2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cok daha guzel canim. Bana tas falan hos gelmedi. Insaallah ikna edebilirim malum belli bir yastakilerin dusunceleri sabit oluyor. Kendi annemde biz kirk kasik su saymistik sizi oyle yikamistik diyo. Ama kv tasla olur deyip duruyor:KK11:
Allah yardımcın olsun kv lerle iş zor canım annemize bi şekil anlayabiliyoruz ama kv ler imkansız

C

Canım abajurun başlığınıçıkarıp ampulü yaklaştırmıştım birkaç kez yapabilirsin ampül sıcak oluyo sadece ona dikkat et uyurken yap ve bacaklarını haraket ettirmesine izin verme inşallah sizin de işinize yarar
Anladm canm cok sagol.altını acınca bızımkının uyuması ımkansız o zaman cin gıbı oluyo ve cok sevınıyo alt acmada.demekkı hava alınca acısı gecıyo az da olsa.ıns denemeye vaktm olur cok yogunum ıs guc mısafır cocuk derken kendıme vaktm kalmıyo.

Anladm canm cok sagol.altını acınca bızımkının uyuması ımkansız o zaman cin gıbı oluyo ve cok sevınıyo alt acmada.demekkı hava alınca acısı gecıyo az da olsa.ıns denemeye vaktm olur cok yogunum ıs guc mısafır cocuk derken kendıme vaktm kalmıyo.

Ne güzeell,bizimkide altı açılınca çıldırıyor.Sanki bi yerini kesiyoruz.Korkudan saatlerce altını değişirmeye teşebbüs edemiyoruz,pişigide tam anlamıyla geçemiyor tabii.Her şey de bir kısır döngü yaşıyoruz...

Sütüm yetmemiş kilo az almış diye muhtemelen stres sıkıntı yapıp üzülmüşsünüz, süt de ondan azalmış gibi olmuştur. Süt yapan su ve uyku kadar huzur da önemli. Hiç üzülmeyin. Benim ilk bebeğim gece gündüz memedeydi, bir ay sonra doğum kilosu ile aynıydı nerdeyse, çok ağladım, çok kötü günler geçirdim, mama takviyesi yapıldı ve bebeğim kilo aldıkça bana rahatlık, huzur geldi ve dedim ki "ucunda ölüm yok ya, gelişsin büyüsün de varsın mama desteği ile olsun" ve kafam rahatladıktan sonra o zamana kadar çekilmiş sütüm coştu aktı ve bir ay kullandığım mamayı tekrar kullanmadım. SiZ de üzülmeyin, kafanız rahatladığında sütünüz eskisi gibi olacaktır, bol bol emzirin ama mama zehir değildir, az kilo alması gelişimini etkiliyorsa doktorunuz ısrarla öneriyorsa mama vermek sizi üzmemeli. Zaten önümüzde 2-3 ay var, biz 4. Ay elma suyu ile ek gıdaya başlamıştık. Yeni tatlar, besinler, ek gıdalar hayatlarına girecek minnoşların. Bu "sütüm yetiyor mu?" Kaygısı son bulacak , az sabır ve o vakte kadar bol huzur.

Ne güzel açıklamışsınız.Bende kendimi yiyorum niye goğüs ucumun acımasına rağmen o kadar emzirip,birde üstüne mama verecek kadar doyuramıyorum diye :( Sürekli ağlıyor,ben gazdan diyorum,eşim mama verelim,aç o demesine sinirleniyorum.Ve mamayı verince de susmuyor mu,çıldırıyorum :)

Evet yüzüstü yatınca karnı ısınıyor bir de hareket ettikçe gazı çıkıyor ama ufak ya daha ben korkuyorum, yatağının içinde yan yatma yatağı var onda bir sağa bir sola yatırıyorum her gece, gündüz de 4momsta yan yatırıyorum.

