2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ahh 2 saat uyumasi icin neler vermezdim. Asla deliksiz uyumuyor. Ya gaz, ya kusmuk :KK43: bazen butun gece 6 7 saat ayagimdan hic birakmadan salliyorum, her mizmizladiginda salliyorum, o zaman bile 2 saat uyumuyor.
Bugun 1.ay aşısı oldu, doktor kontrolu de vardi. 1 ayda 1 kilo almis cok sukur. Doktorun yaninda da o devamli yutkunma, agzina sut gelme olayini yaptı. Doktor reflu dedi ve gaviscon verdi. Muayenede de defalarca aşırı gazı var bu bebegin dedi :KK43: zinco ve biogaia ayni anda kullan dedi. Insallah bi faydasi olur
Gaz damlası kullanınca rahatlar, sen de rahatlarsın inş canım... Maşallah kilosuna da

Kızlar merhaba. Bana yardım edin lütfen. Ben evimi taşımak zorundayım bugün bebeğim 2 aylık oldu. Haftaya evimi taşıyacağız ve bebeğimi mecburen anneme bırakacam. Ne kadar süt sağıp bırakmam lazım acaba. Sabahtan akşama kadae kalacak annemde ilk defa benden uzakta kalacak çok üzgünüm ve tedirginim. Biz mamayada başladık zaten sabahları 120 ml mama veriyoruz ama gün içinde sonra hep emiyor. Ne kadar daha süt bırakmalıyım bilmiyorum

Kızlar merhaba. Bana yardım edin lütfen. Ben evimi taşımak zorundayım bugün bebeğim 2 aylık oldu. Haftaya evimi taşıyacağız ve bebeğimi mecburen anneme bırakacam. Ne kadar süt sağıp bırakmam lazım acaba. Sabahtan akşama kadae kalacak annemde ilk defa benden uzakta kalacak çok üzgünüm ve tedirginim. Biz mamayada başladık zaten sabahları 120 ml mama veriyoruz ama gün içinde sonra hep emiyor. Ne kadar daha süt bırakmalıyım bilmiyorum
Ne kadar çıkarsa bırak canım fazla fazla bence

Selam kızlar bebekleriniz gece kaç saat uyuyor benimki 12de yatıyo gece sabah 7:30 da kalkıyo normal mi acaba
O süre zarfında hiç beslenmiyor mu? Benimki de gündüz neredeyse hiç uyumadığı için gece bıraksam sabaha kadar deliksiz uyuyacak maaşallah. Ama emzirmek için 2-3 saatte bir uyandırıyorum ben.

kuzum acile götürdüm dr ciğerlerinde falan bişi yok dedi burnunu açtı ama öksürükte burun tıkanıklığıda devam ediyor ben galiba çocuk bakmayı beceremiyorum off bide göbeğimizde çıkmış şişmiş yani
Göbek neden şişermiş canım? Benimkinin de burnu sürekli tıkalı. O nefes almakta zorlanırken benim içim parçalanıyor. Serum fizyolojik kullanıyorum günde birkaç defa ama hiç işe yaramadı. Baktığımda burnunda hiçbir şey görünmüyor. Doktorumuz reflüden dolayı tıkalı olduğunu söyledi. Öksürük de reflü kaynaklı olabilirmiş acaba seninkinde de böyle bir durum olabilir mi? Grip nezle değilse, yoğun akıntısı yoksa aspiratör önermiyor doktorlar. ben de sadece serum fizyolojik sıkıyorum burnuna.

Kızlar bugün nem ve sıcaklık ölçer aldım, o da ne meğer bizim odanın nemi %66 lardaymış. Hatta gün içinde 70 e çıktığı bile oldu. Isı yalıtımı var bu da nemi etkiliyor haliyle. Pencereyi açtığımda, odayı havalandırdığımda dahi değişmiyor oran zaten dışardaki hava da nemli. Bu odadaki nemi azaltmanın başka yolları var mı?

