- 10 Ocak 2014
- 900
- 566
- 323
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.501
Hoşçakalın kasım anneleri... Bana nasip olmadı sizler inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız bebeklernizi.. en kısa zamanda yeniden hamile kalmak istiyorum inşallah nasip olur...
kuzum kaç haftalık bebiş :)) hadi gözünaydın
Ben 5+1 oldm. Hiç bulantım yok.
benimde hic bulantim yok seninle ayni gundeyim benim ilk hamileligimdede hic bulanti olmamisti ama burda okudukca kendimden suphe etmeye basladim :) gerci daha cok kucuguzz belki minikler buyudukce bizdede degisikler olabilir gerci sagliklarindan baska bisey onemli degilAyniyiz canim bende de yok. Biraz daha ilerde olacakmis
Ay canım benim Allah razı olsun inşallah. Çok gerginim saat 6 fa uyandım dön dön uyuyamıyorum. Hayırlısıyla güzel haberler alsaydım biRabbim insallah minik civcini saglikla görmeyi kucagina almayi nasip eder
InsaAllah canım inşallah Rabbim güzel haberler nasip etsin inşallah. Çift rahimliydim birde ben ameliyat oldum insaALLAH rahimde keseden bebekte hiç bir sıkıntımız yoktur. Çok duaya ihtiyacım varCanimmn insallah saglila goreceksin civcivini
İnsan kendinden önce evlat düşünüyor hep insaAllah Rabbim ikinize de şifa versin. Amin canım insaALLAH hayırlısıyla sağlıcakla Rabbim hepimizin miniklerini korusunSagol canim Allah razi olsun. Mide yanmam yok ama uykudan bende basimi kaldiramiyorum. Yemek yiyip yiyip yatiyorum anlayacagin.
Sagol canim Allah razi olsun. Kizim iyi olsun da ben duzelmesemde olur idare ederim. Insallah sende yarin keseyi gorur guzel haberlerle dönersin canim.
canimmm seninle ayni gundeyizzz ben yurtdisindayim daha doktora gidemedim umarim hersey yolunda giderr
Progestanı bende kullaniyorum bas dönmesi yaptıgı icin gece yatmadan iciyorum progestan dusugu engellemek icin degil rahimdeki kasılmaları engellemek icin veriliyor canim benimde birgun ara ara lekelenmem oluyor birgun hic bisi yok ertesi gun az cik gelmis mesala doktor baktı hic bir sorun yok dedi kanama alani yokmuş ince damarlar catlayip sizinti yapabilir dediKizlar birsey danismak istiyorum.
iki gundur lekelenmem vardi. bugun bir doktora sorayim dedim. alttan muayene ettigi icin olabilir dedi ama progestan verdi ama dusuk tehliken yok dedi. simdi dusuk tehlikem yoksa progestani neden kullanayim dedim, zarari yok sen bilirsin dedi. acaba alsammmmiiiii almasammmii kararsiz kaldim acikcasi.
ilk hamileligimde de bir doktor (olmadigi halde) kanaman var diyip progestan vermisti. tabii kosa kosa baska doktora gitmistim. oda kanama felan yok istersen kullanmayabilirsin demisti. kullanmamistim. lekenlenme devam ettigi icin tereddutte kaldim acikcasi biraz.
ay cok uzun oldu kusura bakmayin
Benimde ilk hamileligimde 3 uncu ayda baslamıstı bulantım merak etmeyin kızlar her gebelikte olacak degil bulantıbenimde hic bulantim yok seninle ayni gundeyim benim ilk hamileligimdede hic bulanti olmamisti ama burda okudukca kendimden suphe etmeye basladim :) gerci daha cok kucuguzz belki minikler buyudukce bizdede degisikler olabilir gerci sagliklarindan baska bisey onemli degil
Günaydın canım, memleketimde havalar nasıl?Günaydııın
Hadi gözün aydın canım, darısı bizlere olsun. İnşallah daha da güzel günler göreceksin.
Canım bulantı olmasa da herşey yolunda olabiliyor endişe etmeyin. Sadece bulantı yaşayanların gebelikleri sorunsuz demek değil. Bundan önceki gebeliğimi sıfır bulantı ile atlattım ben. Ama bunda bulantım var. O zaman bende şimdi niye benim midem bulanıyor diye mi endişe etmeliyimHem bence bulantısız geçirenler şükretsinler ikisini de yaşayan biri olarak söylüyorum bunu, mahvolmuş durumdayım
takviye hiçbişey vermediş canımMoralini bozmaa yaa bebis de etkilenir. Hersey yolundadir insalkah. Yavas da madem takviye biseyler yapsaydi doktorun.
canım 10 gün kadarSata göre ne kadar küçük çıktı?
Canını sıkma, döllenme Zamanına göre oynuyor. Benimki de az geride, bebek küçük ben de şişman olunca alttan görüyor doktor. Stres yapma, inşallah güzel haberler alacağız ilerde.
bende yok canımkızlar aş erme durumlarımız nasıl :))
hayır canım bende böyle bişey yok canımKizlar rahmime/vajina girisime bikac saniyelik sızı girip cikiyor dunden beri. Sizde de oluyor mu? 2 hafta oncede olmustu dr.um iyi bulgudur demisti ama o zaman iki gunde gecmisti.
amin canım sana da hayırlı cumalarGünaydın tatlı anneler hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin
takviye hiçbişey vermediş canımMoralini bozmaa yaa bebis de etkilenir. Hersey yolundadir insalkah. Yavas da madem takviye biseyler yapsaydi doktorun.
Canını sıkma, döllenme Zamanına göre oynuyor. Benimki de az geride, bebek küçük ben de şişman olunca alttan görüyor doktor. Stres yapma, inşallah güzel haberler alacağız ilerde.
hayır canım bende böyle bişey yok canımKizlar rahmime/vajina girisime bikac saniyelik sızı girip cikiyor dunden beri. Sizde de oluyor mu? 2 hafta oncede olmustu dr.um iyi bulgudur demisti ama o zaman iki gunde gecmisti.
amin canım sana da hayırlı cumalarGünaydın tatlı anneler hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?