Ay Allah askina yardimi dokunmayacak olanlar uzak dursun,yorum yazmayiversin. Kim ister sutu bitsin,bebek mama yesin?
@Begumsav tomrisin notlarini harfi harfine oku ve mutlaka 3 gun emzirme kampi yap. Ne demek mama ilac? E o zaman hasta olunca da ilac vermeyelim, mama icecegine ölsün açlıktan. Belli ki son care mama vermissin, kimseyi duyma, bebeginin karninin doymasi ve senin psikolojin en önemlisi. Mama da zehir degil ya neticede. O yogun sarılığı atlatmasi icin cok doymasi gerekiyordu. Sen 3 gun kampa gir, bol bol sağ. Bak buğday inanilmaz sutumu artirdi benim, bi de kuru inciri kaynar suda demleyip hem yemek hem içmek. Bira mayasi tableti de cok iyi diyorlar dene bence.
Olmuyorsa da hic canını sıkma. Dunyanin sonu değil ya. Burada ahkam kesenlerin bebegi de yarin memeyi reddedip, sagmakla da sutun aktivitesi devam etmezse görürüm. Başına gelmeyen, bebegi cop cop emen, saginca sutu gelen ne anlasin senin halinden?
Ben rizka inanırım. Bir bebegin rizkinda anne sutu varsa, istesen bile eksiltemezsin. Ama rizikta yoksa, elden birşey gelmez. Boğazımızdan geçen her lokmanın önceden belli olduğuna inanıyorum. Böyle düşün lütfen