- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.481
Daha yeni gideceğim hiç gitmedimHenuz cok erkem canim keseyi gordun mu peki
Yarin keseyi gorursun canim hayirlisiyla kalp atisi icin erken henuz ben 6 haftalikken karindan ultrasonla bebegi yine 6 haftalikken vajinal ultrasonla kalp atisini gordum 7 haftalikken de karindan ultrasonla kalp atisini gordum henuz dinlemedim 12 haftadan once sakincali olacagini soyledi gittigim doktorlarDaha yeni gideceğim hiç gitmedim
Insallah hayirli haberlerle gelirsin canim ben de ayni senin gibiyim aciksam da yiyemiyorum cunku her seyden ama her seyden tiksiniyorumKızlaaar çok midem bulanıyo
Hergün tiksindiğim şeylere bi yenisi ekleniyor neyi canım çekse yesem ikinciye görmek dahi istemiyorum
Ve su içemiyorum 1 lt bile bulmuyor çok midemi bulandırıyor ilaçlarımı hala içemedim ayva yemeye çalışcam inşallah biraz geçerde içim ilaçlarımı
Yarın 7+1 oluyoruz kızlar 2 de randevum normalde 12 olacaktı ama doktorum ameliyatta olacakmış inşallah mutlu gelirim kızlar
Benim sağlık ocağı Rubella ve idrar testi bizde yapılmıyor dedi. Diğerlerini yaptı. Bende kalanlar için mecbur bide devlete gitmiştim . Demek sağlık ocakları arasında da farklar var.
Amin canım ya öğürüyorum koşa koşa gidiyorum banyoya bişey yok ay ne zorInsallah hayirli haberlerle gelirsin canim ben de ayni senin gibiyim aciksam da yiyemiyorum cunku her seyden ama her seyden tiksiniyorum
Kızlaaar çok midem bulanıyo
Hergün tiksindiğim şeylere bi yenisi ekleniyor neyi canım çekse yesem ikinciye görmek dahi istemiyorum
Ve su içemiyorum 1 lt bile bulmuyor çok midemi bulandırıyor ilaçlarımı hala içemedim ayva yemeye çalışcam inşallah biraz geçerde içim ilaçlarımı
Yarın 7+1 oluyoruz kızlar 2 de randevum normalde 12 olacaktı ama doktorum ameliyatta olacakmış inşallah mutlu gelirim kızlar
Aynen şekerim..O kadar cay kahveyi hamile olmadigim zaman bile icsem kaldiramam
Amin canım çok sağolAhhh canim com kotuymus bulantilar ilk defa bu hamileligimde yasiyorum bende. Ama Allah sana yardim etsin sen baya baya kotusun ben gene midem bulansada yiyebiliyorum az az da olsa.
Yaarina gelince insallah hayirli haberlerle donersin. Kalp atisini gormemistin dimi sen
Seninle tarihler ayni gibi insallah sende guzel sonuclar alırsınAmin canım çok sağol
Yok canım bu ikinci gidişim olacak zaten 5+2 de kese ve bebeği görmüştüm yarın 7+1 oluyorum inşallah kalp atışını duyarım
Gozunaydin canim saglikla kucagina aldigin gunleri de gor insallahKizlar bugun doktora gittim 7 haftalık olduk bebis 8 milimmis haftasıyla uyumluymus kalp atıslarınıda dinletti bu sefer hersey yolunda darısı sizlerin başına
Bende bulanti yok ve bunu hep dert ediyorum uzuluyorum elimde olmadanKizlar doktor girer girmez bulantin varmi diye sordu bende surunuyorum dedim oh oh cok iyi dedi doktor hersey yolunda o zaman dedi bende hep bulantidan sikayetciydim sonra dedimki sukurler olsun o zaman her şerde bir hayır varmıs
İnsallah Canim iyi haberlerle gel bende bugün duydum kalp atışını insallah seni de güzel haberlerle bekliuoruzKızlaaar çok midem bulanıyo
Canım bence al yarın iç doktora gidene kdr progestanın zararı yok bence ihmal etme ben olsam içerdimKızlar benim lekelenmem vardı ya gecti çok sukur ama progeStan kullanmaya devam ediyordum bugun bitti 1 kutu cumartesi gidicem doktora bugün kendi kafama göre de almadım sizce almalimiydum 2 gun kullanmazsam kanamam baslicak gibi geliyor
Canimmm çok sevindimm benimde seninle aynı sanırım bat doğum tarihleri aynı bende cumartesi gidicem duymak için çok net göründü mu bebişin inş bende duyarım hayırlısıyla
Kizlar bugun doktora gittim 7 haftalık olduk bebis 8 milimmis haftasıyla uyumluymus kalp atıslarınıda dinletti bu sefer hersey yolunda darısı sizlerin başına
Kizlar doktor girer girmez bulantin varmi diye sordu bende surunuyorum dedim oh oh cok iyi dedi doktor hersey yolunda o zaman dedi bende hep bulantidan sikayetciydim sonra dedimki sukurler olsun o zaman her şerde bir hayır varmıs
Bende bulanti yok ve bunu hep dert ediyorum uzuluyorum elimde olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?