2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bahsettiğim; doktorun son paragrafta belirttiği bebeğin kalbi atıyor mu diye sorup cevaplandırdıgi kısım. Evet bulantı aniden kesilirse bebegin kalbi atıyor mu diye bakmak gerekiyor. Size kolay gelsin.
Canim ben yalan yanlis soyluyosun demedim zaten haddimede degil ben baska biseyden bahsetmistim neyse hassasligimiz uzerimizde zaten kusura bakma

Arkadaşlar ben konuda fikrinizi almak istiyorum normalde çiğ et yada tam pişmemiş et yasak. Ama çiğ ete de dokunmak iyi değilmiş bi rivayet mi gerçek mi size böyle bir şey dediler mi

Arkadaşlar ben konuda fikrinizi almak istiyorum normalde çiğ et yada tam pişmemiş et yasak. Ama çiğ ete de dokunmak iyi değilmiş bi rivayet mi gerçek mi size böyle bir şey dediler mi
Cig ete dokununca cocukta leke olur diye duymustum bende ama bi kere dokunmus bulundum valla takilma bosver hurafe bunlar

Cig ete dokununca cocukta leke olur diye duymustum bende ama bi kere dokunmus bulundum valla takilma bosver hurafe bunlar

Tabii ki çocukta leke olacak diye değil. Çiğ etten bir bakteri geçebiliyor. Normal zamanda hiçbirimiz etkilenmiyoruz ama gebelikte fetüs etkileyebiliyor.

Arkadaşım çiğ ete dokununca ne bileyim ciğer yiyince çocukta leke olması hurafe de olabilir inanış meselesi.. Ama Aslında konu şu, çiğ et bakteri uretmeye çok müsait, dolayısıyla sen böyle hassas bi donemde o bakterilerle haşır neşir olursan ve bağışıklık sistemin bu bakterilerle savaşacak kadar güçlü değilse kötü sonuçlar dogurabilir.. Ama soyle de bi durum var, nasıl yani hiç ete dokunmicak miyim, sonuçta hamilelik suresince et balik tavuk yemek bizim ve bebek için cok onemli, ben de eldiven kullanıp yine gayet de et balik tavuk yemekleri yapiyorum.. Anlıyacağın dikkat etmekte yarar var..

Diyetini paylaşman mümkün mü?
Ciddi bir pisboğaz ve dobiş olarak merak ettim.

Mantikli sagol.bilgilendirme icin .
Arkadaşlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım. Kan uyuşmazlığı olduğu için doktorum indirect choombs testi yaptı. Pozitif çıkarsa sıkıntı dedi. Pazartesi gidip gostericem. Daha önce bu testi yaptırıp pozitif çıkan var mı? Doktor pozitif çıktığında nasıl bir tedavi veya tedavi uyguluyor?

Bende zerre bulantı yok. Başlamadı. Nasıl anlayacağım beta hcg yükseliyormu diye. Kan mı vereyim kendiliğimden haftada 1 2 kez. Anlayamadım ben bu durumu.

Pozitifmi cikti

Alıntı yanlış oldu, bidaha soruyorum :)
Arkadaşlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım. Kan uyuşmazlığı olduğu için doktorum indirect choombs testi yaptı. Pozitif çıkarsa sıkıntı dedi. Pozitif çıktı. Pazartesi gidip gostericem. Daha önce bu testi yaptırıp pozitif çıkan var mı? Doktor pozitif çıktığında nasıl bir tedavi veya tedavi uyguluyor?

Çok doğru

Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama grib öksürük den dolayı dinlenmedeyim bi şey yazmadım acaba benim gibi gribe yakalanan oldu mu neler yptı?oğlumda son ay grip olmustum bunda başta öksürmekten korkuyorum

Senin ve eşinin kan grubu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…