2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar birsey danismak istiyorum.
iki gundur lekelenmem vardi. bugun bir doktora sorayim dedim. alttan muayene ettigi icin olabilir dedi ama progestan verdi ama dusuk tehliken yok dedi. simdi dusuk tehlikem yoksa progestani neden kullanayim dedim, zarari yok sen bilirsin dedi. acaba alsammmmiiiii almasammmii kararsiz kaldim acikcasi.
ilk hamileligimde de bir doktor (olmadigi halde) kanaman var diyip progestan vermisti. tabii kosa kosa baska doktora gitmistim. oda kanama felan yok istersen kullanmayabilirsin demisti. kullanmamistim. lekenlenme devam ettigi icin tereddutte kaldim acikcasi biraz.
ay cok uzun oldu kusura bakmayin

Ayniyiz canim bende de yok. Biraz daha ilerde olacakmis
benimde hic bulantim yok seninle ayni gundeyim benim ilk hamileligimdede hic bulanti olmamisti ama burda okudukca kendimden suphe etmeye basladim :) gerci daha cok kucuguzz belki minikler buyudukce bizdede degisikler olabilir gerci sagliklarindan baska bisey onemli degil

Canimmn insallah saglila goreceksin civcivini
InsaAllah canım inşallah Rabbim güzel haberler nasip etsin inşallah. Çift rahimliydim birde ben ameliyat oldum insaALLAH rahimde keseden bebekte hiç bir sıkıntımız yoktur. Çok duaya ihtiyacım var

İnsan kendinden önce evlat düşünüyor hep insaAllah Rabbim ikinize de şifa versin. Amin canım insaALLAH hayırlısıyla sağlıcakla Rabbim hepimizin miniklerini korusun

Progestanı bende kullaniyorum bas dönmesi yaptıgı icin gece yatmadan iciyorum progestan dusugu engellemek icin degil rahimdeki kasılmaları engellemek icin veriliyor canim benimde birgun ara ara lekelenmem oluyor birgun hic bisi yok ertesi gun az cik gelmis mesala doktor baktı hic bir sorun yok dedi kanama alani yokmuş ince damarlar catlayip sizinti yapabilir dedi

Benimde ilk hamileligimde 3 uncu ayda baslamıstı bulantım merak etmeyin kızlar her gebelikte olacak degil bulantı

MinikKelebegimm her zaman rahatlatiyosun Allah razi olsun canim. Sizinle konusunca rahatlasamda en ufak bi bulanti iyidir gibi seyler okuyunca geriliyorum istemeden. Sagol kuzummm

Moralini bozmaa yaa bebis de etkilenir. Hersey yolundadir insalkah. Yavas da madem takviye biseyler yapsaydi doktorun.
takviye hiçbişey vermediş canım

canım 10 gün kadar
inşallah canım
kızlar aş erme durumlarımız nasıl :))
bende yok canım

Kizlar rahmime/vajina girisime bikac saniyelik sızı girip cikiyor dunden beri. Sizde de oluyor mu? 2 hafta oncede olmustu dr.um iyi bulgudur demisti ama o zaman iki gunde gecmisti.
hayır canım bende böyle bişey yok canım
dr a sor bence
Günaydın tatlı anneler hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin
amin canım sana da hayırlı cumalar

Moralini bozmaa yaa bebis de etkilenir. Hersey yolundadir insalkah. Yavas da madem takviye biseyler yapsaydi doktorun.

canım 10 gün kadar
inşallah canım
bende yok canım

Kizlar rahmime/vajina girisime bikac saniyelik sızı girip cikiyor dunden beri. Sizde de oluyor mu? 2 hafta oncede olmustu dr.um iyi bulgudur demisti ama o zaman iki gunde gecmisti.
dr a sor bence

canım 10 gün kadar
inşallah canım
bende yok canım

dr a sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…