- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.001
Genelde iyi durulanmayınca konak oluyor, bebeler hasta olmasın diye bir de ilk çocuklarda deneyimsizlikten hızlı hızlı panikle yıkayınca kafa tam durulanmıyor bir de ben panikle kafasını tam güzelce ıslatmadan şampuanı aceleyle sürerdim o da tetiklemişti kızım 3 ay o kafayla gezmişti. Karbonatlı zeytinyağını arkadaş da önermiş sürüp kafasına şapka takıp 1-2 saat bekletip tarağıyla taramıştım,2-3 sefer yapınca geçti.Kızlar merhaba. Bebeği konak olan var mı neler yaptınız. Zeytinyağı badem yağı fln denedin yok ne yaltıysam bitmiyor 15-20 gündür geçmedi. Çok sert kafası çok üzülüyorum. Sizdede oldu mu neler yaptınız geçmesi için.
Gece uykularımız 40. Gece düzeldi40 ı cıkan Arkadaslar nasl bebisleriniz rahatladimi degisti mi merak edyrm
Bebeğinde Uzamış sarılığı olan arkadaşlar. Bi 10-15 tane yapılan test var söylemiştir doktorunuz. Tün değerlere bakılan. Bunu yaptıran varmı? Sonuçlarınız nasıl cıktı? Yada yaptırmayıp hala bekleyen ? Doktor seçimi bize bıraktı. Sizin sarılığınız ne durumda şuan?
Ne demek canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)Çok
Çok teşekkürler canım cevabın için
Hiç kabız olmadı canım nasıl anlaşılır bilmiyorum ama tuvaletini yaptığında kabız değildi ondan dedim öyleKabız değil bence.kabız olduğunu nasıl anlıyoruz.bi bekleyeyim ben de o zaman
Bizde bu sabah tekrar doktora geldik canım boğazda balgam burun tıkanıklığı ve öksürükle salgın varmış ciğerlere inmemesi için anribiyotik başlıcaz dedi doktor birsürü ilaç alıp geldik evimize
Bizde bu sabah tekrar doktora geldik canım boğazda balgam burun tıkanıklığı ve öksürükle salgın varmış ciğerlere inmemesi için anribiyotik başlıcaz dedi doktor birsürü ilaç alıp geldik evimize
Kızlar merhaba, birkaç gündür oğlum emerken memeyi çekiştirerek ağlamaya başladı ilk 4-5 dakika sorunsuz hızlıca emiyor sonrasında hareketlenip memeyi çekiştirmeye ayaklarını oynatmaya başlıyor kızarıyor ve bağıra bağıra ağlıyor omzuma alıyorum gazını çıkartıyorum tekrar emzirmeye başlıyorum memeyi büyük bir istekle alıyor ama yine aynı ağlama böyle bir durumla karşılaşan bilgisi olan var mı acaba
Cnm dişini sıkıp acısada sağ sonra rahatlar göğüslerin..Bnm de öyle olmuştu aynı senin gibi sağarken bile açıdan kıvrandım ama iki üç gün üst üste sabah akşam acısada sağdım daha sonra krem sürüp yaralar iyileşsin diye kalkan kullandım çok şükür geçtiMastit sorunu yaşayan var mı? Ben mastit oldum dün gece bir anda göğsüm taş kesildi, inanılmaz bir ağrı kitle ve kızarıklık ile birlikte. Gece ağlaya ağlaya emzirdim o göğsümden bebeğimi. Sabah doktora gittim, antibiyotik verdi içim hiç rahat etmese de ilerlememesi için kullanmam lazım. Hamileliğimde en hafif ağrı kesiciyi bile kullanmamıştım
Bana göğsünü sağ diyorlar ama ben bu sağma işinden bir türlü verim alamadımlansinoh un pompası var bende. Ama sanırım göğüs uçlarım büyük olduğu için makine sadece uç kısmını çekiyor ve hep sürtünüyor canım yanıyor ve büyük olan göğüs uçlarım iyice şişiyor. Ne yapacağım nasıl halledeceğim şu sağma işini bilmiyorum hadi şimdi bebeğimi sık sık emziriyorum ama bunun daha işe başlaması var
Canım bahsettiğin şey göbek fıtığı büyük oğlumda vardı,uzerini sakın para fln birseyekrle bağlamaya çalışma,karın zarı yanlış birlesirmjs doktorumuz bize öyle söylemişti.1 yaşına gelmeden de geçti kendiliğinden çok şükür.cok aglatmamaya dikkat et sadeceKızlar aranizda bebislerinin göbeği dışarı çıkık olan var mı bizimki fındık gibi dışarıda duruyor bezi de haliyle yine çarpıyor düzelir dedim ama hala böyle çıkık.
