- 12 Mart 2017
- 553
- 382
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.581
Hayırlı cumalar canım. ..Bu arada hayırlı cumalarınız olsun kızlar..
Anladım canım, var dese de kese çapını ölçmedigi için usg kağıdında yazmiyo.. Bi sonraki randevunda inşallah goreceksin, gs kese çapı, ga hamilelik haftanı gösterecek.. Bebeği gördüğünde de crl şeklinde bi ölçüm olcak, o da bebeğin baştan popoya boyu.. Simdilik sabırlı olmaya çalış ve mümkün oldugunca dinlen, yükseğe uzanma, ağır kaldırma..Canım keseyi gördük. Var dedi gösterdi Dr. Ama embriyo yada yolk sac henüz yok dedi.
Ayy sahi yaa ben bu yolk kesesine minnak embriyomu goremememize takılıp yani yine panikleyip keseyi gördüğümüze sevinemedim yaa..Canım keseyi gördük. Var dedi gösterdi Dr. Ama embriyo yada yolk sac henüz yok dedi.
Sen harika bir arkadassin varya. ..cok teşekkürler...Anladım canım, var dese de kese çapını ölçmedigi için usg kağıdında yazmiyo.. Bi sonraki randevunda inşallah goreceksin, gs kese çapı, ga hamilelik haftanı gösterecek.. Bebeği gördüğünde de crl şeklinde bi ölçüm olcak, o da bebeğin baştan popoya boyu.. Simdilik sabırlı olmaya çalış ve mümkün oldugunca dinlen, yükseğe uzanma, ağır kaldırma..
Canım benim içimden bir oburx çıkacak sanırım :))Aserme durumlarınız nasıl kızlar. Ben ağzıma tatlıya dair hicbir şey koyamiyorum hemen midem bulanıyor. Kızımda da böyle olmuştu hiç tatlıyla aram yoktu. Benim tahminime göre ikinci kızım geliyor
Şehrine bakmadım ama İstanbul falansa çıkıp dolaşsak bile bir cacık olmaz diyordu Karatay Hoca. Adana'da yaşayan arkadaşıma doktoru bol çökelek ye, balkona çık yeter demişti zamanındaHanimlar aklima bisey takildi. Simdi benim d vitaminim teste ciddi eksiklik olarak çıktı. Doktorum ilac yazdi ama firsat buldukcada guneslen dedi. Evim cok guzel gunes goruyor ve benim evin camlari tavadan yere kadar. Bende camin onune puf attim her gun yarim saat gunesleniyorum. Ama iste camdan iceri giren gunesten de d vitamini aliyormuyumdur ki
Bence iyi bir doktor bulun en kısa sürede. Tavırlarından ben okurken soğudum. İnşallah iyi haberler alırsınız yakında.HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR. ..
bende şimdi muayeneden geldim. Keseyi ve bebisimi göreceğiz diye günleri Saatleri saydım bi heyecanla eşimle birlikte gittik.
Ama muayene beni rahatlattimi? HAYIR(
/
Hiç tiksinmiyorum ayı gibi yiyorumKizlar nasilsiniz ne yiyip ne iciyorsunuz ben sabahlari bi yumurtadan baska birsey yiyemiyorum bu tiksinmeler ne zaman gecer ki
Ben decavit kullanıyorum. Özellikle akşam içip uyuduğumda sabaha karşı ne yesem diye uyanıyorumKuruyemis cok severdim hamile kalmadan once simdi ondan bile tiksindim hicbirini agzima suremiyorum acaba istah acmanin bi yontemi var mi
Canım benim içimden bir oburx çıkacak sanırım :))
Bulantılarım ara ara oluyo ama iştahım açık maşallah. ..:))
Gecen hafta hep ekşi turşu, et fln çekiyordu canım. ..tatlıyi normalde çok sevmeme rağmen hiç tatlı yiyemedim.oğlumda bulantilarim gecince inanmiyacaksiniz belki ama 4 lt pekmez 3 lt tahin bitirmiştim tek başıma :))))
Canım bende bu sefer Allah biliyor ya kız istiyorum. Ama Rabbim önce hayırlı sağlıklı sıhhatli sini versin hepimize...Ayy seninle aynı durumda asermelerimiz. Bende ekşi ve et e duskundum kızımda. Bunda da canım aynı şeyleri istiyor. Önceki hamileligimde ise hep tatlı istiyordu canım o da zaten kaybettiğim bebeğim erkekmiş. Seninle bünyelerimiz benziyor anlaşılan.
Bence iyi bir doktor bulun en kısa sürede. Tavırlarından ben okurken soğudum. İnşallah iyi haberler alırsınız yakında. :[/QUOTE .!.:İnşallah teşekür ederim...
Şehrine bakmadım ama İstanbul falansa çıkıp dolaşsak bile bir cacık olmaz diyordu Karatay Hoca. Adana'da yaşayan arkadaşıma doktoru bol çökelek ye, balkona çık yeter demişti zamanındagüneşe ve açılarına göre değişiyor zaar ama ben ampül kullanarak aylar sonunda yükseltmiştim. Seviyen azsa cam önünde değerin yükselmesi biraz zor geldi bana.
Bence iyi bir doktor bulun en kısa sürede. Tavırlarından ben okurken soğudum. İnşallah iyi haberler alırsınız yakında.
Hiç tiksinmiyorum ayı gibi yiyorum
Ben decavit kullanıyorum. Özellikle akşam içip uyuduğumda sabaha karşı ne yesem diye uyanıyorumo kadar iştah açıyor zalımın kızı
kızlar ben 3gündür aralıksız ne yesem kusuyorum artık yüzüm sarardı valla napıcam bilmiyorum(
Ondan da tiksindimkızlar kuruyemiş yeme durumlarınız nasıl
Decavit ben de afedersiniz ishal yapti icmiyorum artik 12.ayda baslicam tekrar insallah bebegime yetebiliyorumdur cunku cok az yiyebiliyorum hatta hic yiyemiyorum desem yeridirŞehrine bakmadım ama İstanbul falansa çıkıp dolaşsak bile bir cacık olmaz diyordu Karatay Hoca. Adana'da yaşayan arkadaşıma doktoru bol çökelek ye, balkona çık yeter demişti zamanındagüneşe ve açılarına göre değişiyor zaar ama ben ampül kullanarak aylar sonunda yükseltmiştim. Seviyen azsa cam önünde değerin yükselmesi biraz zor geldi bana.
Bence iyi bir doktor bulun en kısa sürede. Tavırlarından ben okurken soğudum. İnşallah iyi haberler alırsınız yakında.
Hiç tiksinmiyorum ayı gibi yiyorum
Ben decavit kullanıyorum. Özellikle akşam içip uyuduğumda sabaha karşı ne yesem diye uyanıyorumo kadar iştah açıyor zalımın kızı
InsaAllah canım Rabbim hepimize nasip etsinşükür canım çok sevindim darısı artık kalp atışlarını görmeye
Rica ederim şekerim, elimden geldiğince yardımcı olmak bilgimi paylaşmak isterimSen harika bir arkadassin varya. ..cok teşekkürler...
valla sık sık yiorum ama midemde kalan bir şey olmuyor inş bebiş besleniyodur ya tek korkum oaz ve sık yemeye çalış canım çok zor bilirim o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?