• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar benim tirlatmama az kaldı. Ya kızım 35 günlük oldu ama dogdugundan beri uyurken sürekli hareket halinde ben onu izlerken çok yoruluyorum.doğal olarak da cabucak uyanıyor. Bu sorunu yaşayan var mı ya da ne zaman geçici bu hareket hali
Benimki de aynı 54 günlük hala geçmedi kundakta yaptırmıyo sürekli uyutuyorum uyanıyo

İyiyim canım sen nasılsın
Bende 74 te takıldım hemen başladım cuma zayıflama yarışmasından 7. Takımdayım tamam seni etiketlerim
Şöyle söyleyim canım şuan 69 kiloyum sütümü hiç etkilemedi hatta maşallah diyeyim oğlum 1 ayda 1.800 gr almış o yüzden gönlüm rahat
Beni de etiketler misiniz zayıflama grubuna

Iyi aksamlar kızlar benim kızımın 10 gün sonra tam 3 ayı dolucak. Ve sanki biraz gazı düzeldi gibi uykularida..gece hic uyumayan cocuk dün 11 de uyudu sabah 9 kalkti arada sadece 2 kere mızıldadi emzirmek icin kaldırdım emdi yine uyudu. Gazınıda artik ustten cok fazla gaz cıkarmaya basladi o yuzden alttan cok zorlanmıyor sanki.. arada nadiren ıkınıuor. Birde kakasinı yapmaya calısırken..gündüz uykuları bile düzeldi. Artık gündüzlerin cogunuda uykuyla geciriyo masallah.. birden bire sihirli bi degnek degdi sanki. Normalde beni emiyo ama ek olarak mama veriyodum gunde 1-2 defa..mamayı degistirdik kızlar acaba mamadanmi bole oldu diye dusunmuyor degilim. Daha once humana aptamil sma kullandim. Simdi kullandigim evolvia bu mamayi yiyince bayagi uyuyo..siz ne dusunuyorsunuz evolvia kullanıp bu sekilde olan var mi.
.
sizin adınıza cok sevindim. Bu zamana kadar nasıldı bebegin canım? Bizim de uyku düzenimiz yok. Bi gün sabahın köründe kalkıyor bidaha 3 saat uyumuyor. Bazen 9 10 da kalkıyor. Bazı günler gündüz güzel uyuyor bazı günler 10 dk da kalkıyor hiç uyumuyor. Düzenimiz ne zaman oturur bilmiyorum. Uyudugu zaman bile bir iş yaparken elim ayagım dolasıyor şimdi uyanır diye düşünmekten

sizin adınıza cok sevindim. Bu zamana kadar nasıldı bebegin canım? Bizim de uyku düzenimiz yok. Bi gün sabahın köründe kalkıyor bidaha 3 saat uyumuyor. Bazen 9 10 da kalkıyor. Bazı günler gündüz güzel uyuyor bazı günler 10 dk da kalkıyor hiç uyumuyor. Düzenimiz ne zaman oturur bilmiyorum. Uyudugu zaman bile bir iş yaparken elim ayagım dolasıyor şimdi uyanır diye düşünmekten

Ayni senin gibiydim bende günduzleri uyutuyordum yatiriyodum mutfağa is yapmaya gidiyodum bi bakmisim arkamdan agliyor yani surekli basinda onu sallamami veya kucagimda uyumayi istiyordu su an daha iyi uyudugu zaman 2 saat uyuyor en az hemen uyanmiyor. Geceleride ayni sekilde surekli pıspislanarak uyurdu hatta gaz sancilarindan sabaha kadar uyuyamazdik atiyorum 3 e kadar kucagimizda canimiz cikardi uyuturduk zar zor yatirirdik jemen uyanip aglardi yine ben ayagimda tutardim mizmizlandimi hemen sallardim ayaklarim kopardi. Simdi gece emziriyorum yatiriyorum mızıldanmadan uyuyor 2 veya 3 kere kalkiyo emzirip yatiriyorum yine uyuyo.. allaha sükür uyudugum gunleride gördüm darısı sizin basiniza.. tabii cok nadir kakasini yapamadiginda huysuz olup gece yine bizi dikebiliyor ayaģa

Selam kızlar yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazamıyorum bebişle uğraşmaktan:anne:
Yalnız fena hasta oldum boğazım fena bi de başım çatlıyo ağrı kesici içebiliyo muyuz içersek ne içerbiliyoruz:KK43:

