bacaklarim her yerim ağrıyor bittim gerçekten. Sinirlerim laçka oldu saatlerdir ağlıyorum. Sukursuzluk etmek istemiyorum ama gercekten dayanamiyorum ya

Allah yardımcın olsun canım. Ben 10 dk. Ağlamasına dayanamıyorum. Uyumadığı için huysuzluk yapıyor olabilir. Yada aşı falan yaptırdın mı ? Aşıda çok huzursuzluk yapıyor benim bebeğime. Sakin olmaya çalış, senin ruh halin direkt ona geçiyor çünkü...
benimki de uykusu geldiği halde uyumadı biraz önce ayağıma koydum sallamak için kendini paraladı resmen. Şimdi emerken memede uyuyakaldı yumurcak :) bazen anlamak zor oluyor bebişleri...

Canım Allah yardımcın olsun gerçekten. Seninki de huysuz bayağı belli. Ama huysuz olanlar büyüyünce zeki oluyor anneye düşkün oluyor diyorlar. Bak bahar yaz geliyor azıcık daha sabret. O zaman biraz daha büyümüş olur dışarı çıkarsın o da yorulur uyur inşallah bi düzene girer .
Böyle anlarda ben melis keşan diye bir psikolog keşfettim onun videolarını izliyorum youtube da. Ve ondan çok şey öğrendim. Belki bir faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…