- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.901
kuzum acile götürdüm dr ciğerlerinde falan bişi yok dedi burnunu açtı ama öksürükte burun tıkanıklığıda devam ediyor ben galiba çocuk bakmayı beceremiyorum off bide göbeğimizde çıkmış şişmiş yani
Malesef gazdan dolayi boyle 60 gundur uykusuzumOo seninki de pek zormuşkolay gelsin canım
Canım ben doğumdan 1 ay önce dedemi kaybettim hamileyken bile gitmedim mezarlığa oğlum 2 yasında onuda hiç sokmadım daha melek oldukları için etkilenceklerini düşünüyorum ben.Bizim kırkımız yarın çıkıyor,teyzem geldi kırkını çıkarmak için ama Salı günü çocuk banyo yaptırılmaz,kırk çıkmaz diye ya bugün ya da çarşamba günü yapalım dedi,Çarşambaya karar verdik.Bana göre saçma ama büyük teyzemizde aynı şeyi söyleyince çokta üstelemedim...
Birde ben kırkı çıktığı gün annemin mezarına gideriz diyordum,tabii olurmu olmaz mı bilmiyorum.6 ay oldu annemi kaybedeli.Teyzem 1 yaşına kadar götürme,sen gidiyorsan git yine dedi...
40 sadece lohusanin lohusaligini bitmesini gosterirmis dinimizde bebegin 40 cikmasi diye bisi yokmus ben yapayalnizim ne guzel size ozenip gelenler olacak bence yapin ben tek basima yikadim oglumu pirinc tuz seker vs bisilerle ugrasamadim ama bol bol ayetel kursi okudum nas felak okudum okuya okuya oglumu yikadim ertesi gunde ablamin kvsine 40 cikarmaya gittim. Kendi kvdemden hayir olmadigi icin. Ben hamileyken annemide babamida ziyarete gittim mezarliga ama bebekle.gidilir mi bilmemBizim kırkımız yarın çıkıyor,teyzem geldi kırkını çıkarmak için ama Salı günü çocuk banyo yaptırılmaz,kırk çıkmaz diye ya bugün ya da çarşamba günü yapalım dedi,Çarşambaya karar verdik.Bana göre saçma ama büyük teyzemizde aynı şeyi söyleyince çokta üstelemedim...
Birde ben kırkı çıktığı gün annemin mezarına gideriz diyordum,tabii olurmu olmaz mı bilmiyorum.6 ay oldu annemi kaybedeli.Teyzem 1 yaşına kadar götürme,sen gidiyorsan git yine dedi...
Canım benim oğlun için sevindim çok şükür çok geçmiş olsun senşn durumunun aynısını yaşadım ilk Doğumdan sonra banyo yaparken dikiş yerimde kan gördüm korkarak doktora gittim fazla kilo alanlarda görünüyor bu durum yağ bu korkulacak bişey Yok dedi
Kocaman bi karnım vardı kilo vererek 4 ay sonra dümdüz bi karnım oldu bunu hiç dert etme canım
Canim mama ilac katagorisindeymis ve doktor kontrolu olmadan verilmemeli diyorlar sana ozelden yazacagimSelamlar kızlar bir şey soracağım,
Oğlumun sarılığı çok yüksekti ve uzadı o yüzden o süreçte emzirme artı mama gitmek zorunda kaldık. Bugün 34 günlük, biberona çok alıştığı için meme mi uzun zamandır reddediyordu ama ben ya sağıp veriyordum ya da zorla ağzına tıkıp biraz ağlatsamda öyle emdiriyordum. Ama şu 2 gündür katiyen almıyor. Bu süreçte mamayada devam ediyoruz zaten artık mamasız doyması imkansız hale geldi.
Bugün fark ettim ki emmediği için artık sütüm iyice geriye kaçmış göğüslerim azıcık küçülmüş bile sağsamda gelmiyor artık zaten. Mecburen komple mamaya dönmek zorunda kaldım. Bu şekilde başına böyle bir şey gelen oldu mu? hortumla feeding yöntemini bile denedim ama yok artık farkında ağzına ne verdiğimin kabul etmiyor çok üzülüyorum süt veremediğim için. Mama çok kötü bir şey mi?
