- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.601
Kizlar isten ciktim eve gidiyorum yarinda gitmicem ise
Oh iyisin bende yarın 2 gün evdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar isten ciktim eve gidiyorum yarinda gitmicem ise
valla sık sık yiorum ama midemde kalan bir şey olmuyor inş bebiş besleniyodur ya tek korkum o (
Çok özledim memleketimi.. Havası ayrı güzel, insanı ayrı güzel, insanlığı ayrı güzel..Azcık soğuk ama masmavi gökyüzü güneş açmş bahar gelmiş diyarbakıra :)
Bulantı herkeste olabilir de olmayabilir de.. Gebeliklerin %20-25'inde hiç bulantı olmazmış. İkisi de normal. Asıl sorun olan bulantı varken bir anda kesilmesi. Bulantı ya sebep olan beta HCG hormonu. Allah korusun bebek öldüğünde beta Hcg salgilanmayip azalarak bitiyor ve bulantı kesiliyor. Bende öyle olmuştu. Yani hiç bulantı olmaması değil, bulantı olup bu anda kesilmesi bir sorunun habercisi..bulantı bebeğin iyi olduğuna dair işaret dedi bana drum ama doğrumu kızlar ??
Amin canım inşallah ınsallahRabbim in mucizesi çok büyük Rabbim.allahım kucağımıza aldığımızı günleri de göstersin insaAllah
Canım bende oğlumda senin gibiydim. Su dahi icemiyordum. Dr um böyle olmaz bebeğin beslenmesi lazım deyip apar topar yatış vermişti. 5 ay serumla beslendik sadece.Bence gidip dr una danismalisin bunu.valla sık sık yiorum ama midemde kalan bir şey olmuyor inş bebiş besleniyodur ya tek korkum o (
İnşallah sağlıkla devam edecek canım. Gözün aydın :)Arkadaslar cok sukur gumbur gumbur hem gorduk hem de acıcık dinledik kalp atisimizi. Haftasiyla uyumlu gelisimi normal her sey yolunda. 6+6 yiz bugun. Ancak dr kontrollu sevinin diyor. Riskli gebelik benimki. Buraya kadar geldik ya Allahin izniyle sirayla gecicez insallah hepsini.
Darisi bekleyenlerin basina...
gözünaydın canım :)) neden riskli ??Arkadaslar cok sukur gumbur gumbur hem gorduk hem de acıcık dinledik kalp atisimizi. Haftasiyla uyumlu gelisimi normal her sey yolunda. 6+6 yiz bugun. Ancak dr kontrollu sevinin diyor. Riskli gebelik benimki. Buraya kadar geldik ya Allahin izniyle sirayla gecicez insallah hepsini.
Darisi bekleyenlerin basina...
Bence bu konularla ilgili net seyler soylemeyelim.zaten yeteri kadar hepimiz kendimizi dinliyoruz ve en ufak.biseyde endiseye kapiliyoruz.Bulantı herkeste olabilir de olmayabilir de.. Gebeliklerin %20-25'inde hiç bulantı olmazmış. İkisi de normal. Asıl sorun olan bulantı varken bir anda kesilmesi. Bulantı ya sebep olan beta HCG hormonu. Allah korusun bebek öldüğünde beta Hcg salgilanmayip azalarak bitiyor ve bulantı kesiliyor. Bende öyle olmuştu. Yani hiç bulantı olmaması değil, bulantı olup bu anda kesilmesi bir sorunun habercisi..
bulantı bebeğin iyi olduğuna dair işaret dedi bana drum ama doğrumu kızlar ??
Canım herşeyi beklerim o doktordan demişssin ama tanımadığın biri için böyle yorumlar yapılmasını tasvip etmiyorum. Çünkü dalında çok uzman ve yıllarını bu mesleğe vermiş bir doktor ve ben kendisine özel bısey sormuyorum kendisi yapılması ve yapılmaması gerekenleri anlatıyor. Bu arada 2 yıldır gittiğim bir doktor. Ve bizim çocuk sahibi olmamızı sağlayan bir doktor.ben kadın doğum doktorları işi ticarete dökmez gözü kapalı güvenilmesi gerekli kişiler olarak görüyordum ama burda doktorlarla ilgili şeyleri yazanları gördükçe korkmaya başladım. dün 10 bardak çay 2 fincan kahveyi serbest bırakmış doktordan her şeyi beklerim ben. doktorun bana verdiği kağıtta 1 fincandan fazla kahve düşüğe sebep olur yazıyor ve doktorum daha ben sormadan her şeyi anlattı olabileceklere hazırladı ne kötümser ne iyimser tam ortası olmalı doktorlar. ve hasta daha sormadan anlatmalı her şeyi
Ceviz badem yemeye çalışıyorum fındık biraz yağlı geliyo sanki midem bulanmadigi zaman özellikle 3 4 ceviz tüketiyorum canım ve kuru üzümkızlar kuruyemiş yeme durumlarınız nasıl
Ne zaman gördün canım keseyi hangi haftada olduğuda önemli ben 5+2 de keseyi ve bebeği gördümKızlar biz şimdi keseyi goruyoruzya ama kesede bebek göremiyoruz di mi çok küçük diye ben göremedim yani dr keseyi olctu şu kadarlık dedi haftaya gel kalp için dedi ama keseden goremememiz normal mi gerçi nası gorcez susam tanesi kadarmis o haftada sanırım
Ben burda kisisel gorusum tasvip edilsin ya da edilmesin diye yazmiyorum. Prof ta olsa docentte olsa cok basarili doktorlarda hata yapabilir ve benim icin 10 bardak cay icmeyi serbest birakan doktor hatalidir. Ya da buraya sen aktarirken eksik bilgi veriyorsun bilemiyorum.cunku senden sonra arastirdim 10 bardak yesil cay icilebilir yaziyordu bir sitede.Kendi doktorumda ayni seyi soylese karsi cikardim. 2 bardak acik cay icebilirsin dese amenna. Normal insana bile kafeinin fazlasi zararken kafeinin zararlari ayen beyan biliniyorken...Canım herşeyi beklerim o doktordan demişssin ama tanımadığın biri için böyle yorumlar yapılmasını tasvip etmiyorum. Çünkü dalında çok uzman ve yıllarını bu mesleğe vermiş bir doktor ve ben kendisine özel bısey sormuyorum kendisi yapılması ve yapılmaması gerekenleri anlatıyor. Bu arada 2 yıldır gittiğim bir doktor. Ve bizim çocuk sahibi olmamızı sağlayan bir doktor.
Bana 5+3 görünüyor dedi ama bebek görünmüyor falan da demedi hiçbişey demedi bebekle ilgili hatta kalbini bazen bu haftada da duyabiliyoruz ama erken haftaya gel kalp için dedi ya acaba dr gordu de ben mi göremedimNe zaman gördün canım keseyi hangi haftada olduğuda önemli ben 5+2 de keseyi ve bebeği gördüm
Kiz hasta hasta ne iyisi keske hasta olmasamda calissam berbatim bugunOh iyisin bende yarın 2 gün evdeyim