2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Uzak bir akrabamız çocuk doktoru. Dün gece acil bir durum oldu, aradım. Onu çözdükten sonra gaz işini sordum. Bütün damlaları annelerin eli boş dönmemesi için veriyoruz, birseyler yaptıklarını hissetsinler çaresiz olmasınlar diye yazıyoruz, hic biri bir işe yaramaz boşuna verme dedi.
Ama internette yüzlerce yorum var, faydasını görenler var dedim.
Tamamen plasebo etkisi dedi

Uzak bir akrabamız çocuk doktoru. Dün gece acil bir durum oldu, aradım. Onu çözdükten sonra gaz işini sordum. Bütün damlaları annelerin eli boş dönmemesi için veriyoruz, birseyler yaptıklarını hissetsinler çaresiz olmasınlar diye yazıyoruz, hic biri bir işe yaramaz boşuna verme dedi.
Bence Biogaia işe yarıyor

Bana da sağlıkocağı vermedi masaj yapacaksın bol bol dedi

Normal doğum yapan arkadaşlar; dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim doğum yapalı 23 gün oldu hala kırmızı kan geliyor normal mi ki? Kontrole sadece 6.gün gitmiştim doktor bir daha şu gün gel demedi tekrar kontrol gerekir mi? Bir de o bölgeye epilasyon yapmaya başladınız mı? Benim dikişler gitmiş gibi ama emin olamıyorum epilasyon yapmaya zarar verirsem dikişlere falan diye. Bir de 12 kilo almıştım 10 u gitti. Göbeğim de gitti ama ordaki buruş buruş deri görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor korseyle sıkılaşır mı, kullanıp faydasını gören var mı?

Normal doğum yapan arkadaşlar; dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim doğum yapalı 23 gün oldu hala kırmızı kan geliyor normal mi ki? Kontrole sadece 6.gün gitmiştim doktor bir daha şu gün gel demedi tekrar kontrol gerekir mi? Bir de o bölgeye epilasyon yapmaya başladınız mı? Benim dikişler gitmiş gibi ama emin olamıyorum epilasyon yapmaya zarar verirsem dikişlere falan diye. Bir de 12 kilo almıştım 10 u gitti. Göbeğim de gitti ama ordaki buruş buruş deri görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor korseyle sıkılaşır mı, kullanıp faydasını gören var mı?
benim 31. Gunum daha yeni yeni bitti gibi oldu abdestimi aldm baklm bitti galiba. Ama herkesinki farkli benm 23 gunde kirmiziydi hala.. Dikislerimde iyilesti cok sukur.Dogumda alttn muayene olmktn bıkmis ve korkmus olmaliyim ki kndim icin kontrole bile gitmedim. :bicak:Epilasyonida daha bugun yptm 1 ay snra bnde korkudn dokunamadm. Masallh baya vermissin kiloyu bnm 6 kilom kaldi ve hafifden gobegimde kaldi hic sarmadm korse kullanmadm cok pisman oldum malesef bu saatten snrada taksam bilemiyorm.:KK69:

Benim sezeryan, 30.gun ve devam ediyor. Doktorum 1 ay epilasyon yapma demişti. Bi de 40ın cikinca kontrole gel demisti. Benim de karnım tamamen indi ama dedigin gibi boşalmis gibi bi görüntü var, bence sonrasinda sporla gider o. Bi de göbeğimdeki çizgiye bayiliyordum hamileyken, simdi cok cirkin duruyor, nasil gidecek o?

benim 31. Gunum daha yeni yeni bitti gibi oldu abdestimi aldm baklm bitti galiba. Ama herkesinki farkli benm 23 gunde kirmiziydi hala.. Dikislerimde iyilesti cok sukur.Dogumda alttn muayene olmktn bıkmis ve korkmus olmaliyim ki kndim icin kontrole bile gitmedim. :bicak:Epilasyonida daha bugun yptm 1 ay snra bnde korkudn dokunamadm. Masallh baya vermissin kiloyu bnm 6 kilom kaldi ve hafifden gobegimde kaldi hic sarmadm korse kullanmadm cok pisman oldum malesef bu saatten snrada taksam bilemiyorm.:KK69:
Ben de sarmadım hiç korse de kullanmadım ama düşünüyorum. Benim hiç iştahım yok hele ilk 2 hafta hiçbir şey yiyemedim. Sadece içeceklerle beslendim desem yalan olmaz. Hem iştahım yoktu hem de kabızlık korkusundan. Sanırım bu yüzden hızlı kilo verdim.