Benmkı de aynı degısmedı.sureklı bı mız mızlık var ve uykuyla savasıyo.uyumamak ıcın dırenıyo esnıyo ama uyku yok bu yuzden de cok hırcın.bastan aynıydı 43 gunluk olduk hala aynı40 ı cıkan Arkadaslar nasl bebisleriniz rahatladimi degisti mi merak edyrm
Benim kızım 50gunluk nasıl bir değişim olmasını bekliyorsunuz mesela? 40 günü dolunca hemen büyümüş olmuyor bebekler. Ben o yüzden su 40 gün olunca uykusu gazi degisicek vs diyenlere inanmadım hiç. Pek değişiklik yok. Sürekli emmek istiyor ama yeterince kilo almıyor . Böyle giderse Dr kontrolünde mama takviyesine başlayacağım. 50 günlük oldu hala aynı. Değişim beklemeyin bence pek.40 ı cıkan Arkadaslar nasl bebisleriniz rahatladimi degisti mi merak edyrm
Merhaba canim masallah bebisin 50 gunkuk olmus sen 1 ay doldugunda goz muayenesine gotirfun mu acaba?Benim kızım 50gunluk nasıl bir değişim olmasını bekliyorsunuz mesela? 40 günü dolunca hemen büyümüş olmuyor bebekler. Ben o yüzden su 40 gün olunca uykusu gazi degisicek vs diyenlere inanmadım hiç. Pek değişiklik yok. Sürekli emmek istiyor ama yeterince kilo almıyor . Böyle giderse Dr kontrolünde mama takviyesine başlayacağım. 50 günlük oldu hala aynı. Değişim beklemeyin bence pek.
Merhaba arkadaşım, genel kontrolüne götürüyorum. Benim kızım çok aglayan bir bebekti hala öyle, kucakta vs durmuyordu hatta buraya yazmisimdir napicam diye çaresiz kaldigim zamanlar olmuyor değil. Gazlı maalesef. Dr damla verdi ama ben bir faydasını görmüyorum. Sutunde gaz varsa bebeğe geçebilir dedi Dr o yüzden genelde dikkat etmeye çalışıyorum. Ama kilo alımı az seyrediyor böyle giderse mamaya başlayacağım.Merhaba canim masallah bebisin 50 gunkuk olmus sen 1 ay doldugunda goz muayenesine gotirfun mu acaba?
Bende de ayni dertler var canim gazdan dolayı bir aglamaua basliyor ne yapacagimi sasiriyorum. Bizimkisi bir aylik olacak 2 gun sonra ancak benimle hic goz temasi kurmuyor acaba goz muayenesine gotursem mi diye dusunuyorum. Sizinki basladi mi goz temasi kurmayaMerhaba arkadaşım, genel kontrolüne götürüyorum. Benim kızım çok aglayan bir bebekti hala öyle, kucakta vs durmuyordu hatta buraya yazmisimdir napican diye çaresiz kaldigim zamanlar olmuyor değil. Gazlı maalesef. Dr damla verdi ama ben bir faydasını görmüyorum. Sutunde gaz varsa bebeğe geçebilir dedi Dr o yüzden genelde dikkat etmeye çalışıyorum. Ama kilo alımı az seyrediyor böyle giderse mamaya başlayacağım.
Senin bebiş ne kadarlik oldu? Sıkıntıların neler? Yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
Maşallah canım. Henüz farkedemiyorum göz temasını. Ancak bir problemi olduğunu en iyi sen anlayabilirsin. Olduğunu düşünüyorsan bir Dr a danış derim. İnşallah kısa sürede atlatiriz hepimiz zorlu süreçleri.Bende de ayni dertler var canim gazdan dolayı bir aglamaua basliyor ne yapacagimi sasiriyorum. Bizimkisi bir aylik olacak 2 gun sonra ancak benimle hic goz temasi kurmuyor acaba goz muayenesine gotursem mi diye dusunuyorum. Sizinki basladi mi goz temasi kurmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?