2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi gitmiş yine de canım bende 74 te takılı kaldım diyet yapıyorum sonrası daha zor olur benim için
Bebişin nasıl
Biraz gaz problemimlz var bütün aileyi başına topluyo ağlamaktan onun haricinde iyi Allah’a şükür
Ya emzirirken nasıl diyet yapıyorsun sütünü etkilemiyor mu
Hamilelikteki gibi mi yine
Benim de hedef 58 bakalım nasıl olacak
İlk 4gün sütüm gelmedi mama vs verdik çocuğa o sebeple diyet yapmaya korkuyorum

Hamileligimde toplam 11 kilo aldim, dogumdan sonraki 15. gunde hamile kaldigim kiloya dusmustum. Bugun 21 gunluk olduk, sanirim daha da kilo verdim cunku korsem artik hic rahatsizlik vermiyor herhangi rahat bir kiyafete donustu. Bebegim resmen iligimi kuruttu:KK70:

Kanamalarim da artik cok acik kahverengi akintiya dondu ama tamamen bitmis degil.

kuzum acile götürdüm dr ciğerlerinde falan bişi yok dedi burnunu açtı ama öksürükte burun tıkanıklığıda devam ediyor ben galiba çocuk bakmayı beceremiyorum off bide göbeğimizde çıkmış şişmiş yani

Benim oglumda oksuruyor sizin doktor ne verdi bide grip olduk ne yapacağımı şaşırdım bugün ateside var

Bizim de 8.30da doktor randevumuz vardı. 6dan sonra uyumadım bebegin çantasını vs hazırladım. Evden çıkmaya alışık degiliz malum :KK70: 7de en son emzirdim. 3 4 kere kustu, altindan cisi çıktı,yatak yorgan battı. Hayatta uyumayan cocuk o pisligin icinde uyudu :KK70: once kiyamadim biraktim yarim saat, sonra da mecbur degistirdim bastan sona. Simdi de karni ac, evden cikacagiz, emmiyor :KK43: aslinda uykumu alabilsem eglenceli ama gece sabaha kadar susmadan agliyor, hicbiseyin eglencesi kalmadi :KK43:
Çocuklarla birşey yapılcagı en olmıycak şeyler oluyor planlı şekilde asla çıkılmıyor evden. Bir planımız varsa ertesi gün için mutlaka geceden çanta hazırlarım evi toplarım ama sabah ev dağınık çıkarım hep evden:)

Merhaba kizlar by serum fizyolojik nasil kullaniluyor,bir kapsulun tamamini bosaltmak mi lazim? Kullandiktan sinra illa aspiratorle çekmek mi gerekiyor ve her gun kullanabilir miyiz?

Merhaba kizlar by serum fizyolojik nasil kullaniluyor,bir kapsulun tamamini bosaltmak mi lazim? Kullandiktan sinra illa aspiratorle çekmek mi gerekiyor ve her gun kullanabilir miyiz?
Canım günde iki defa her bir Burun deliğine birer damla şeklinde demişti doktor bana. Ondan sonda da aspiratörle burnunu çekebilirsin

Normal doğum yapan arkadaşlar; dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim doğum yapalı 23 gün oldu hala kırmızı kan geliyor normal mi ki? Kontrole sadece 6.gün gitmiştim doktor bir daha şu gün gel demedi tekrar kontrol gerekir mi? Bir de o bölgeye epilasyon yapmaya başladınız mı? Benim dikişler gitmiş gibi ama emin olamıyorum epilasyon yapmaya zarar verirsem dikişlere falan diye. Bir de 12 kilo almıştım 10 u gitti. Göbeğim de gitti ama ordaki buruş buruş deri görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor korseyle sıkılaşır mı, kullanıp faydasını gören var mı?
Benimde suan 26 gunluk. Kanamam yok denecek kadar azaldi.ilk 10 gun sonra kontrole cagirmisti doktor dikislere bakti.sonra 40in cikinca tekrar gel ķan tahlili yap8caz degerlerini kontrol edicem deďi.daha epilasyon yapmadim bende

