2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlaaar çok midem bulanıyo
Hergün tiksindiğim şeylere bi yenisi ekleniyor neyi canım çekse yesem ikinciye görmek dahi istemiyorum
Ve su içemiyorum 1 lt bile bulmuyor çok midemi bulandırıyor ilaçlarımı hala içemedim ayva yemeye çalışcam inşallah biraz geçerde içim ilaçlarımı
Yarın 7+1 oluyoruz kızlar 2 de randevum normalde 12 olacaktı ama doktorum ameliyatta olacakmış inşallah mutlu gelirim kızlar

Daha yeni gideceğim hiç gitmedim
Yarin keseyi gorursun canim hayirlisiyla kalp atisi icin erken henuz ben 6 haftalikken karindan ultrasonla bebegi yine 6 haftalikken vajinal ultrasonla kalp atisini gordum 7 haftalikken de karindan ultrasonla kalp atisini gordum henuz dinlemedim 12 haftadan once sakincali olacagini soyledi gittigim doktorlar

Insallah hayirli haberlerle gelirsin canim ben de ayni senin gibiyim aciksam da yiyemiyorum cunku her seyden ama her seyden tiksiniyorum

Benim sağlık ocağı Rubella ve idrar testi bizde yapılmıyor dedi. Diğerlerini yaptı. Bende kalanlar için mecbur bide devlete gitmiştim . Demek sağlık ocakları arasında da farklar var.

bende bununla ilgili konu açmıştım şimdi. devlette yapılıyor mu rubella ve toxoplasma?

Ahhh canim com kotuymus bulantilar ilk defa bu hamileligimde yasiyorum bende. Ama Allah sana yardim etsin sen baya baya kotusun ben gene midem bulansada yiyebiliyorum az az da olsa.

Yaarina gelince insallah hayirli haberlerle donersin. Kalp atisini gormemistin dimi sen

Amin canım çok sağol
Yok canım bu ikinci gidişim olacak zaten 5+2 de kese ve bebeği görmüştüm yarın 7+1 oluyorum inşallah kalp atışını duyarım

Kizlar rahmime/vajina girisime bikac saniyelik sızı girip cikiyor dunden beri. Sizde de oluyor mu? 2 hafta oncede olmustu dr.um iyi bulgudur demisti ama o zaman iki gunde gecmisti.

Kizlar doktor girer girmez bulantin varmi diye sordu bende surunuyorum dedim oh oh cok iyi dedi doktor hersey yolunda o zaman dedi bende hep bulantidan sikayetciydim sonra dedimki sukurler olsun o zaman her şerde bir hayır varmıs

Kizlar doktor girer girmez bulantin varmi diye sordu bende surunuyorum dedim oh oh cok iyi dedi doktor hersey yolunda o zaman dedi bende hep bulantidan sikayetciydim sonra dedimki sukurler olsun o zaman her şerde bir hayır varmıs
Bende bulanti yok ve bunu hep dert ediyorum uzuluyorum elimde olmadan

İnsallah Canim iyi haberlerle gel bende bugün duydum kalp atışını insallah seni de güzel haberlerle bekliuoruz

Canım bence al yarın iç doktora gidene kdr progestanın zararı yok bence ihmal etme ben olsam içerdim

Canimmm çok sevindimm benimde seninle aynı sanırım bat doğum tarihleri aynı bende cumartesi gidicem duymak için çok net göründü mu bebişin inş bende duyarım hayırlısıyla

Cok tesekkurler canim evet evet yani tabi mini mini bir sey ama net bir sekilde gordu doktor. yuzuk var, bebek var dedi, bu da kalp atislari dedi insallah sende cumartesi gorur ve duyarsin miniginin kalp atislarini Hatta bugun kahverengi bi akintim oldu, tekrar gittim kontrole, bi sikinti yok dedi cok sukur. Alttan muayene ettigi icin olabilir dedi. iki gun gormus oldum kuzuyu

Kizlar bugun doktora gittim 7 haftalık olduk bebis 8 milimmis haftasıyla uyumluymus kalp atıslarınıda dinletti bu sefer hersey yolunda darısı sizlerin başına

Hadi gözün aydın canım, darısı bizlere olsun. İnşallah daha da güzel günler göreceksin.

Bende bulanti yok ve bunu hep dert ediyorum uzuluyorum elimde olmadan

Canım bulantı olmasa da herşey yolunda olabiliyor endişe etmeyin. Sadece bulantı yaşayanların gebelikleri sorunsuz demek değil. Bundan önceki gebeliğimi sıfır bulantı ile atlattım ben. Ama bunda bulantım var. O zaman bende şimdi niye benim midem bulanıyor diye mi endişe etmeliyim Hem bence bulantısız geçirenler şükretsinler ikisini de yaşayan biri olarak söylüyorum bunu, mahvolmuş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…