Kızımı 6. Ayda yüzüstü yatırmıştım ilk. Allahım hep mememde uyuyup bırakınca aniden kalkan bebek mışıl mışıl uyumuştu şok olmuştum. Şimdi 2 yaşında hep yüzüstü yatar hala, onun da hoşuna gidiyor demek:)
Merhabalr bende kasim annesiyim bebegim 26 gunluk 4moms arastirmasindayim 2 gundur kullanan birinden fikir almak cok iyi olacak benim icin cok ses yapiyor diye duydum dogrumudur rahatsiz edecek bi gurultusumu var vede memnunmusunuz ben ikinci elini alicam sifiri epey pahali bize bu arafa arastirdigim mamaro olan cevaplarsaniz cok mutlu olurum.bebeginizi saglikla buyutun insallah

Bizimki baya yüksek. 1 haftalıkken 25, 2 haftalıkken 21 ölçüldü. Cuma günü 3 haftalık olacağız bakalım hala yüksekse ilaç tedavisine başlayacakmışız. İnşallah düşer bizimki de gerek kalmaz.
Canım çok geçmiş olsun.nasil farkedildi peki böyle bir durum bebekte? Benim oğlana doğduğunda kan tahlili fln yapılmadı.cocuk doktoru rutin kontörlü yaptı o kadar

kizlar bi sorum olacakti oglum guzduzleri cok iyi guzel uyuyor ama geceleri yatmiyo yutkunurken gluk gluk ses cikartiyo sanki bogazina bisey geliyodu tekrar yutuyor gibi bu nedir acaba cok zor uyuyor hic kusmuyorda

kizlar bi sorum olacakti oglum guzduzleri cok iyi guzel uyuyor ama geceleri yatmiyo yutkunurken gluk gluk ses cikartiyo sanki bogazina bisey geliyodu tekrar yutuyor gibi bu nedir acaba cok zor uyuyor hic kusmuyorda
Ayni benimki de öyle. Emdikten 2 saat sonra bile hala agzina geliyor, goruyorum ağzının içinde. Genelde yutuyor öğürerek. Nadiren 1 2 damla kusuyor

Ne güzeell,bizimkide altı açılınca çıldırıyor.Sanki bi yerini kesiyoruz.Korkudan saatlerce altını değişirmeye teşebbüs edemiyoruz,pişigide tam anlamıyla geçemiyor tabii.Her şey de bir kısır döngü yaşıyoruz...
Bizim oğlanda nefret ediyor altının açılmasından. Değiştirene kadar kırk takla atıyoruz o bacaklar hiç durmuyor çığlık çığlığa bağırıyor. Pişiği de yok şükür. Endişe ediyorum bi Yeri mi acıyor diye

Ne güzel açıklamışsınız.Bende kendimi yiyorum niye goğüs ucumun acımasına rağmen o kadar emzirip,birde üstüne mama verecek kadar doyuramıyorum diye :KK43: Sürekli ağlıyor,ben gazdan diyorum,eşim mama verelim,aç o demesine sinirleniyorum.Ve mamayı verince de susmuyor mu,çıldırıyorum :)

Merhabalr bende kasim annesiyim bebegim 26 gunluk 4moms arastirmasindayim 2 gundur kullanan birinden fikir almak cok iyi olacak benim icin cok ses yapiyor diye duydum dogrumudur rahatsiz edecek bi gurultusumu var vede memnunmusunuz ben ikinci elini alicam sifiri epey pahali bize bu arafa arastirdigim mamaro olan cevaplarsaniz cok mutlu olurum.bebeginizi saglikla buyutun insallah
Ben akşam 11 uykusuna kadar 4momsta yatırıyorum sürekli, 5 farklı sesi var (anne karnı içi sesi, araba sesi vs vs) onların da yükseklik derecesi var, ya da telefonu va bağlayabiliyorsunuz alete, istediğinizi çalabiliyorsunuz. Herhangi bir sesi seçerseniz extra ses gelmiyor ama sessizde çalıştırırsanız ( ben bunu tercih ediyorum) hıın hıın, vıın vın gibi çok az sesi var ama ben ya da eşim aynı odada alet kafamızın dibindeyken çok rahat uyuyoruz artı bizim evler çok ince, komşunun konuştuğunu duyuyoruz ama aletin sesi gitmiyor aşağıya ( ben ses konusunda takıntılıyım.) yani ses çıkartıyor ama rahatsız edici değil, whatsapp kullanıyorsanız isterseniz özelden telefonunuzu yazın size videosunu çekip atayım dinlemiş olun, şimdi neyle nasıl kıyaslayacağımı bilemedim sesi.

