- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.021
Göz teması en az 2 aylıkken başlarmış canım.Kizlar sizin bebisler basladi mi goz temasi kurmaya ?
Anladim canim bugun bir tanidigimiz hala goz temasi kurmuyor mu 1 aylikken kurmasi gerekirdi dedi de o nedenle sordum.Göz teması en az 2 aylıkken başlarmış canım.
Kalça cikinligi icin de çocuk doktoruna gidin canim doktor yönlendirir sizi bizi doktor bir aylik olduğunuzda cagirmistiKalca çıkıklıgı icin hangi bolumden sira aliyoruz. cocuk dktrumuz 45 gunlukken kalca cikikligi icin kntrole gelin demisti yine cocuk doktorunami gidecegz acaba.. Bide sizleri kac gunlukkem cagirdilar acaba..
Göz muayenesi ikinci Aydan sonra oluyormus normal göz doktoruna sıra almak gerekiyormuş canim geçen gün çocuk doktoruna gittiğimde sormuştumGünaydın kizlar, 1. Ayda goz muayenesi varmis bunu yaptiran var mi? Hangi doktordan randevu almam gerekiyor yine cocuk doktorundan mi yoksa goz doktorundan mi?
Anladim canim oyleyse herhangi bir devlet hastanesinin gox doktoruna 2. Ayda randevu alayim. Senin de baslamadi di mi daha goz temasi?Göz muayenesi ikinci Aydan sonra oluyormus normal göz doktoruna sıra almak gerekiyormuş canim geçen gün çocuk doktoruna gittiğimde sormuştum
Canim geçmiş olsun ve hayırlı olsun.Merhaba kızlar umarım herkes iyidir.pazartesi sünnet ettirdik biz çok şükür iyiyiz.ilk gün biraz zorlu geçti o kadar.47 günlük olduk ama uyku düzeninde fkn bir değişiklik yok bizim.uykuya dalamazsa gogsumu damaginin arasında sıkıyor gerilip ağlıyor birkaç arkadaş ta bahsetmiş
Canım bahsettiğin şey göbek fıtığı büyük oğlumda vardı,uzerini sakın para fln birseyekrle bağlamaya çalışma,karın zarı yanlış birlesirmjs doktorumuz bize öyle söylemişti.1 yaşına gelmeden de geçti kendiliğinden çok şükür.cok aglatmamaya dikkat et sadece
Benim kızım takip ediyo biz 50 günlüğüz canimAnladim canim oyleyse herhangi bir devlet hastanesinin gox doktoruna 2. Ayda randevu alayim. Senin de baslamadi di mi daha goz temasi?
Bizi çocuk doktoru yönlendirdi sonra radyolojiden sıra aldık canımKalca çıkıklıgı icin hangi bolumden sira aliyoruz. cocuk dktrumuz 45 gunlukken kalca cikikligi icin kntrole gelin demisti yine cocuk doktorunami gidecegz acaba.. Bide sizleri kac gunlukkem cagirdilar acaba..
Canım oğlum 56 günlük bizim Yen’i geçti tahlil istemedi benim doktorum 3. Aya kadar geçer dedi devam ederse bakarız demişti çok şükür atlattıkBebeğinde Uzamış sarılığı olan arkadaşlar. Bi 10-15 tane yapılan test var söylemiştir doktorunuz. Tün değerlere bakılan. Bunu yaptıran varmı? Sonuçlarınız nasıl cıktı? Yada yaptırmayıp hala bekleyen ? Doktor seçimi bize bıraktı. Sizin sarılığınız ne durumda şuan?
Canım oğlum 1 aylıkken başladı göz temasınaGöz teması en az 2 aylıkken başlarmış canım.
Canm oglumda var sarilik tum tahlilleri yaptik sukur bisey cikmadi annesütü sariligi dedi 23 unde 2 aylik olacazBebeğinde Uzamış sarılığı olan arkadaşlar. Bi 10-15 tane yapılan test var söylemiştir doktorunuz. Tün değerlere bakılan. Bunu yaptıran varmı? Sonuçlarınız nasıl cıktı? Yada yaptırmayıp hala bekleyen ? Doktor seçimi bize bıraktı. Sizin sarılığınız ne durumda şuan?
Benim bebeğimde de o bahsettiğin durum var göz rengi daha tam olarak oturmadı canım 6. Aya kadar düzelmiş olurBenim de gözle ilgili bi sıkıntım var. Benim takıntım da olabilir benim oğlanın gözlerinin kahverengi kısmında böyle suyun üstüne yağ dökünce ışık gelirse bi bulanıklık olur ya iki gözünde de öyle bir bulanıklık var kahverengi kısımlarında çok yakından bakınca. Tam anlatamadım ama. Böyle bir durum olan var mı bebeğinde çok endişeleniyorum. Her şeye taktığım için de eşime söyleyemedim. Bir de normal doğumdan dolayı galiba bebeğimin kafası arkaya doğru biraz uzun. Ne yapsam sırtüstü yatmıyor. Netten okuduğum kadarıyla kendiliğinden düzeliyormuş. Doktora söylediğimde bıngıldaklarına baktı düzelir zamanla ama yine de takibini yapalım dedi. 1. Ayda kafa ölçümü 38cm di
bebeklerde bireysel farklılıklar olması çok normal. Bebek doğduğu an göz teması kurmaya başlar ancak bilinçli olarak 2. Ayda kurmuyor ise doktora sormak gerekir. Arkadaş stres olmasın diye ben olması gereken zamanı söyledim dağa erken başlaması güzel bişey tabiki masallah:)Canım oğlum 1 aylıkken başladı göz temasına
Aynı fikirdeyim o yüzden kıyaslama yapmamak lazım 1. Ayda göz teması olmaması problem değil bence doktora sormakta fayda var tabiki biz buradan ne söylesek boş oluyorbebeklerde bireysel farklılıklar olması çok normal. Bebek doğduğu an göz teması kurmaya başlar ancak bilinçli olarak 2. Ayda kurmuyor ise doktora sormak gerekir. Arkadaş stres olmasın diye ben olması gereken zamanı söyledim dağa erken başlaması güzel bişey tabiki masallah:)
Çok teşekkür ederim içime su serptinizBenim bebeğimde de o bahsettiğin durum var göz rengi daha tam olarak oturmadı canım 6. Aya kadar düzelmiş olur
Gözdeki bulanıklık benim kızımda da var ilk kızımda da vardı bir problem olmadı çok şükürBenim de gözle ilgili bi sıkıntım var. Benim takıntım da olabilir benim oğlanın gözlerinin kahverengi kısmında böyle suyun üstüne yağ dökünce ışık gelirse bi bulanıklık olur ya iki gözünde de öyle bir bulanıklık var kahverengi kısımlarında çok yakından bakınca. Tam anlatamadım ama. Böyle bir durum olan var mı bebeğinde çok endişeleniyorum. Her şeye taktığım için de eşime söyleyemedim. Bir de normal doğumdan dolayı galiba bebeğimin kafası arkaya doğru biraz uzun. Ne yapsam sırtüstü yatmıyor. Netten okuduğum kadarıyla kendiliğinden düzeliyormuş. Doktora söylediğimde bıngıldaklarına baktı düzelir zamanla ama yine de takibini yapalım dedi. 1. Ayda kafa ölçümü 38cm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?