2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Darisi basimiza canim ya cok sevindim. 1 ay evet baya uzunmus ne icin randevu verdi sordun mu ikili test falan mi acaba?

Bana 5+3 görünüyor dedi ama bebek görünmüyor falan da demedi hiçbişey demedi bebekle ilgili hatta kalbini bazen bu haftada da duyabiliyoruz ama erken haftaya gel kalp için dedi ya acaba dr gordu de ben mi göremedim
Bu kadar düşünme canım ters bişey olsa doktor zaten söyler herkeste aynı olmuyor canım o yüzden çıkartın keyfini ya bi daha kim bilir ne zaman görcez bugünleri

Bana 5+3 görünüyor dedi ama bebek görünmüyor falan da demedi hiçbişey demedi bebekle ilgili hatta kalbini bazen bu haftada da duyabiliyoruz ama erken haftaya gel kalp için dedi ya acaba dr gordu de ben mi göremedim
Canim banada ahan da bu bebek diye gostermedi aksi bir durum olsa soylerdi heralde bebek var ki kalp atisi icin cagiriyor kese bos olsa neden cagirsin. Benim keselerin icinde parlayan 2 tane nokta var bebek omu acaba sabah baktim merak attim. 10 gun oldu keseyi goreli anca detayli kontrol ettim

Darisi basimiza canim ya cok sevindim. 1 ay evet baya uzunmus ne icin randevu verdi sordun mu ikili test falan mi acaba?
Amin canım inşallah canım artık rutin kontrol oluyor bundan sonrası oğlumdan biliyorum son aylar daha sık çağırırlar
İlk başta netleşmesi lazım hamileliğin çok şükür şuana kadar sorunsuz geldik böyle güzel gider inşallah hepimiz için

Ceviz badem yemeye çalışıyorum fındık biraz yağlı geliyo sanki midem bulanmadigi zaman özellikle 3 4 ceviz tüketiyorum canım ve kuru üzüm
BENDE CEVİZ BADEM tüketmeye çalışıyorum

evet benim ilk gebeliğime göre bulantım daha az çok şükür keşke hiç olmasa

Aynen bende bi nokta buldum oraya odaklandım bu mu diye haklısın canım ne bileyim stres son surat bakalım hcg çıktı acaba dış gebelik mi keseyi gorcez mi keseyi gorduk acaba boş gebelik mi kalbini duycam mi oyyy ben ne biçim insanım yaa

Kızlar bizde bugün 6+5 ve kalp atımlarını gördük doktorum dinletmek istedi ama cihaz eski olduğu için ses dinletemedik herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve 10 gün sonra kontrol için çağırdı tekrar görmek gerçekten çok güzel ve heyecan vericiydi allah tüm isteyenlere ve bekleyenlere nasip etsin inşl

Ay siz deyimlisiniz tabi demek rutin kontrol iyi bakalim canim insallah her aey hep yolunda gider hepimiz icin

Bu saatte mi çıkıyordun cnm Hayırdır
Yok canim cok hastayim ya bogazim agriyor oksurme hapsurma vucut kirginligim var. Simdi corba iciyorum bakalim yumusatir belki bogazimi

gözünaydın canım :)) neden riskli ??
Oncelikle yasim 39. Hipotiroid hastasiyim. Buna ve tup bebek tedavilerine bagli olarak oldukca kiloluyum. Kilolu bir gebe seker ve tansiyon acisindan riskli goruluyor. Gebelik boyunca sıkı bir diyetle devam edilecek. Birakin kilo almayi kilo verimi bekleniyor. Bu yuzden kadin dogum dahiliye ve diyetisyen birlikte calisiyor. Ha bir de 16cm capinda kafam kadar miyomum var. Ki bu dr lara gore en onemsizi. Ama inaniyorum ki bebegim ve ben basaricaz. Cunku kendi gelmek istedi bebegim...

Burada olmamızın amacı birbirimizin sorunlarına bildigimiz ve yaşadığımız kadarınca cevap vermek. Kimseyi telaslandirmak gibi bir niyetim yok. Aksine alıntı yaptığım arkadaş mide bulantısınin olmamasının bir sorun olduğu kaygısını taşırken, ben bunun bir sorun olmadığını belirttim. Nerde ne okuduğunuzu ben bilemem ama lütfen doğru okuyup doğru anlayalım ve burada bulunma amacımızı unutmayalım.

Merhaba hanımlar, kalp atışlarını da duyduk elhamdülillah, darısı tüm isteyenlere
çok sevindim canım darısı başıma

canım bence dr una güven ve onun gelmesini vbekle derim

bence yeterli olur
çok sevindim canım

çok sevindim canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar 3. trimesterın sonlarına kadar eğer bebek sağlıklıysa ayda bir kontrol ederf o yüzden 1 ay gayet normal bir süre

Merhaba hanımlar, kalp atışlarını da duyduk elhamdülillah, darısı tüm isteyenlere
çok sevindim canım darısı başıma

canım bence dr una güven ve onun gelmesini vbekle derim

bence yeterli olur
çok sevindim canım

çok sevindim canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar 3. trimesterın sonlarına kadar eğer bebek sağlıklıysa ayda bir kontrol ederf o yüzden 1 ay gayet normal bir süre

Kızlar benim sorularım bitmek tükenmek bilmiyor. Kasık ağrılarınız ne durumda? Bende gaz sancısı oluyor ara ara. Çok fazla değil ama bazen rahatsız ediyor. Bir de ayakta biraz kalınca belim ağrıyor hemencik. Sizlerde durumlar nasıl?

Sanirim yanlis anladin ben seni suclamadim genel bisey soyledim sende bulantinin ani kesilmesinin korkulcak bisey oldugunu soylemissin bi savah kalktiginda bulantisi olmayan birinin aklina gelebilir bu.bundan bahsettim benim de ilk tecrubem cok cok kotuydu ama hic bahsetmek istemedim kimsenin kafasini bulandirmamak icin .burda bulunma amacimiz birbieimizin tecrubelerinden fayda saglamak rahatlamak iyi hissetmek bence .

Ben bu hafta bel kalca agrisindan oturamiyorum cokta gaz sikintim ve akintim var.normaldir arkadasim vucudumuz allahin izniyle uzun bir surece hazirlaniyo

Ay siz deyimlisiniz tabi demek rutin kontrol iyi bakalim canim insallah her aey hep yolunda gider hepimiz icin

Yok canim cok hastayim ya bogazim agriyor oksurme hapsurma vucut kirginligim var. Simdi corba iciyorum bakalim yumusatir belki bogazimi
Allah şifa versin cnm hamileyken kolay değil inşaAllah hemen toparlarsın

Bahsettiğim; doktorun son paragrafta belirttiği bebeğin kalbi atıyor mu diye sorup cevaplandırdıgi kısım. Evet bulantı aniden kesilirse bebegin kalbi atıyor mu diye bakmak gerekiyor. Size kolay gelsin.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-24-17-25-17-172.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 31

Insallah saglikla gelissinler de kalp atisiyla beraber artarmis bulanti daha cook minikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…