Canım benim de öyle ama iç tarafta benimki.önce korktum aradan et parçası çıkıyo falan diyorlar ya yok yakıyorlarmış falan . Aşırı derecede kaşınıyor. Dikişler düştü ama bu kaşıntı bitmiyor. Kontrole gidemiyorum oğlumdan dolayı. Gidersen haber edersen sevinirim
Aynen bende ondan korktum canım benimde içte ama çok belirgin görünüyor kaşıntı yok bende şimdilik ama kaşıntı mantar da olabilir dikislerde kaşıntı olmadı bende ne düşmeden önce ne sonra gidersem haber ederim sonucu ama daha 15 gün sonra falan gidevilcem

Avmdeki rezaletimiz devam ediyor :( ishal, kusma, ateş :( ya yediğimiz dokundu ya da mikrop kaptık. Dunden beri perisaniz. Bebeğe geçecek diye aklım çıkıyor. Ates olunca parol içiyorum. Doktor emzirirken kullanacagim ilaçlar da yazdi ama ilerlemezse kullanmak istemiyorum

Kızlar bişey soracağım ben emzik kullanmaya başladım.bebeğim çok ağlıyo uykuya geçişte bazen iyi geliyo. Ama takip ettiğim bi grup var. Emzik memeden soğutur diyorlar. Benimki arada emerken zaten kendini geriye ittiriyor ağlıyo emmek şstiyo ama ememiyo. Emzik kullanıp bebeği memeden soğuyan var mı

kolik bebek anneleri biz artık battaniyede sallama evresine geçtik çünkü başka türlü tövbe durmuyor ama korkum şu gaz problemi birtiğinde bu çocuk sallanmadan uyuyabilecek mi yoksa yandık bizzz
Ben her yolu deniyorum uyuması için Canım bi noktada artık diyosun ki uyusun da nasıl uyursa. İnşallah alışmaz

PembeLokum PembeLokum canım nasılsın oğlun nasıl oldu

Selam canım iyiyim Allah’a şükür oğlum da orta şekerli Hale’n daha yarık damak biberonu ile takılıyoruz göğüsten emme olmuyor vakum yapamıyor oğlum 8 ocakta inşallah Hacettepe de yarık damak dudak konseyine görünecek oğlum orda belli olur artık ameliyat işi

Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

kolik bebek anneleri biz artık battaniyede sallama evresine geçtik çünkü başka türlü tövbe durmuyor ama korkum şu gaz problemi birtiğinde bu çocuk sallanmadan uyuyabilecek mi yoksa yandık bizzz
Bizim bebis de ayagimda salladigim surece uyuyor. Oyle 3 4 saat hic ayagimdan birakmadan salliyorum yeter ki sussun diye. Ağlıyor ağlıyor salladikca susuyor. Bi de parmagimi emiyor. Su an aglamaktan catlamamasi önceliğim. Neye alistigi umrumda değil. Gunu kurtarma derdindeyim.
Biogaia mız bitmis :( ne yapacagim bilmiyorum. Esim de cok cok hasta git al desem alamaz. Eroini biten bagimli gibi hissediyorum kendimi

Ameliyathaneye girerken bez istediler, fazla fazla almıştık yanımıza sorun olmadı. Ameliyathaneden çıkıp hemşire gelip emziğini istedi sanırım çok ağladı, emzik emmiyor diye yanımda getirmemiştim, elini yumruk yapıp emdirmişler şimdi hala elini emiyor. Emziğini unutmayın derim.
İyileşme süreci şöyle uzun oldu, Antibiyotik krem var sabah öğle akşam sürdüğümüz, onu sürdük kuruyunca pipi de beze yapıştı her alt değişmede kanama oldu az da olsa. Dr geçen dedi kahve bardaklarından alıp pipiye kapatın, pipi değmesin beze diye, 3 gün kapadık geçti çok şükür. Her alt açmada yeni bardak koydum, 50li falan karton bardak tavsiye ederim. Fitil verdi ve ağrı kesici krem ama ikisini de kullanmadım, normal geçti günlerimiz. Yoğun kanama vs olmadıkça sıkıntı olmaz demişti doktorumuz olmadı da.
Saat 10da girdik sünnete, 1 e kadar hastanede kaldık doktor kontrol edip çıkarmıştı.
Sizinki de kolay ve sorunsuz geçer inşallah.
Canm cok gecmis olsun ins bebisin cabuk iyilesir. Su kahve bardagini nasl koyuyorsunuz kesip mi

Back