Selamlar kızlar bir şey soracağım,
Oğlumun sarılığı çok yüksekti ve uzadı o yüzden o süreçte emzirme artı mama gitmek zorunda kaldık. Bugün 34 günlük, biberona çok alıştığı için meme mi uzun zamandır reddediyordu ama ben ya sağıp veriyordum ya da zorla ağzına tıkıp biraz ağlatsamda öyle emdiriyordum. Ama şu 2 gündür katiyen almıyor. Bu süreçte mamayada devam ediyoruz zaten artık mamasız doyması imkansız hale geldi.
Bugün fark ettim ki emmediği için artık sütüm iyice geriye kaçmış göğüslerim azıcık küçülmüş bile sağsamda gelmiyor artık zaten. Mecburen komple mamaya dönmek zorunda kaldım. Bu şekilde başına böyle bir şey gelen oldu mu? hortumla feeding yöntemini bile denedim ama yok artık farkında ağzına ne verdiğimin kabul etmiyor çok üzülüyorum süt veremediğim için. Mama çok kötü bir şey mi?
Ay Maaşallah bizimki o saatler arasında en az 5 kez uyanıyor bir düzen tutturamadık hep kısa kısa kuş uykusu uyuyorSelam kızlar bebekleriniz gece kaç saat uyuyor benimki 12de yatıyo gece sabah 7:30 da kalkıyo normal mi acaba
Maaşallah, bizim de bugün kırkımız çıktı bakalım sıkıntılar azalacak mı? Hiç inanasım gelmiyor amaBugün kırkımız çıktı çok şükürkırkı çıksın rahatlar diyenler umarım haklılardır şuan beklemedeyiz
Ay Maaşallah bizimki o saatler arasında en az 5 kez uyanıyor bir düzen tutturamadık hep kısa kısa kuş uykusu uyuyor
Neden o emmediği süreçte sağmadın?hemen kesilir o şekilde zaten kimse demedi mi.Mama tabii ki kötü bişey değil ama sütün yerini asla tutmaz
Okumadın sanırım, reddettiği süreçte sürekli sağdım zaten. Ama sadece sağdığım için bir yerden sonra azaldı ve kesilmeye başladı. Yaşamayan bilemez nasıl bir şey olduğunu. Herkes bebeğine sütünü vermek ister doğal olarak.
Canım 2 aylikmissin çok takılma o zaman normal bence uyku düzeni oturuyor belli ki benim söylediğim durum yenidogan bebekler içindi maşallah ya benimki de öyle uyusa 2.ayinaBebeğim 67 günlük.Gece iyice doyurup öyle yatırıyorum.Normalde bikaç hafta önceye kadar gece 3’te ve 5’te uyanır süt isterdi ama artık sabaha kadar uyuyor.Doktorumuz da kilo alımı normal olduğu için herhangi bir sorun görmedi uyandırmana gerek yok zaten acıkınca uyanıp ağlar dedi.Ama bana biraz tuhaf geldi ben bile öyle gece uykusu uyumuyorum
Benimki hiç emmedi ben de sürekli sağıyorum günde 3 kez sağdığım halde süt yetiyor sağınca gelmemesi enteresan.Silikon göğüs uçları var onlarla emzirmeyi deneyebilirsin.
Duzenli emmeye alisan memeden saginca sut gelmez canim benim bebegim kuvezdeyken 100 cc cikan sutum simdi 10 cc bile cikmiyor ama bebegim surekli memede yani sutun varBenimki hiç emmedi ben de sürekli sağıyorum günde 3 kez sağdığım halde süt yetiyor sağınca gelmemesi enteresan.Silikon göğüs uçları var onlarla emzirmeyi deneyebilirsin.
Begumsav tomrisin notlarında emzirme kampı diye bir uygulama var, okudunuz mu, belki işe yarar, meme bebek için olduğu kadar anne için de büyük nimet, hemen vazgecmeyin lütfen, bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?