Normal doğum yapan arkadaşlar; dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim doğum yapalı 23 gün oldu hala kırmızı kan geliyor normal mi ki? Kontrole sadece 6.gün gitmiştim doktor bir daha şu gün gel demedi tekrar kontrol gerekir mi? Bir de o bölgeye epilasyon yapmaya başladınız mı? Benim dikişler gitmiş gibi ama emin olamıyorum epilasyon yapmaya zarar verirsem dikişlere falan diye. Bir de 12 kilo almıştım 10 u gitti. Göbeğim de gitti ama ordaki buruş buruş deri görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor korseyle sıkılaşır mı, kullanıp faydasını gören var mı?
Ve dikislerim benimde eridi ama hafif hafif acisi var hala.insaallah en kisa zamanda o da gecer

Ben 3 5 damla damlatiyorum tek damla yetmiyo tamami ise fazla gelir. Her damladan sonra cekmene gerek yok canim zaten aspiratoru fazla kullanmak zararli. Eger cok tikandiysa rahatsiz oldugunu farkedersem ozaman aspiratorle temizliyorum. Serum fizyolojigide emzirmeden uyumadan once damlariyorum. Eger burnunun icinde bisey görürsem pecete ile temizliyorum

Bizim de 8.30da doktor randevumuz vardı. 6dan sonra uyumadım bebegin çantasını vs hazırladım. Evden çıkmaya alışık degiliz malum :KK70: 7de en son emzirdim. 3 4 kere kustu, altindan cisi çıktı,yatak yorgan battı. Hayatta uyumayan cocuk o pisligin icinde uyudu :KK70: once kiyamadim biraktim yarim saat, sonra da mecbur degistirdim bastan sona. Simdi de karni ac, evden cikacagiz, emmiyor :KK43: aslinda uykumu alabilsem eglenceli ama gece sabaha kadar susmadan agliyor, hicbiseyin eglencesi kalmadi :KK43:
ayni biz de oyle evden cikarkn degil normldede surekli kusuyorz ve altina yptgnda iyice ypsn die bi 10 15 dk bkliyorm actigim gibi heryere işiyo bbgm:KK70:

bizde dktora gttk isitme testindn kalmistk ilk sukur gectik
1. Ay asimizi oldk gaz icin damla istedik onermiyoruz dediler su bile vermeyn sadece anne sutu yeterli dediler. Bide kundk ypmayn dedi elini kolunu oynatmasi bile rahtlatr gazi icin dediler.. Bbgm 3200 dogmustu 3900 olmus 50 cm di baya uzadi saniyoduk 51 olmus bôcegim:21::21:

Herkese merhaba genelde okuyorum ama yazamıyorum bizde geçen cuma sünnet yaptırdık çok şükür zorlanmadık insanın içi gidiyor ama kurtuldu diye düşünüyorum. Arkadaşlar aramızda mevlüt yapan oldu mu bizde iyice iyileşsin ondan sonra yapalım istiyorum.2 çocuk olunca habire bir koşturma içindeyim ama şu kilo veren ve iştahsız olan arkadaşlara helal olsun ben sürekli acıkıyorum canım tatlı istiyor kızımdada böyleydim eski kiloma dönmem 1seneyi bulmuştu, sütünüz etkilenmiyor mu böyle olunca?

Ahh 2 saat uyumasi icin neler vermezdim. Asla deliksiz uyumuyor. Ya gaz, ya kusmuk :( bazen butun gece 6 7 saat ayagimdan hic birakmadan salliyorum, her mizmizladiginda salliyorum, o zaman bile 2 saat uyumuyor.
Bugun 1.ay aşısı oldu, doktor kontrolu de vardi. 1 ayda 1 kilo almis cok sukur. Doktorun yaninda da o devamli yutkunma, agzina sut gelme olayini yaptı. Doktor reflu dedi ve gaviscon verdi. Muayenede de defalarca aşırı gazı var bu bebegin dedi :( zinco ve biogaia ayni anda kullan dedi. Insallah bi faydasi olur

Back