Yatak niyetine dediğim gibi kullanıyorum, gazına vs iyi geldiğini düşünüyorum sallandıkça, çok memnunum, bir de ben ilk çocuğumu hep memede uyuttuğum için 2 sene bundan vazgeçiremedim, uyku eğitimi veremedim çok sefil olduk kızımla ben , bu yüzden oğlumu ya omzumda hafif sallayarak ya ayağımda hafif sallayarak uyutuyorum, ayaktan ya da omuzdan hemen alıp alete koyunca sallanma devam ettiği için uykusu da açılmamış oluyor bu sebeple de işime yarıyor. uzun yazmışım epey, özetle ben çok memnunum, bebeğinize huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler dilerim

Canim bende aldım. Internetten 2. El.belli bir düzey sesi var ama çok rahatsız edici değil. Ama benim bebeğim sallanmayi hiç ama hiç sevmedi. Satmayi dusunuyorum. Almak istersen mesaj atabilirsin

Ayni benimki de öyle. Emdikten 2 saat sonra bile hala agzina geliyor, goruyorum ağzının içinde. Genelde yutuyor öğürerek. Nadiren 1 2 damla kusuyor
canim sabah doktoru aradim reflu olabilir dedi butun sinyallerde onu gosteriyor ictikten sonra agzina kadar geliyor tekrar yutuyor randevu yaptik saat 11 goturuyum bakalim ne diyecekler bu reflu biraz tehlikeliymis bogazina kalip bogulma tehlikesi oluyormus

Ne güzel açıklamışsınız.Bende kendimi yiyorum niye goğüs ucumun acımasına rağmen o kadar emzirip,birde üstüne mama verecek kadar doyuramıyorum diye :KK43: Sürekli ağlıyor,ben gazdan diyorum,eşim mama verelim,aç o demesine sinirleniyorum.Ve mamayı verince de susmuyor mu,çıldırıyorum :)
Canım benim oğlumda 1. Ayda 350gr aldı Dr. 15 gün süre verdi Cuma günü tartılıcaz yeterli kilo almışsa mamaya başlatmayacak. Ben de humana still tea ve lactamil içiyorum işe yaradı gibi Bakalım Cumayı iple çekiyorum

Aynen canım devam ediyoruz. Cuma da gideceğiz bakalım tsh normale dönmemişse çocuk endokrin uzmanı arayışına gireceğim. Var mı bildiğin?
İnşallah düzelir canım biran önce ..tanıdığım endokrin doktoru yok ama ,cuma günü mehtap hanıma sor istersen önerdiğiniz endokrin doktoru var mı diye yönlendirir bir doktora cnm

normal doğum yapan arkadaşlar çok afedersiniz kırkınız çıktıktan sonra ilişkiye girerken sıkıntı ,acı yaşanabiliyor mu ?zor oluyor mu ?dikiş yerinde ya da başka acı oluyor mu? Ben iç dikişler ne alemde bilmiyorum ama dış dikişimde hala ara ara ağrı oluyor o yüzden korkuyorum :( sormak istedim

normal doğum yapan arkadaşlar çok afedersiniz kırkınız çıktıktan sonra ilişkiye girerken sıkıntı ,acı yaşanabiliyor mu ?zor oluyor mu ?dikiş yerinde ya da başka acı oluyor mu? Ben iç dikişler ne alemde bilmiyorum ama dış dikişimde hala ara ara ağrı oluyor o yüzden korkuyorum :KK43: sormak istedim
Benim daha kırkım çıkmadı ama sanırım bu sefer biraz sıkıntılı olucak 26 günlük oldu kızım hala agrım oluyor. Ama oğlumda bir haftada dikişleri iyi olmuştu ondan sonrada bence tamamen psikolojik olarak dikiş yerim acımıştı tam normale dönmem 6 ayı buldu ama benim canım çok tatlıdır özellikle ilişki konusunda uzun süre beraber olmasak bile canım acır o dönem eşiminde omurga kemiğinde kırık olduğu için toplasan 4 5 sefer beraber olmuşuzdur onunda etkisi vardır ama herkesin aynı olmuyor tabiki.

Merhaba kizlar bir konuyu merak ediyorum bebislerin goz rengi ne zaman oturuyor? Benim bebisin gozleri yesil su an acaba kahveye ya da siyaha döner mi, mavi gozler donuyormus ama yesil gozlerde de ayni durum var mi acaba

Back