2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bebeğim gündüzleri genelde emiyor, gaz sıkıntısından cok ağlıyor, gazı çıkınca uyuyor, acıkınca yine ağlıyor, emiyor, gazı çıkınca uyuyor böyle döngü. Ama geceleri sürekli ağlıyor. Sabah 7 8 olmadan uyumuyor. Memede veya kucakta 5 10 dakika uyuduguyla idare ediyor. Daldı diyorum, yatırıyorum, saniyesinde ağlamaya başlıyor. Bütün gece ayaktayız. Yorgunluğu, uykusuzlugu kenara koydum, sürekli ağlar halde olması bitiriyor beni :()

İnstagramdan guvenilir bir sayfadan aldım ben canım,iki günde de elime ulaştı

Alınıyor canım ben biogaia ve nurse harveyi reçetesiz aldım,ki zaten devlet odemiyor çoğunu.

Canım garmasan denedin mi?.bir de ben her emzirmeden sonra karbonatlı suyla yıkadım duruladim ve lansinoh surmustum bir sonraki emzirmeye kadar.tam olarak hangisinden iyilesti bilemedim ama bendekiler de baya fenaydi,bıçakla kesilmiş gibiydi alt kısımları
Onu denemedim canım bir de onu deneyeyim

Burada bu tarz sorulara bir çok kez bu cevabı verdim :) yine aynı cevabı vericem aventin göğüs ucu kalkanını almalısın yara v.s. Hiçbirşey kalmıyo şiddetle tavsiye ediyorum
Gogsumun uçlarında yara kalmadı kenarında kesik şeklinde var ona da fayda eder mi diyosun kalkan alsam mi diye düşünmedim değil de fayda etmez gibime gelmisti

Kızlar bişey sorcam biz sağlık ocağınin verdiği damlaları kullanıYoruz ama fark ettim ki kızımı kabız yapan o damlalarmış 1 gün vermeyi unuttum kaka yaptı tesadüf mü diye 2 gün daha vermedim yine yaptı sizin kullandığın farklı bi damla var mı ?

Ben akşam 11 uykusuna kadar 4momsta yatırıyorum sürekli, 5 farklı sesi var (anne karnı içi sesi, araba sesi vs vs) onların da yükseklik derecesi var, ya da telefonu va bağlayabiliyorsunuz alete, istediğinizi çalabiliyorsunuz. Herhangi bir sesi seçerseniz extra ses gelmiyor ama sessizde çalıştırırsanız ( ben bunu tercih ediyorum) hıın hıın, vıın vın gibi çok az sesi var ama ben ya da eşim aynı odada alet kafamızın dibindeyken çok rahat uyuyoruz artı bizim evler çok ince, komşunun konuştuğunu duyuyoruz ama aletin sesi gitmiyor aşağıya ( ben ses konusunda takıntılıyım.) yani ses çıkartıyor ama rahatsız edici değil, whatsapp kullanıyorsanız isterseniz özelden telefonunuzu yazın size videosunu çekip atayım dinlemiş olun, şimdi neyle nasıl kıyaslayacağımı bilemedim sesi.

Yatak niyetine dediğim gibi kullanıyorum, gazına vs iyi geldiğini düşünüyorum sallandıkça, çok memnunum, bir de ben ilk çocuğumu hep memede uyuttuğum için 2 sene bundan vazgeçiremedim, uyku eğitimi veremedim çok sefil olduk kızımla ben , bu yüzden oğlumu ya omzumda hafif sallayarak ya ayağımda hafif sallayarak uyutuyorum, ayaktan ya da omuzdan hemen alıp alete koyunca sallanma devam ettiği için uykusu da açılmamış oluyor bu sebeple de işime yarıyor. uzun yazmışım epey, özetle ben çok memnunum, bebeğinize huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler dilerim
Cok tesekkur ediyorum vakit ayirip uzunca yazmissiniz videoyaya hic gerekyok zaten nette bir kisiden duymuatum cok ses yaptigini baskada kimse rahatsiz olmamis demekki cok minumum bi sesi var okadarda olacak sonucta elektrikli bi alet sagolun tekrar bebeginizle saglikli huzurlu gunler dilerim

Kızlar bişey sorcam biz sağlık ocağınin verdiği damlaları kullanıYoruz ama fark ettim ki kızımı kabız yapan o damlalarmış 1 gün vermeyi unuttum kaka yaptı tesadüf mü diye 2 gün daha vermedim yine yaptı sizin kullandığın farklı bi damla var mı ?
Canim biz tetrazinc kullaniyiruz icerisinde baska vitaminlerde var kabizlik sorunumux yok bu damlayi eczanedeb aliyiruz saglik ocagi vermiyor

Bebeğim gündüzleri genelde emiyor, gaz sıkıntısından cok ağlıyor, gazı çıkınca uyuyor, acıkınca yine ağlıyor, emiyor, gazı çıkınca uyuyor böyle döngü. Ama geceleri sürekli ağlıyor. Sabah 7 8 olmadan uyumuyor. Memede veya kucakta 5 10 dakika uyuduguyla idare ediyor. Daldı diyorum, yatırıyorum, saniyesinde ağlamaya başlıyor. Bütün gece ayaktayız. Yorgunluğu, uykusuzlugu kenara koydum, sürekli ağlar halde olması bitiriyor beni :KK43:)
Gaz damlaları kullanıyor musun?
Ben koşturmadan sabah vermedim akşam bina inledi resmen. Şimdi yavaş yavaş sakinleşti yatağına koyacağım.

Gaz damlaları kullanıyor musun?
Ben koşturmadan sabah vermedim akşam bina inledi resmen. Şimdi yavaş yavaş sakinleşti yatağına koyacağım.
2 gündur kullaniyorum gaz damlasi. Zaten 23 gunluk, 20 gunun bitmesini bekledim. Ancak mi fayda edecek bilmiyorum ki surekli ikiniyor ve mosmor. Bi de surekli agzina sut geliyor, genelde onu yutmak icin boğuşuyor,nadiren agzinin kenarından akıtıyor. Bi hazim sıkıntısı var herhalde. Aylık kontrolunde soracagim doktora. Gazini cikartip yatiriyorum, 2 saat geçiyor, uyku arasinda hala ağzına süt geliyor.

Kizlar bizde biraz sarılık vardi sukur degerleri artıs olmadı.
Dr vucut yavas yavas atar dedi.
10 gunluguz emiyoz kaka hala sarı.
Sarılık gecse kakanin rengi degisirmiydi?
Yoksa emdigi icin mi bu renk?
Umarim anlatabilmisimdir!

Canim benim bildigim kadariyla sari olmasi normal. Eger yesil olursa usumus bebek diyolar.

Bebeğiniz kaç günlük sarılık değeri kaç cıkıyor? Biz 34 günlük olduk bıgün sarılığı 7 çıktı haftaya tekrar artıp artmadığına bakılacak.
Kakasının sarı olmasının sarılıkla bir alakası yok sarı olmadı normal yeşil olmaması lazım

Göğüs ucunun kenarındaki kesik gibi çatlak bende de oldu lansinoh kremi sürüp avent kalkanı taktım ve o göğsümden emzireceğim zaman günde bir iki kez sütümü sağıp yenidoğana uyumlu biberonla verdim bu şekilde birkaç günde geçti kalkan kremin başka bir yere bulaşmasını engellediği için kremin etkinliğini artırıyor bence mutlaka edinilmeli

Back