- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.041
Çok teşekkür ederim iyiki varsınızGözdeki bulanıklık benim kızımda da var ilk kızımda da vardı bir problem olmadı çok şükür
Kafa yapısı doğum kanalında bozulabiliyor ve gerçekten zamanla düzeliyor gönlünü ferah tutunmaya çalış
Canim benim bebegimde gazliydi.faydasi olur diye 4 moms aldım.ama katiyen içinde durmuyor. Ana kucagiyla alakalı değil.bezin icindede yada başka şekilde sallanmak istemiyor. Bebeğin sallanmayi sevmiyorsa alma derim. Alıp hayatım kurtuldu diyenlerde var.tamamen şans meselesi bence:)Kızlar 4moms yada joi 2 in 1 tarzı ana kucagı kullanan cevresinde kullanan var mı? Kolik bebek olup yada kucaga alışmış bebegi olup fayda gören var mı cok zor durumdayız kucaktan indirdigimiz anda aglıyo hiç susmak bilmiyor kızım
BuzdolabındaKızlar gaz masajı yaparken bebeğiniz gaz çıkarıyor mu
Biogaia buzdolabında mı sakliyorsunuz
Canım oğlum 56 günlük bizim Yen’i geçti tahlil istemedi benim doktorum 3. Aya kadar geçer dedi devam ederse bakarız demişti çok şükür atlattık
Canm oglumda var sarilik tum tahlilleri yaptik sukur bisey cikmadi annesütü sariligi dedi 23 unde 2 aylik olacaz
Merhaba evet arada gaz ciakriyor yavrum ama dolapta saklamıyorum 4hafta dışarda durabilir ama açmadan öncede dolapta öyle duydum uyguluyorum.gecmis olsun zor durum gaz sıkıntısı biz çok yaşıyoruz üstüne kakasini3gune bir yapıyor 65gunluguxKızlar gaz masajı yaparken bebeğiniz gaz çıkarıyor mu
Evolvia kullandım ilk zamanlar sonra onu bulamadım aptamil kullan din oda gaz ve kakaprobemi yaşadık şimdi hipp organik kullanıyorum 1numara memnu n kaldık hem emziriyorum arada mama takviyesi bizimdeMerhaba anneler.kasimda doğum yaptım.mama destekli besleniyor bebeğim.hangi mamayı onerirsinzi
Sizede çok geçmiş olsun kuzum tez zamanda düzelsinler inşallahBizde başladık antibiyotige aynen salgın varmış zaten abla okuldan geyirdi hepimize bulastirdi hastaligi doktor bol bol emzir dedi allah bebegine sifa versin canım
Dolapta saklıyorum, eczaneden eve gelene kadar bile yaninda buz kalıbıyla poşete koydu eczacı, bir de tevafuk mu bilmiyorum ama iki gündür emzirmeden önce veriyorum daha rahat sanki...Kızlar gaz masajı yaparken bebeğiniz gaz çıkarıyor mu
Aynen benim ilk kızımda sallanmayi hic sevmiyordu ben de pek sallama taraftarı değildim zaten ,ama minik kızım salladıkça sakinleşiyor, gaz çıkarıyor ben de hafif hafif sallıyorum inş ileride kolayca vazgeçeriz...Canim benim bebegimde gazliydi.faydasi olur diye 4 moms aldım.ama katiyen içinde durmuyor. Ana kucagiyla alakalı değil.bezin icindede yada başka şekilde sallanmak istemiyor. Bebeğin sallanmayi sevmiyorsa alma derim. Alıp hayatım kurtuldu diyenlerde var.tamamen şans meselesi bence:)
Bebeğin gayet güzel kilo almış bu ay aç olsa o kiloyu alırmıydıBebeğim 10 saattir toplam 2 saat ya uyudu ya uyumadı. Sürekli ağlama halinde. Herkes aç bu çocuk diye diye 60 cc mama verdimbakalım sonuç ne olacak
Mamadan sonra uyudu yaBebeğin gayet güzel kilo almış bu ay aç olsa o kiloyu alırmıydı
Sustumu bebişin mamadan sonra
Allah yardımcın olsun kolay değil bebek büyütmek ama biraz sabır kısa bi zaman sonra sende keyfini çıkartmaya başlarsın bugünlerini çoktaaan unutmuş olursun
YouTube da Ayşe Öner'in gaz masajı var cnm zamanla onu yaptıkça alıştı çıkarıyor ara araKızlar gaz masajı yaparken bebeğiniz gaz çıkarıyor mu
Canim benim kızımda kilo alımı normaldi ama bazen senin dediğin gibi ağlıyordu bende çaresizce üzülüyordum ama evde sütümü sağdım önce emdi emdikten sonra sütümü biberona koydum gazını çıkartıp bu sağdığı şutu verdim onu da içti en azından kaç cc içtiğini gördüm herhalde yorulduğu icin çok sut çekemediğini düşündüm sende dene belki faydası olurMamadan sonra uyudu yaçok üzüldüm acaba gercekten açlıktan mı ağlıyor o kadar? Dogru söylüyorsun ac olsa kilo almaz. Ama mamayi yiyince de uyudu Inan o kadar caresiz kaliyorum ki, sesi kısılıyor mormor oluyor. Ne emzik aliyor, ne birseyle avunuyor. Bari ben gun icinde sutumu sagayim, kriz zamanlarında onu vereyim, çok tok olmak istiyor belki de uykuya dalmak için
ikinci el bakıyoruz bizde o kadar para vermek istemiyorum sıfırına. sürekli kucakta sallanmak istiyo malesefCanim benim bebegimde gazliydi.faydasi olur diye 4 moms aldım.ama katiyen içinde durmuyor. Ana kucagiyla alakalı değil.bezin icindede yada başka şekilde sallanmak istemiyor. Bebeğin sallanmayi sevmiyorsa alma derim. Alıp hayatım kurtuldu diyenlerde var.tamamen şans meselesi bence:)
Bir an evvel doymak istiyor zora gelmeyi pek sevmiyor anlaşılan minik paşa gün içerisinde bi iki kez mama verebilirsin ya sonuçta seni de emiyor onun da senin de o kadar yıpranmanıza gerek Yok doktorunla konuş istersen bu mama konusunu canımMamadan sonra uyudu yaçok üzüldüm acaba gercekten açlıktan mı ağlıyor o kadar? Dogru söylüyorsun ac olsa kilo almaz. Ama mamayi yiyince de uyudu Inan o kadar caresiz kaliyorum ki, sesi kısılıyor mormor oluyor. Ne emzik aliyor, ne birseyle avunuyor. Bari ben gun icinde sutumu sagayim, kriz zamanlarında onu vereyim, çok tok olmak istiyor belki de uykuya dalmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?