F filmgibi canIm aynı seyleri yasıyoruz ve 42gunluğüz bugün ama öyle durupta sevme durumumuz bile Yok yavrumun sürekli sıkıntısı var ya gaz sıkıştırıyor ya kusmuk böyle huzurla uyuduğunu yada durduğunu görmedim bizim doktor ilaç vermedi 3 ayında geçicek dedi

F filmgibi canIm aynı seyleri yasıyoruz ve 42gunluğüz bugün ama öyle durupta sevme durumumuz bile Yok yavrumun sürekli sıkıntısı var ya gaz sıkıştırıyor ya kusmuk böyle huzurla uyuduğunu yada durduğunu görmedim bizim doktor ilaç vermedi 3 ayında geçicek dedi
40 ı çıkınca geçebilir, 3 ayda, 4 ayda, 6 veya 9 ayda geçebilir canım belli olmuyor, 3 ayda bitecek diye beklentiye girme canım sonra zor oluyor inan ki

Kızlar bugün nem ve sıcaklık ölçer aldım, o da ne meğer bizim odanın nemi %66 lardaymış. Hatta gün içinde 70 e çıktığı bile oldu. Isı yalıtımı var bu da nemi etkiliyor haliyle. Pencereyi açtığımda, odayı havalandırdığımda dahi değişmiyor oran zaten dışardaki hava da nemli. Bu odadaki nemi azaltmanın başka yolları var mı?
Bizim de nem %20lerde ne yapsam yükselmiyor . Buhar Makinesi mi alsam diyorum onu sa çok tavsiye etmiyorlar nette okuduğum kadarıyla

Bende çok isterdim bebeğim biraz uyusun. Gündüz gece kucakta ve emerek uyuyo.yatırdığım an uyanıyo.sanki sensör var oğluşumda sürekli emdiği için sütte azalıyo bazen. Bakalım ne zamana kadar böyle devam etcez.

Benim en gec uc saate bir uyaniyor. Uyanmazsada ben uyandiriyorum emmesi icin.ama uc saat uyudugu nadir

bebgm gece 12 2 5 7 gibi uyaniyor genelde 2 2 bucuk saatte bir klkiyor acikinca. Bence uyanmasa bile emzirin siz.

Bende diyorum ne zaman bi yatarken uyuyup sabah kalkacak acaba diye ama şu an bu normal bir durum değil gibi...
Biz 2 saatte bir uyanıyoruz başka bir sıkıntımız yoksa...

Canım 2 saate en falan 3 saate bi emzirmen lazım bu sürede uyandirip ebe bana birakirsan sabaha kadar bile uyuyabilir şekeri düşerse ağlamaya bile hali kalmaz demisti

O süre zarfında hiç beslenmiyor mu? Benimki de gündüz neredeyse hiç uyumadığı için gece bıraksam sabaha kadar deliksiz uyuyacak maaşallah. Ama emzirmek için 2-3 saatte bir uyandırıyorum ben.

Kac gunluk bebek.bnm 3 yasinda kizim var o bile o yasta o kadar deliksiz uyumaz.

Bebeğim 67 günlük.Gece iyice doyurup öyle yatırıyorum.Normalde bikaç hafta önceye kadar gece 3’te ve 5’te uyanır süt isterdi ama artık sabaha kadar uyuyor.Doktorumuz da kilo alımı normal olduğu için herhangi bir sorun görmedi uyandırmana gerek yok zaten acıkınca uyanıp ağlar dedi.Ama bana biraz tuhaf geldi ben bile öyle gece uykusu uyumuyorum

Bebeğim 67 günlük.Gece iyice doyurup öyle yatırıyorum.Normalde bikaç hafta önceye kadar gece 3’te ve 5’te uyanır süt isterdi ama artık sabaha kadar uyuyor.Doktorumuz da kilo alımı normal olduğu için herhangi bir sorun görmedi uyandırmana gerek yok zaten acıkınca uyanıp ağlar dedi.Ama bana biraz tuhaf geldi ben bile öyle gece uykusu uyumuyorum
Canim uzamis sariligi vs yoksa doktorun dedigi gibi kilo alimi vs normalse dogal karsiliyorlar sen sansli kesimden birisin biz hala saatte 1 uyaniyoruz malesef

Back