• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar 4moms yada joi 2 in 1 tarzı ana kucagı kullanan cevresinde kullanan var mı? Kolik bebek olup yada kucaga alışmış bebegi olup fayda gören var mı cok zor durumdayız kucaktan indirdigimiz anda aglıyo hiç susmak bilmiyor kızım :KK43:
Canim benim bebegimde gazliydi.faydasi olur diye 4 moms aldım.ama katiyen içinde durmuyor. Ana kucagiyla alakalı değil.bezin icindede yada başka şekilde sallanmak istemiyor. Bebeğin sallanmayi sevmiyorsa alma derim. Alıp hayatım kurtuldu diyenlerde var.tamamen şans meselesi bence:)

Canım oğlum 56 günlük bizim Yen’i geçti tahlil istemedi benim doktorum 3. Aya kadar geçer dedi devam ederse bakarız demişti çok şükür atlattık

Canm oglumda var sarilik tum tahlilleri yaptik sukur bisey cikmadi annesütü sariligi dedi 23 unde 2 aylik olacaz

Benim bebeğim de 42 günlük. Geçen hafta sarılık değeri 7.7 çıkmıştı, bugün 7.5 çıktı. Doktor değeri hala azalmadığı için 14 tane testin yazılı olduğu bi kağıt verdi. Bir süre daha bekleyebilirsin ama içiniz rahat olsun istersen bunları yaptır bir sıkıntısı varmı bakalım dedi. Bi on gün daha beklicem geçmezse yaptırıcam. İnşallah bizde de bir sıkıntı yoktur.

Kızlar gaz masajı yaparken bebeğiniz gaz çıkarıyor mu
Biogaia buzdolabında mı sakliyorsunuz
Merhaba evet arada gaz ciakriyor yavrum ama dolapta saklamıyorum 4hafta dışarda durabilir ama açmadan öncede dolapta öyle duydum uyguluyorum.gecmis olsun zor durum gaz sıkıntısı biz çok yaşıyoruz üstüne kakasini3gune bir yapıyor 65gunlugux

Merhaba anneler.kasimda doğum yaptım.mama destekli besleniyor bebeğim.hangi mamayı onerirsinzi
Evolvia kullandım ilk zamanlar sonra onu bulamadım aptamil kullan din oda gaz ve kakaprobemi yaşadık şimdi hipp organik kullanıyorum 1numara memnu n kaldık hem emziriyorum arada mama takviyesi bizimde

Kızlar gaz masajı yaparken bebeğiniz gaz çıkarıyor mu
Biogaia buzdolabında mı sakliyorsunuz
Dolapta saklıyorum, eczaneden eve gelene kadar bile yaninda buz kalıbıyla poşete koydu eczacı, bir de tevafuk mu bilmiyorum ama iki gündür emzirmeden önce veriyorum daha rahat sanki...

Masajla Genelde gaz çıkarıyor,onun dışında sürekli sırtını, yanlarını sivazliyorum o da etkili oluyor

Canim benim bebegimde gazliydi.faydasi olur diye 4 moms aldım.ama katiyen içinde durmuyor. Ana kucagiyla alakalı değil.bezin icindede yada başka şekilde sallanmak istemiyor. Bebeğin sallanmayi sevmiyorsa alma derim. Alıp hayatım kurtuldu diyenlerde var.tamamen şans meselesi bence:)
Aynen benim ilk kızımda sallanmayi hic sevmiyordu ben de pek sallama taraftarı değildim zaten ,ama minik kızım salladıkça sakinleşiyor, gaz çıkarıyor ben de hafif hafif sallıyorum inş ileride kolayca vazgeçeriz...

Bebeğim 10 saattir toplam 2 saat ya uyudu ya uyumadı. Sürekli ağlama halinde. Herkes aç bu çocuk diye diye 60 cc mama verdim :( bakalım sonuç ne olacak

Bebeğim 10 saattir toplam 2 saat ya uyudu ya uyumadı. Sürekli ağlama halinde. Herkes aç bu çocuk diye diye 60 cc mama verdim :KK43: bakalım sonuç ne olacak
Bebeğin gayet güzel kilo almış bu ay aç olsa o kiloyu alırmıydı
Sustumu bebişin mamadan sonra
Allah yardımcın olsun kolay değil bebek büyütmek ama biraz sabır kısa bi zaman sonra sende keyfini çıkartmaya başlarsın bugünlerini çoktaaan unutmuş olursun

Bebeğin gayet güzel kilo almış bu ay aç olsa o kiloyu alırmıydı
Sustumu bebişin mamadan sonra
Allah yardımcın olsun kolay değil bebek büyütmek ama biraz sabır kısa bi zaman sonra sende keyfini çıkartmaya başlarsın bugünlerini çoktaaan unutmuş olursun
Mamadan sonra uyudu ya :( çok üzüldüm acaba gercekten açlıktan mı ağlıyor o kadar? Dogru söylüyorsun ac olsa kilo almaz. Ama mamayi yiyince de uyudu :( Inan o kadar caresiz kaliyorum ki, sesi kısılıyor mormor oluyor. Ne emzik aliyor, ne birseyle avunuyor. Bari ben gun icinde sutumu sagayim, kriz zamanlarında onu vereyim, çok tok olmak istiyor belki de uykuya dalmak için

Mamadan sonra uyudu ya :KK43: çok üzüldüm acaba gercekten açlıktan mı ağlıyor o kadar? Dogru söylüyorsun ac olsa kilo almaz. Ama mamayi yiyince de uyudu :KK43: Inan o kadar caresiz kaliyorum ki, sesi kısılıyor mormor oluyor. Ne emzik aliyor, ne birseyle avunuyor. Bari ben gun icinde sutumu sagayim, kriz zamanlarında onu vereyim, çok tok olmak istiyor belki de uykuya dalmak için
Canim benim kızımda kilo alımı normaldi ama bazen senin dediğin gibi ağlıyordu bende çaresizce üzülüyordum ama evde sütümü sağdım önce emdi emdikten sonra sütümü biberona koydum gazını çıkartıp bu sağdığı şutu verdim onu da içti en azından kaç cc içtiğini gördüm herhalde yorulduğu icin çok sut çekemediğini düşündüm sende dene belki faydası olur

ikinci el bakıyoruz bizde o kadar para vermek istemiyorum sıfırına. sürekli kucakta sallanmak istiyo malesef:(

Mamadan sonra uyudu ya :KK43: çok üzüldüm acaba gercekten açlıktan mı ağlıyor o kadar? Dogru söylüyorsun ac olsa kilo almaz. Ama mamayi yiyince de uyudu :KK43: Inan o kadar caresiz kaliyorum ki, sesi kısılıyor mormor oluyor. Ne emzik aliyor, ne birseyle avunuyor. Bari ben gun icinde sutumu sagayim, kriz zamanlarında onu vereyim, çok tok olmak istiyor belki de uykuya dalmak için
Bir an evvel doymak istiyor zora gelmeyi pek sevmiyor anlaşılan minik paşa gün içerisinde bi iki kez mama verebilirsin ya sonuçta seni de emiyor onun da senin de o kadar yıpranmanıza gerek Yok doktorunla konuş istersen bu mama konusunu canım

Back