• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam kızlar canım çok sıkıldı Dr yarın muanem vardı ve o şehir dışına çıkıyormuş bugünden bnm canımın sikkinligi bn 3aylikken ilk gebeligimde kayıp verdim. Ve Dr bu konuyu biliyor ve düzenli kontrollerim var korkuyorum da 8+3gunluk olduk aradılar beni bole bole hafta içi gelin diye ve bn başka yönlendirdiğini Dr varsa ona gideyim dedim sırf rutin kontrol iyi olduğunu bileyim yeter bana neyapayim bn :KK42::KK42::KK42:

Hanimlar aklima bisey takildi. Simdi benim d vitaminim teste ciddi eksiklik olarak çıktı. Doktorum ilac yazdi ama firsat buldukcada guneslen dedi. Evim cok guzel gunes goruyor ve benim evin camlari tavadan yere kadar. Bende camin onune puf attim her gun yarim saat gunesleniyorum. Ama iste camdan iceri giren gunesten de d vitamini aliyormuyumdur ki:KK64:

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR. ..
bende şimdi muayeneden geldim. Keseyi ve bebisimi göreceğiz diye günleri Saatleri saydım bi heyecanla eşimle birlikte gittik.
Ama muayene beni rahatlattimi? HAYIR:((
DR başta keseyi göremediğini söyledi. Sonra gördüğünü söyleyip gösterdi. Sadece kesemi hocam bebegimde görünüyor mu dedim.yok dedi .peki yolk kesesi dedim.geçen hafta keseyi görmediğimiz göre bu hafta daha yolk kesesini göremeyiz dedi.kesenin Satla uyumunu sordum.4-5 haftalik işte !bazen geç yada erken dollenme olabiliyor dedi .elime USG kağıdını tutusturdu 6-7tup kan ve idrar kültürü verdim geldim.
AMA KAFAMDA DELİ SORULAR :(((HERYERDE 5. HAFTA YOLK KESESİ KESİN GÖRÜLÜR YAZIYOR:((
Bu USG kağıdında yazanlardan bişey anlayan varmı yaa :/

Eklentiler

• 20170324_121126.jpg
    20170324_121126.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Hanimlar aklima bisey takildi. Simdi benim d vitaminim teste ciddi eksiklik olarak çıktı. Doktorum ilac yazdi ama firsat buldukcada guneslen dedi. Evim cok guzel gunes goruyor ve benim evin camlari tavadan yere kadar. Bende camin onune puf attim her gun yarim saat gunesleniyorum. Ama iste camdan iceri giren gunesten de d vitamini aliyormuyumdur ki:KK64:
Camın arkasından yeterli d vit. Alinamadigini okunmuştum canım heryerde..

bende şimdi muayeneden geldim. Keseyi ve bebisimi göreceğiz diye günleri Saatleri saydım bi heyecanla eşimle birlikte gittik.
Ama muayene beni rahatlattimi? HAYIR:KK43:(
DR başta keseyi göremediğini söyledi. Sonra gördüğünü söyleyip gösterdi. Sadece kesemi hocam bebegimde görünüyor mu dedim.yok dedi .peki yolk kesesi dedim.geçen hafta keseyi görmediğimiz göre bu hafta daha yolk kesesini göremeyiz dedi.kesenin Satla uyumunu sordum.4-5 haftalik işte !bazen geç yada erken dollenme olabiliyor dedi .elime USG kağıdını tutusturdu 6-7tup kan ve idrar kültürü verdim geldim.
AMA KAFAMDA DELİ SORULAR :KK43:((HERYERDE 5. HAFTA YOLK KESESİ KESİN GÖRÜLÜR YAZIYOR:KK43:(

Cok celiskili konusmus ama daha 4+5sin bu da cok normal gorememeniz icin. Ben 6+2de keseyi gordum. 4+2de gittigimde hicbisey goremedik. Yolk kesesi denilen seyi ise hic bilmiyorum canim onunla ilgili yorum yapamayacagim ama kuruntu etme derim henuz cok erkensin. Ha icin yinede rahat etmiyosa herhangi bir kadin dogumcuya git tekrar muayene ol isterse .

Keşke şu drlar bizim ne düşündüğümüzü ne hissettiğimizi bilse dimi kızlar ?? Onlara göre kolay muayene parasını alıp oturuyolar ama açıklama yapmaya gelince bu ülkede adam gibi dr yok arkadaş herşey maddiyat olmuş

Ama muayene beni rahatlattimi? HAYIR:KK43:(
AMA KAFAMDA DELİ SORULAR :KK43:((HERYERDE 5. HAFTA YOLK KESESİ KESİN GÖRÜLÜR YAZIYOR:KK43:(
Bu USG kağıdında yazanlardan bişey anlayan varmı yaa :/
Yolk kesesini gormek icin de erken olabilir daha kucuk oldugu icin ilk bakista kese de gorunmemis olabilir canim kuruntu yapma bebisini de kendini de uzme lutfen :)

