• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aile hekimi sağlık ocağında bana hepsini yaptırdı. idrar tetstide dahil. hem ben istemedim. Bütün testlerini yapalım bizden devlet istiyor dedi. İzmir de yaşıyorum ben. kendi doktorum da söylemişti sağlık ocakları yapıyor bu testleri diye. Şaşırıyorum okuyunca

canım benimde doktorum günde 10 bardak cay 2 bardak kahve ıcebılırsın kafeın mıktarı cok yuksek degıl dedı.
Benim sağlık ocağı Rubella ve idrar testi bizde yapılmıyor dedi. Diğerlerini yaptı. Bende kalanlar için mecbur bide devlete gitmiştim . Demek sağlık ocakları arasında da farklar var.

Ne kadar çok yazı birikmiş okuyamadım hepsini, herkes iyidir bir sorun yoktur umarum pek giremedim bugün. Beni bulantılar baş dönmesi halsizlik mahvediyo birde üstüne kızım hasta oldu. İlgilenmedim doğru düzgün yavrumla kendi derdimden :KK61: @Jellybon_ naptın canım bugün randevum merak ettim seni.
Sanada kizina da cok gecmis olsun minik bebegi olan hamilelere ayri miniklere cok ayri uzuluyorum ben anneler icin zor ama bebisler icin daha zor ilgi bekliyorlar buyume ataklari ogrenmeleri gereken cok sey var ilgi istiyorlar oyun istiyorlar.. sizler de de valla baya cesaret var biri daha tam buyumeden 2.sini yapiyonuz:KK70:

Merhaba cnm cok gecmis olsun Allah sifa versin kizina seninde yardımcin olsun ben kendi adıma konusayim bu aralar beni mide yanmaları mahfediyo ve uyku basimi kaldıramiyorum sendede oluyomu mide yanmasi :KK43:(

Sagol canim Allah razi olsun. Mide yanmam yok ama uykudan bende basimi kaldiramiyorum. Yemek yiyip yiyip yatiyorum anlayacagin.

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ben de felaket yorgunluk var ve bugün çok belim ağrıdı okulda. Kızına da geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ikinize de

Sagol canim Allah razi olsun. Kizim iyi olsun da ben duzelmesemde olur idare ederim. Insallah sende yarin keseyi gorur guzel haberlerle dönersin canim.

Sanada kizina da cok gecmis olsun minik bebegi olan hamilelere ayri miniklere cok ayri uzuluyorum ben anneler icin zor ama bebisler icin daha zor ilgi bekliyorlar buyume ataklari ogrenmeleri gereken cok sey var ilgi istiyorlar oyun istiyorlar.. sizler de de valla baya cesaret var biri daha tam buyumeden 2.sini yapiyonuz:KK70:

Allah razi olsun canim insallah duzelecez. Yazdiklarinda da sonuna kadar haklisin acayip ilgi istiyor ki birde emerdi hala memeden de yoksun kaldi yavrucak kardes elinden herseyi aldi:KK48: napalim kaza oldu :KK45:yoksa daha bekleyecektim

Allah razi olsun canim insallah duzelecez. Yazdiklarinda da sonuna kadar haklisin acayip ilgi istiyor ki birde emerdi hala memeden de yoksun kaldi yavrucak kardes elinden herseyi aldi:KK48: napalim kaza oldu :KK45:yoksa daha bekleyecektim
Olcak olduktan sonra canim kimse onune gecemez ben bu yasimda bu bebisimden sonra 2 tane daha istiyorum nasip kismet olur mu bilinmez sizler gencken dogurun valla. Gerci daha 29um ama biri buyudu etti 2. 3. Ne zaman olur bilmem 35ten sonrada zor diyorlar:işsiz:

Arkadaşlar şükürler olsun ben kalp atışını duydum 7+5 idim çok şükür darısı diğer bekleyenlerin basına insallah. Ama doktorum sadece ultrasonda kıpırdamayı gördü bak iste atıyor dedu ben sandım ki cihazla kendi dinleyecekler değişikti ama güzel bir duygu

Gözunaydın cnm Allah kucaginada almayi nasip etsin :anne:

Olcak olduktan sonra canim kimse onune gecemez ben bu yasimda bu bebisimden sonra 2 tane daha istiyorum nasip kismet olur mu bilinmez sizler gencken dogurun valla. Gerci daha 29um ama biri buyudu etti 2. 3. Ne zaman olur bilmem 35ten sonrada zor diyorlar:işsiz:

Maaşallah 3 cocuk ha:KK46::KK46::KK46: Allah gonlune gore versin canim. Sen bizden daha cesaretlisin :KK49:O zaman 2 sene arayla Allah kismet ederse onlarida cikarirsin aradan. 35ten sonra olur olurda kafa kaldirmiyor annemden biliyorum. Kadin 36sinda dogurdu bana buyutturdu çocuğu:halay:

Sizler gencken demissin bende 28im kiz.:KK15: 29 yas yasli mi oluyor. Asla ustume alinmam.:KK12:

Back