• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yarin keseyi gorursun canim hayirlisiyla kalp atisi icin erken henuz ben 6 haftalikken karindan ultrasonla bebegi yine 6 haftalikken vajinal ultrasonla kalp atisini gordum 7 haftalikken de karindan ultrasonla kalp atisini gordum henuz dinlemedim 12 haftadan once sakincali olacagini soyledi gittigim doktorlar
Aaa korkuttun beni canım ya ben hem 6+4 de hemde 7+1 de karından dinledim kalbi. Zarar vermiş miyizdir ama doktorlar dinletti ben illede dinletin demedim ki ama içime kuşku düştü. İnşallah bişey olmamıştır kuzuma.

Kizlar rahmime/vajina girisime bikac saniyelik sızı girip cikiyor dunden beri. Sizde de oluyor mu? 2 hafta oncede olmustu dr.um iyi bulgudur demisti ama o zaman iki gunde gecmisti.
Doktorum bana kanama ve lekelenme olmadığı sürece hiç bir şeyi sorun etme normaldir dedi canım.

Günaydın kızlar biz fasulyemle bugun ve yarın düğünlerde olacağız kuzenim evleniyorda :KK54: Ama tabi halay çekmek falan yok , masadan çekrrim bende :halay::halay:. Sizler nasılsınız , neler yapıyorsunuz?

Aaa korkuttun beni canım ya ben hem 6+4 de hemde 7+1 de karından dinledim kalbi. Zarar vermiş miyizdir ama doktorlar dinletti ben illede dinletin demedim ki ama içime kuşku düştü. İnşallah bişey olmamıştır kuzuma.
Allahın izni ile bişi olmamıştır zanım ama bende 12-17. haftadan önce sakıncalı diye duydum bu haftalarda görmek en iyisiymiş

Allahın izni ile bişi olmamıştır zanım ama bende 12-17. haftadan önce sakıncalı diye duydum bu haftalarda görmek en iyisiymiş
Uff hep doktorun suçu dinledik çok iyi bebek dedi , bir kaç gün sonra gel daha net duyarız dedi tekrar gittim tekrar dinledim. İnşallah bisey olmaz.

bende bununla ilgili konu açmıştım şimdi. devlette yapılıyor mu rubella ve toxoplasma?
İzmirden bir arkadaş herşeyi sağlık ocağında yaptırabilmiş , ama ben Sakaryadayım gittiğim sağlık ocağı Rubella ve TİT i yapamıyoruz dedi diğerlerini yaptı. Bende Rubella ve TİT i devlet hastanesinde yaptırdım canım.

Icini ferah tut canim bisey olmamistir Allah'in izniyle ben iki farkli doktora iki farkli hastanede baktirdim belki biri dinletir diye ikisi de 12.haftaya kadar onermiyoruz dedi sanirim kalp atisini dinlemek icin bebege daha fazla isi yolluyomus cihaz o yuzdenmis ama uzun uzun dinlemedigin surece sorun olmaz canim forumdaki cogu anne dinlemis hatta :)

günaydın kızlar bende aşırı bi halsızlik var hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta öncesinden beri yani 2 haftadır falan kan testlerim de iyi çıkmıştı normalde 3-4 güne 1 evi temizlerdim işten gelince kolumu kaldıramıyorum ilk hamileliğim hep böyle mi olacam 9 ay boyunca, evim battı şimdiden:110:

günaydın kızlar bende aşırı bi halsızlik var hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta öncesinden beri yani 2 haftadır falan kan testlerim de iyi çıkmıştı normalde 3-4 güne 1 evi temizlerdim işten gelince kolumu kaldıramıyorum ilk hamileliğim hep böyle mi olacam 9 ay boyunca, evim battı şimdiden:110:
Son 3 ay insan çok enerjik ve uykusuz oluyor sanırım vücut doğum sonrası yorucu ve uykusuz gecelere kendisini hazırlıyor, ilk 3 ay sanırım vücut şaşırıp kendini korumaya alıyor fazla enerji yakmıyor durumu gözlemliyor sanki :KK45:
Benim kızım gecede 10 kez kalktığı için sabaha dayak yemiş gibi kalkıyorum ve enerjim sıfır:olamaz:hamilelik etki etti mi bilemiyorum:KK66:

Bende çok halsizim evden işte işten eve hep uyumaya. Temizlikçi tuttum bende ayda bir en azından evi temizlesin bende ara ara sil süpür yapıcam artık mecbur :(

Back