Cok celiskili konusmus ama daha 4+5sin bu da cok normal gorememeniz icin. Ben 6+2de keseyi gordum. 4+2de gittigimde hicbisey goremedik. Yolk kesesi denilen seyi ise hic bilmiyorum canim onunla ilgili yorum yapamayacagim ama kuruntu etme derim henuz cok erkensin. Ha icin yinede rahat etmiyosa herhangi bir kadin dogumcuya git tekrar muayene ol isterse .
Canım 4+5 değilim bugün 5. Hafta bitiyor. Yarın 6. Hafta başlıyor. Dr zAten 4+5 fln demedi.4 yada 5 hafta işte dedi.bayagi ters bi dr ve cok yogun hastane.soyleyicekletimi inan bir dk ya sigdirmaya çalıştım. Folikasit zaten fazlasıyla ihtiyacı var bu haftalar küçük hanim dedi:))
Belki Dr un yaşı benden küçük veya aşağı yukarı ayniyizdir.beni küçük hanim yaptı :))
Yok zaten böyle olmayacak testlerimin sonuçlarını aliyim pazartesi ilk iş özelde başka Dr a gitmek olacak.

Hayırlı cumalar kızlar çok şükür kesemizi gördük 5 haftayla uyumlu dedi Dr. 6 tüp kan verdim bide idrar alındı 2 den sonra onların sonuçlarını almaya gideceğim. Rabbim gormemiş arkadaşlarımıza da tez zaman da görmek nasip etsin insaAllah:KK68:

Canım 4+5 değilim bugün 5. Hafta bitiyor. Yarın 6. Hafta başlıyor. Dr zAten 4+5 fln demedi.4 yada 5 hafta işte dedi.bayagi ters bi dr ve cok yogun hastane.soyleyicekletimi inan bir dk ya sigdirmaya çalıştım. Folikasit zaten fazlasıyla ihtiyacı var bu haftalar küçük hanim dedi:))
Belki Dr un yaşı benden küçük veya aşağı yukarı ayniyizdir.beni küçük hanim yaptı :))
Yok zaten böyle olmayacak testlerimin sonuçlarını aliyim pazartesi ilk iş özelde başka Dr a gitmek olacak.
canım sen bugün tam 5 haftalıksın sat tarihine baktım 17 şubat ve görmemen çok normal. burdaki takvime göre bakma o seni yanıltır ben bugün 6+4 üm ama 7 hafta diyor yanıltmasın bu seni bence biraz daha bekle ve doktorunu değiştirme şansın varsa değiştir. hastasının yönlendirdiği kişi doktor olamaz

Gunler gecti ama su saatler gecmiyor. 13.30 da randevum. Dua edin bizim icin lutfen sorunsuz duyalim pit pitlari insallah...
Çarşamba günü de ben böyleydim şekerim, bi de randevum 2de olmasına rağmen doktor acil doğuma gidince 3buçuğu buldu ultrasona girmem.. Asıl o ara geçmedi dakikalar.. Sen de inşallah bugün duyarsın tatlım..

Kizlar nasilsiniz ne yiyip ne iciyorsunuz ben sabahlari bi yumurtadan baska birsey yiyemiyorum bu tiksinmeler ne zaman gecer ki :(

Keşke şu drlar bizim ne düşündüğümüzü ne hissettiğimizi bilse dimi kızlar ?? Onlara göre kolay muayene parasını alıp oturuyolar ama açıklama yapmaya gelince bu ülkede adam gibi dr yok arkadaş herşey maddiyat olmuş
ben kadın doğum doktorları işi ticarete dökmez gözü kapalı güvenilmesi gerekli kişiler olarak görüyordum ama burda doktorlarla ilgili şeyleri yazanları gördükçe korkmaya başladım. dün 10 bardak çay 2 fincan kahveyi serbest bırakmış doktordan her şeyi beklerim ben. doktorun bana verdiği kağıtta 1 fincandan fazla kahve düşüğe sebep olur yazıyor ve doktorum daha ben sormadan her şeyi anlattı olabileceklere hazırladı ne kötümser ne iyimser tam ortası olmalı doktorlar. ve hasta daha sormadan anlatmalı her şeyi

Yolk kesesini gormek icin de erken olabilir daha kucuk oldugu icin ilk bakista kese de gorunmemis olabilir canim kuruntu yapma bebisini de kendini de uzme lutfen :)
Sağol canım dedigin gibi sanırım erken. ..ya ben böyle değildim niye panik atak bi tipe dönüştüm bilemiyorum. .. bebeğim için daha sakin olmaya çalışacağım. .

Hayırlı cumalar kızlar çok şükür kesemizi gördük 5 haftayla uyumlu dedi Dr. 6 tüp kan verdim bide idrar alındı 2 den sonra onların sonuçlarını almaya gideceğim. Rabbim gormemiş arkadaşlarımıza da tez zaman da görmek nasip etsin insaAllah:KK68:

şükür canım çok sevindim darısı artık kalp atışlarını görmeye:KK36:

Back