- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 158
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #33.601
Evet canim recetesiz aliniyorReçetesiz alınıyor mu peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim recetesiz aliniyorReçetesiz alınıyor mu peki ?
Burada hepimiz lohusayiz diye bahsetmek istemedim ama malesef ben de ağır belirtiler yaşıyorumArkadaşlar aranızda benim gibi hala lohusa üzüntüsünü atamayan var mı?
Bugün 13.günü oğlumun hamileyken sabırsızlanan doğsa da oğlumu sevsem diyen ben bebeğim doğduğundan beri her gün birkaç kez ağlıyorum. Güçlü olmaya çalışsam da akşama doğru içim daralıyor ve başlıyorum ağlamaya.
Aynı zamanda çok pimpirikliyim zaten en ufak sese uyanan biriydim iyice beter oldum çocuğun en ufak sesinde gözümü açıp kontrol ediyorum. Uykusuzluk da iyice mahvetti beni. Annem gidince yanımdan yalnız kalınca iyice beter oldum ve bu oğluma da sirayet etti. Ben ağladıkça o da ağlıyor bu kez de çocuğumu üzüyorum ona bakamayacağım diye ağlıyorum.
Benim gibi olup da atlatabilen var mı? Sırf yalnız kalmamak için küçücük çocukla şehir değiştirip kayınvalideme geldimanneme gitsem daha iyiydi ama o daha da uzakta oturuyor
hamilelikteki bütün mutluluğum neşem yerini bi boşluğa bıraktı sanki
Hiç merak etme bende de aynısı var 16 günlük oldu kızım bugün ilk defa anneme bırakıp biraz dışarı çıktım. Her gün aynı şeyleri yaşıyoruz. Her hareketinde acaba iyi mi bişey mi var ben bişey mi yaptım kolu mu aciyor canı mi aciyor diye diye kafayı yedim. En son dün gece sinirlerim bozuldu bütün gece ikinip sıkıniyor nedeni belli değil İnternetten araştırdım bişey de bulamadimArkadaşlar aranızda benim gibi hala lohusa üzüntüsünü atamayan var mı?
Bugün 13.günü oğlumun hamileyken sabırsızlanan doğsa da oğlumu sevsem diyen ben bebeğim doğduğundan beri her gün birkaç kez ağlıyorum. Güçlü olmaya çalışsam da akşama doğru içim daralıyor ve başlıyorum ağlamaya.
Aynı zamanda çok pimpirikliyim zaten en ufak sese uyanan biriydim iyice beter oldum çocuğun en ufak sesinde gözümü açıp kontrol ediyorum. Uykusuzluk da iyice mahvetti beni. Annem gidince yanımdan yalnız kalınca iyice beter oldum ve bu oğluma da sirayet etti. Ben ağladıkça o da ağlıyor bu kez de çocuğumu üzüyorum ona bakamayacağım diye ağlıyorum.
Benim gibi olup da atlatabilen var mı? Sırf yalnız kalmamak için küçücük çocukla şehir değiştirip kayınvalideme geldimanneme gitsem daha iyiydi ama o daha da uzakta oturuyor
Unutmadığım zamanlarda kullaniyorumBi de arkadaslar sağlık ocağı monovit d vitamini verdi kullanıyormusunuz?
Bi de arkadaslar sağlık ocağı monovit d vitamini verdi kullanıyormusunuz?
Arkadaşlar aranızda benim gibi hala lohusa üzüntüsünü atamayan var mı?
Hergün aksatmadan vermeye çalısıyorum. Bugün doktorumuzda bunun önemli olduğunu ve 1 yaşına kadar kullanacağımızo söyledi. d vitamini bebeğin kemik gelişimi için gerekliBi de arkadaslar sağlık ocağı monovit d vitamini verdi kullanıyormusunuz?
Yok. zaten 2.0 modeli. Sağlıkla kullanın insallahBiz birtane bulduk ikinci el ama garantisi devam eden istiyoruz sizinkinin garantisi devam ediyirmu acaba
5 gunlukken 13.2Bebeğiniz kaç günlük sarılık değeri kaç cıkıyor? Biz 34 günlük olduk bıgün sarılığı 7 çıktı haftaya tekrar artıp artmadığına bakılacak.
Kakasının sarı olmasının sarılıkla bir alakası yok sarı olmadı normal yeşil olmaması lazım
. Küvezde sarılık icin ışık altında gözlem altına alındığı zaman kaka rengi 1 2 gün yeşil oluyor zamanla rengi sarıya dönüyor eğer sizin de bebeğiniz ışık tedavisi gördüyse doktor o yüzden sormuş olabilir5 gunlukken 13.2
8 gunlukken 13.4 cıktı
Dr kakası sarılastı mı die sorunca sarılık icin sordugunu dusunmustum
Canım herkes normal doğumdan sonra daha kolay olduğunu söylüyor. bakalım dört gözle bekliyorum gerçekten kolay mı olacak :ddnormal doğum yapan arkadaşlar çok afedersiniz kırkınız çıktıktan sonra ilişkiye girerken sıkıntı ,acı yaşanabiliyor mu ?zor oluyor mu ?dikiş yerinde ya da başka acı oluyor mu? Ben iç dikişler ne alemde bilmiyorum ama dış dikişimde hala ara ara ağrı oluyor o yüzden korkuyorumsormak istedim
İlk haftaki kontrolünde bakıldı canım hastanede. Ama topuk kanından da bakılıyor zaten öyle bir şey olsaydı ararlardı sağlık ocağından için rahat olsun.Canım çok geçmiş olsun.nasil farkedildi peki böyle bir durum bebekte? Benim oğlana doğduğunda kan tahlili fln yapılmadı.cocuk doktoru rutin kontörlü yaptı o kadar
55-60 cıktı bizim normal dedi doktor sadece kumdak yapmayın dediKalça ultrasonu çektiren arkadaşlar,sonuçlarınız nasıl çıktı acaba?
Bİzede verdiler kullanıyorum ben doktoruma sordum pda kullanabilirsin dediBi de arkadaslar sağlık ocağı monovit d vitamini verdi kullanıyormusunuz?