Benim sezeryan, 30.gun ve devam ediyor. Doktorum 1 ay epilasyon yapma demişti. Bi de 40ın cikinca kontrole gel demisti. Benim de karnım tamamen indi ama dedigin gibi boşalmis gibi bi görüntü var, bence sonrasinda sporla gider o. Bi de göbeğimdeki çizgiye bayiliyordum hamileyken, simdi cok cirkin duruyor, nasil gidecek o?
Aynen hamileyken güzel görünüyordu bana da şu an çok kötü çizgi bir yılda falan anca geçiyormuş sanırım. Göbek deliğim de simsiyah benim : )

Konuya dalayım bende hemen :)
Benide doktor kontrole çağırmıştı,1 ay sonra gel diye.Salı günü 40 ımız çıkıyor ve ben gitmedim hala kontrole.Doktoruma hediye almak istiyorun,birazda ne alacağıma karar veremediğimden kaldım.Fikirleriniz varsa alabilirim...

Benim kanamamda 20 li günlerde durmuştu.Zaten öyle çokta kanamam olmadı.Bugün adet olacakmışım gibi inceden bi ağrım oldu,arabadaydım.Dedim ahaaa,adet oluyorum erkenden.Tuvalete gittiğimde şeffaf akıntı vardı sadece,şimdide kahverengiyle karışık geliyor.Nedir anlamadım...

Cnm Bnm dün kırk gün oldu kanamam yeni bitmişti bugün de adet oldum..kişiden kişiye değişiyor kanama,kırk günden fazla devam eden de var..benim son on gün yoğun şekilde değildi kanamam..bu arada Bnm de iç dikişler gitmiş gibi ama o popoya doğru dikilen dış dikiş yerim çok hassas ,arada acı oluyor..elimi değdirmeye korkuyorum..bu arada hicran hanım bir buçuk ay sonra kontrole gel demişti

Benim kızıminda ayni burnu tikaniyor otribebeyle aciyorum.doktora gittim su an onemli bisey yok ama öksurürse kötü o zaman getir demişti. Bilemiyorum cnm istersen bi göster doktora.
kuzum acile götürdüm dr ciğerlerinde falan bişi yok dedi burnunu açtı ama öksürükte burun tıkanıklığıda devam ediyor ben galiba çocuk bakmayı beceremiyorum off bide göbeğimizde çıkmış şişmiş yani

kuzum acile götürdüm dr ciğerlerinde falan bişi yok dedi burnunu açtı ama öksürükte burun tıkanıklığıda devam ediyor ben galiba çocuk bakmayı beceremiyorum off bide göbeğimizde çıkmış şişmiş yani
Çok geçmiş olsun canim bizde de baya bi hirilti var serum fizyolojik etki ediyor mu anlamadım. Arada da oksuyor.

Bu arada benim 40 çıktı ama kanama devam. Aynı taş aynı hamam huysuz bi kız. Az önce kucagimda ken kaka yaptı ve kakasi yukarı çıktı. Başından sonuna kadar da ağladı susmadi üstünü degistirirken

Bizim de 8.30da doktor randevumuz vardı. 6dan sonra uyumadım bebegin çantasını vs hazırladım. Evden çıkmaya alışık degiliz malum :D 7de en son emzirdim. 3 4 kere kustu, altindan cisi çıktı,yatak yorgan battı. Hayatta uyumayan cocuk o pisligin icinde uyudu :D once kiyamadim biraktim yarim saat, sonra da mecbur degistirdim bastan sona. Simdi de karni ac, evden cikacagiz, emmiyor :( aslinda uykumu alabilsem eglenceli ama gece sabaha kadar susmadan agliyor, hicbiseyin eglencesi kalmadi :(

Ben biogaia kulaniyorum nurse harveys le.duzenli verince rahatlatıyor bir de probiyotik biogaia kabizligina fln da iyi geliyor.sab simplex denemedim hiç canım.
Şimdi doktordayız sorucam hepsini canım ama yeni doğum yapan arkadsşlar da biogaiayı önerdiker bi de nurse harveys :super: sab simplex çok çok da işe yaramadı zaten

Back