• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ben değişik bi soru sorayım normal doğum yapan arkadaşlar vajinanizin girişinde görüntü nası sizde benimkinde açıklık kapandı sayılır az bişey kaldı ama alt tarafta pembemsi kirmizimsi bi parça var dışta değil ama tam girişte çok tuhaf görünüyor başka bişey mi normal bi kas mi doktora gidicem kontrole ama daha 15 gün falan var ağrı falan yok hafif akıntı devam ediyor biraz kokulu

Kızlar ben değişik bi soru sorayım normal doğum yapan arkadaşlar vajinanizin girişinde görüntü nası sizde benimkinde açıklık kapandı sayılır az bişey kaldı ama alt tarafta pembemsi kirmizimsi bi parça var dışta değil ama tam girişte çok tuhaf görünüyor başka bişey mi normal bi kas mi doktora gidicem kontrole ama daha 15 gün falan var ağrı falan yok hafif akıntı devam ediyor biraz kokulu
Benimde normal dogum ve dedigin gibi onceye gore farkli gorunuyo bugun kontrolum vardi doktor normal bi sikinti gorunmuyo dikis yerlerinde dedi . Bi yeri hafif yururken surtuyo gibiydi orasi hafif tahris olmus krem verdi bizimde 40imiz cikti buarada

yazın kışın tatil yerlerinde yabancı uyruklulara çok özeniyorun valla. Adamda bir çocuk kadında minicik bebek. Bide yanlarında yürüyen çocuklarıyla karış karış memleket geziyorlar.hepsinde 2 ser 3 er çocuk var. Biz burnumuzu çıkaramıyoruz kapıdan
Valla su an 3 cocuklu olmakla kafadan bacaklı olmak ayni hayreti ifade ediyor benim için. 40 gunluk bebekle bile baş edemiyorum

Iyi aksamlar kızlar benim kızımın 10 gün sonra tam 3 ayı dolucak. Ve sanki biraz gazı düzeldi gibi uykularida..gece hic uyumayan cocuk dün 11 de uyudu sabah 9 kalkti arada sadece 2 kere mızıldadi emzirmek icin kaldırdım emdi yine uyudu. Gazınıda artik ustten cok fazla gaz cıkarmaya basladi o yuzden alttan cok zorlanmıyor sanki.. arada nadiren ıkınıuor. Birde kakasinı yapmaya calısırken..gündüz uykuları bile düzeldi. Artık gündüzlerin cogunuda uykuyla geciriyo masallah.. birden bire sihirli bi degnek degdi sanki. Normalde beni emiyo ama ek olarak mama veriyodum gunde 1-2 defa..mamayı degistirdik kızlar acaba mamadanmi bole oldu diye dusunmuyor degilim. Daha once humana aptamil sma kullandim. Simdi kullandigim evolvia bu mamayi yiyince bayagi uyuyo..siz ne dusunuyorsunuz evolvia kullanıp bu sekilde olan var mi.
.
Maşallah darısı bizim başımıza psikolojimi bozmadan bu bebeği büyütürsem helal bana diycem:kızgın:

Kızlar benim tirlatmama az kaldı. Ya kızım 35 günlük oldu ama dogdugundan beri uyurken sürekli hareket halinde ben onu izlerken çok yoruluyorum.doğal olarak da cabucak uyanıyor. Bu sorunu yaşayan var mı ya da ne zaman geçici bu hareket hali

Kızlar benim tirlatmama az kaldı. Ya kızım 35 günlük oldu ama dogdugundan beri uyurken sürekli hareket halinde ben onu izlerken çok yoruluyorum.doğal olarak da cabucak uyanıyor. Bu sorunu yaşayan var mı ya da ne zaman geçici bu hareket hali
Çok sıkı olmamak şartıyla uyurken kunfak yapmayi denedin mi canim sonuçta sürekli elleri hareket ettikçe kendini uyandırıyor uyurken

İyiyim canım sen nasılsın
Bende 74 te takıldım hemen başladım cuma zayıflama yarışmasından 7. Takımdayım tamam seni etiketlerim
Şöyle söyleyim canım şuan 69 kiloyum sütümü hiç etkilemedi hatta maşallah diyeyim oğlum 1 ayda 1.800 gr almış o yüzden gönlüm rahat
Canım ben de 74te takılı kaldım. Süt azalır korkusıyka yapamıyorum diyet.beni de etiketler misin

Canım benim de öyle ama iç tarafta benimki.önce korktum aradan et parçası çıkıyo falan diyorlar ya yok yakıyorlarmış falan . Aşırı derecede kaşınıyor. Dikişler düştü ama bu kaşıntı bitmiyor. Kontrole gidemiyorum oğlumdan dolayı. Gidersen haber edersen sevinirim

Benim bebeğimde sırtüstü yada yan yatmıyor dediğin gibi elleri sürekli hareket ediyor hemen uyanıyor. Yüz üstü yatırıyorum öyle ancak uyuyor. Kafasını yan çeviriyorum. Bacaklarını karnına doğru çekiyor. Gazlı olduğu için öyle rahat ediyor sanırım. Gerçi genelde kucakta uyuyor:) kucağımda da aynı pozisyonda uyuyor.

Malesef morarana kadar ağlıyor elleri bağlanınca
Gazi falan mi var ki ya yediklerine dikkat etmeyi denesen bir de yanlış anlama tabiiki dikkat ediyorsundur ama ne bileyim. Bemişler ağlayınca dayanamıyorum konuşabilseler de dertlerini anlatsalar KESK’e. Benim kızım da su an dizimde oturur pozisyonda uyuyo koyunca uyaniyo :((

Gazi falan mi var ki ya yediklerine dikkat etmeyi denesen bir de yanlış anlama tabiiki dikkat ediyorsundur ama ne bileyim. Bemişler ağlayınca dayanamıyorum konuşabilseler de dertlerini anlatsalar KESK’e. Benim kızım da su an dizimde oturur pozisyonda uyuyo koyunca uyaniyo :KK43:(
Benimde sürekli kucağımda omzumda uyuyor ama bütün gün çok yorucu oluyor yerimden kalkamiyorum

İki gündür kızım gündüz uyuyor, akşam tam yatacağım uyanıp sabaha kadar gaz sancısı çekiyor, sabah 8 de uyudu, diğer kızım da 9 da kalktı :confused:

Back