- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.561
ben çok aç kaldıpımda bulantım oluyor hep ağzıma bi şeyler atıyorum yememde sıkıntı yok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanimlar aklima bisey takildi. Simdi benim d vitaminim teste ciddi eksiklik olarak çıktı. Doktorum ilac yazdi ama firsat buldukcada guneslen dedi. Evim cok guzel gunes goruyor ve benim evin camlari tavadan yere kadar. Bende camin onune puf attim her gun yarim saat gunesleniyorum. Ama iste camdan iceri giren gunesten de d vitamini aliyormuyumdur ki
Aslında iyi bir Dr olmadığını düşünmüyorum. Zaten yardımcı doçent. ..canım sen bugün tam 5 haftalıksın sat tarihine baktım 17 şubat ve görmemen çok normal. burdaki takvime göre bakma o seni yanıltır ben bugün 6+4 üm ama 7 hafta diyor yanıltmasın bu seni bence biraz daha bekle ve doktorunu değiştirme şansın varsa değiştir. hastasının yönlendirdiği kişi doktor olamaz
Tatlım birçok arkadaş söylemiş ama ben de söyleyim, henüz çok erken.. Ben sata göre 4+4te gittiğimde kese görememiştik sadece rahim duvarı kalınlaşmış demişti doktor.. Sonra 5+0da kanama olunca yine gittim hayal meyal görünüyor kese deyip rapora ? Yazdı.. Benim yine sata gore 5+3 usgde bu defa keseyi gördük ama usgde 5+1 yazıyodu ve bebek görünmüyordu içinde (günlerle ifade edilen gerilik önemli değilmiş, işin içine haftalar girerse o zaman sıkıntıymış) neyse, ben yine sata göre 6+2de gittim doktora ve çok şükür bu sefer bebeği de gördük kalp atışını da izledik.. Usgde 6+0 yaziyo bu arada.. Anlıyacağın şekerim herşeyin bi zamanı var, bize düşen sabretmek..HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR. ..
bende şimdi muayeneden geldim. Keseyi ve bebisimi göreceğiz diye günleri Saatleri saydım bi heyecanla eşimle birlikte gittik.
Ama muayene beni rahatlattimi? HAYIR(
DR başta keseyi göremediğini söyledi. Sonra gördüğünü söyleyip gösterdi. Sadece kesemi hocam bebegimde görünüyor mu dedim.yok dedi .peki yolk kesesi dedim.geçen hafta keseyi görmediğimiz göre bu hafta daha yolk kesesini göremeyiz dedi.kesenin Satla uyumunu sordum.4-5 haftalik işte !bazen geç yada erken dollenme olabiliyor dedi .elime USG kağıdını tutusturdu 6-7tup kan ve idrar kültürü verdim geldim.
AMA KAFAMDA DELİ SORULAR ((HERYERDE 5. HAFTA YOLK KESESİ KESİN GÖRÜLÜR YAZIYOR(
Bu USG kağıdında yazanlardan bişey anlayan varmı yaa :/
Tatlım birçok arkadaş söylemiş ama ben de söyleyim, henüz çok erken.. Ben sata göre 4+4te gittiğimde kese görememiştik sadece rahim duvarı kalınlaşmış demişti doktor.. Sonra 5+0da kanama olunca yine gittim hayal meyal görünüyor kese deyip rapora ? Yazdı.. Benim yine sata gore 5+3 usgde bu defa keseyi gördük ama usgde 5+1 yazıyodu ve bebek görünmüyordu içinde (günlerle ifade edilen gerilik önemli değilmiş, işin içine haftalar girerse o zaman sıkıntıymış) neyse, ben yine sata göre 6+2de gittim doktora ve çok şükür bu sefer bebeği de gördük kalp atışını da izledik.. Usgde 6+0 yaziyo bu arada.. Anlıyacağın şekerim herşeyin bi zamanı var, bize düşen sabretmek..
Gözün aydın canımmm :) ne mutlu sana...bak Dr un 5 haftayla uyumlu diye ne güzel ifade etmiş. Benimki 4 yada 5 işte nebileyim daha küçük der gibiydi :/Hayırlı cumalar kızlar çok şükür kesemizi gördük 5 haftayla uyumlu dedi Dr. 6 tüp kan verdim bide idrar alındı 2 den sonra onların sonuçlarını almaya gideceğim. Rabbim gormemiş arkadaşlarımıza da tez zaman da görmek nasip etsin insaAllah
Bu resimde yazmiyor sanirim goremedim ben de canimUSG nin neresinde yazıyor günü bi deyiverin arkadaşlar... bizim Dr un sanırım USG side eski :/ yazanlardan hiçbişey anlamıyorum.
Canım henüz kese görünmediği için hafta gün vs. Yazmaz.. Çünkü kese göründüğünde onun çapını ölçecek ve ona göre haftası yazcak..Sağolun canlar iyi ki varsınız gerçekten..
USG nin neresinde yazıyor günü bi deyiverin arkadaşlar... bizim Dr un sanırım USG side eski :/ yazanlardan hiçbişey anlamıyorum.
Canım teşekkür ederim.Bu resimde yazmiyor sanirim goremedim ben de canim
Ayyy ne güzeeel canımmmm bende yarını bekliyorum sabirsizlikla bende çok minik gormustum yolk saci baya bi büyüktü ama 6+4ken yarın inşallah daha net görürüm ve duyarım ahh canım ben tam 1 hafta lekelenme yaşadım ama geçti çok şükürCok tesekkurler canim evet evet yani tabi mini mini bir sey ama net bir sekilde gordu doktor. yuzuk var, bebek var dedi, bu da kalp atislari dedi insallah sende cumartesi gorur ve duyarsin miniginin kalp atislarini Hatta bugun kahverengi bi akintim oldu, tekrar gittim kontrole, bi sikinti yok dedi cok sukur. Alttan muayene ettigi icin olabilir dedi. iki gun gormus oldum kuzuyu
Canım keseyi gördük. Var dedi gösterdi Dr. Ama embriyo yada yolk sac henüz yok dedi.Canım henüz kese görünmediği için hafta gün vs. Yazmaz.. Çünkü kese göründüğünde onun çapını ölçecek ve ona göre haftası yazcak..
Cok sagol tatlımCanim o ilk yazdigin degerler ultrason ayarlariyla falan ilgili sanirim oyle arastirmistim ben ama altta yazan degeri ben de anlamadim kese olcusunu GS kisaltmasiyla gosteriyorlar yazmiyor orda da :/
Canim o ilk yazdigin degerler ultrason ayarlariyla falan ilgili sanirim oyle arastirmistim ben ama altta yazan degeri ben de anlamadim kese olcusunu GS kisaltmasiyla gosteriyorlar yazmiyor orda da :/Canım teşekkür ederim.
FH4.5/D15.4/G100
BİDE FR21/IP4/DR65 yazıyor ne demekse:/
En altta 436İ435 diye bir rakam var . (Ve sanırım bu kese ölçümuyle alakali)
Ayy bi hafta bekle git Dr a... Dr da aldığın sonucu yine kendin yorumlamaya çalış araştır bu nasıl iş yaa:/
Rica ederim canim icini ferah tut :)Cok sagol tatlım
Amin hayirli cumalar:)Bu arada hayırlı cumalarınız olsun kızlar..