• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım keseyi gördük. Var dedi gösterdi Dr. Ama embriyo yada yolk sac henüz yok dedi.
Anladım canım, var dese de kese çapını ölçmedigi için usg kağıdında yazmiyo.. Bi sonraki randevunda inşallah goreceksin, gs kese çapı, ga hamilelik haftanı gösterecek.. Bebeği gördüğünde de crl şeklinde bi ölçüm olcak, o da bebeğin baştan popoya boyu.. Simdilik sabırlı olmaya çalış ve mümkün oldugunca dinlen, yükseğe uzanma, ağır kaldırma..

Aserme durumlarınız nasıl kızlar. Ben ağzıma tatlıya dair hicbir şey koyamiyorum hemen midem bulanıyor. Kızımda da böyle olmuştu hiç tatlıyla aram yoktu. Benim tahminime göre ikinci kızım geliyor ;)

Canım keseyi gördük. Var dedi gösterdi Dr. Ama embriyo yada yolk sac henüz yok dedi.
Ayy sahi yaa ben bu yolk kesesine minnak embriyomu goremememize takılıp yani yine panikleyip keseyi gördüğümüze sevinemedim yaa..

Doğru bizde keseyi gördük kızlar. .Yaşasınnnn...sonradan da olsa sevincimi yaşayım bari :)))
(Yaaaa benim emojilerim çıkmıyor ki hiç )

Anladım canım, var dese de kese çapını ölçmedigi için usg kağıdında yazmiyo.. Bi sonraki randevunda inşallah goreceksin, gs kese çapı, ga hamilelik haftanı gösterecek.. Bebeği gördüğünde de crl şeklinde bi ölçüm olcak, o da bebeğin baştan popoya boyu.. Simdilik sabırlı olmaya çalış ve mümkün oldugunca dinlen, yükseğe uzanma, ağır kaldırma..
Sen harika bir arkadassin varya. ..cok teşekkürler...

Aserme durumlarınız nasıl kızlar. Ben ağzıma tatlıya dair hicbir şey koyamiyorum hemen midem bulanıyor. Kızımda da böyle olmuştu hiç tatlıyla aram yoktu. Benim tahminime göre ikinci kızım geliyor ;)
Canım benim içimden bir oburx çıkacak sanırım :))
Bulantılarım ara ara oluyo ama iştahım açık maşallah. ..:))
Gecen hafta hep ekşi turşu, et fln çekiyordu canım. ..tatlıyi normalde çok sevmeme rağmen hiç tatlı yiyemedim.oğlumda bulantilarim gecince inanmiyacaksiniz belki ama 4 lt pekmez 3 lt tahin bitirmiştim tek başıma :))))

Hanimlar aklima bisey takildi. Simdi benim d vitaminim teste ciddi eksiklik olarak çıktı. Doktorum ilac yazdi ama firsat buldukcada guneslen dedi. Evim cok guzel gunes goruyor ve benim evin camlari tavadan yere kadar. Bende camin onune puf attim her gun yarim saat gunesleniyorum. Ama iste camdan iceri giren gunesten de d vitamini aliyormuyumdur ki:KK64:
Şehrine bakmadım ama İstanbul falansa çıkıp dolaşsak bile bir cacık olmaz diyordu Karatay Hoca. Adana'da yaşayan arkadaşıma doktoru bol çökelek ye, balkona çık yeter demişti zamanında:KK45:güneşe ve açılarına göre değişiyor zaar ama ben ampül kullanarak aylar sonunda yükseltmiştim. Seviyen azsa cam önünde değerin yükselmesi biraz zor geldi bana.
HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR. ..
bende şimdi muayeneden geldim. Keseyi ve bebisimi göreceğiz diye günleri Saatleri saydım bi heyecanla eşimle birlikte gittik.
Ama muayene beni rahatlattimi? HAYIR:KK43:(
/
Bence iyi bir doktor bulun en kısa sürede. Tavırlarından ben okurken soğudum. İnşallah iyi haberler alırsınız yakında.
Kizlar nasilsiniz ne yiyip ne iciyorsunuz ben sabahlari bi yumurtadan baska birsey yiyemiyorum bu tiksinmeler ne zaman gecer ki :KK43:
Hiç tiksinmiyorum ayı gibi yiyorum:sinirli:

Kuruyemis cok severdim hamile kalmadan once simdi ondan bile tiksindim hicbirini agzima suremiyorum acaba istah acmanin bi yontemi var mi
Ben decavit kullanıyorum. Özellikle akşam içip uyuduğumda sabaha karşı ne yesem diye uyanıyorum:KK45:o kadar iştah açıyor zalımın kızı:KK53:

Canım benim içimden bir oburx çıkacak sanırım :))
Bulantılarım ara ara oluyo ama iştahım açık maşallah. ..:))
Gecen hafta hep ekşi turşu, et fln çekiyordu canım. ..tatlıyi normalde çok sevmeme rağmen hiç tatlı yiyemedim.oğlumda bulantilarim gecince inanmiyacaksiniz belki ama 4 lt pekmez 3 lt tahin bitirmiştim tek başıma :))))

Ayy seninle aynı durumda asermelerimiz. Bende ekşi ve et e duskundum kızımda. Bunda da canım aynı şeyleri istiyor. Önceki hamileligimde ise hep tatlı istiyordu canım o da zaten kaybettiğim bebeğim erkekmiş. Seninle bünyelerimiz benziyor anlaşılan.

Ayy seninle aynı durumda asermelerimiz. Bende ekşi ve et e duskundum kızımda. Bunda da canım aynı şeyleri istiyor. Önceki hamileligimde ise hep tatlı istiyordu canım o da zaten kaybettiğim bebeğim erkekmiş. Seninle bünyelerimiz benziyor anlaşılan.
Canım bende bu sefer Allah biliyor ya kız istiyorum. Ama Rabbim önce hayırlı sağlıklı sıhhatli sini versin hepimize...
Ye tatlıyi çıkar Hakkıyı ,ye ekşiyi çıkar Ayseyi derler yaa inşallah öyle olur ;) eşimde bende kız olacak diye hissediyoruz bakalım hayırlısı. ..

Şehrine bakmadım ama İstanbul falansa çıkıp dolaşsak bile bir cacık olmaz diyordu Karatay Hoca. Adana'da yaşayan arkadaşıma doktoru bol çökelek ye, balkona çık yeter demişti zamanında:KK45:güneşe ve açılarına göre değişiyor zaar ama ben ampül kullanarak aylar sonunda yükseltmiştim. Seviyen azsa cam önünde değerin yükselmesi biraz zor geldi bana.

Bence iyi bir doktor bulun en kısa sürede. Tavırlarından ben okurken soğudum. İnşallah iyi haberler alırsınız yakında.

Ben decavit kullanıyorum. Özellikle akşam içip uyuduğumda sabaha karşı ne yesem diye uyanıyorum:KK45:o kadar iştah açıyor zalımın kızı:KK53:

Decavit ben de afedersiniz ishal yapti icmiyorum artik 12.ayda baslicam tekrar insallah bebegime yetebiliyorumdur cunku cok az yiyebiliyorum hatta hic yiyemiyorum desem yeridir :(

Back