Ben akşam 11 uykusuna kadar 4momsta yatırıyorum sürekli, 5 farklı sesi var (anne karnı içi sesi, araba sesi vs vs) onların da yükseklik derecesi var, ya da telefonu va bağlayabiliyorsunuz alete, istediğinizi çalabiliyorsunuz. Herhangi bir sesi seçerseniz extra ses gelmiyor ama sessizde çalıştırırsanız ( ben bunu tercih ediyorum) hıın hıın, vıın vın gibi çok az sesi var ama ben ya da eşim aynı odada alet kafamızın dibindeyken çok rahat uyuyoruz artı bizim evler çok ince, komşunun konuştuğunu duyuyoruz ama aletin sesi gitmiyor aşağıya ( ben ses konusunda takıntılıyım.) yani ses çıkartıyor ama rahatsız edici değil, whatsapp kullanıyorsanız isterseniz özelden telefonunuzu yazın size videosunu çekip atayım dinlemiş olun, şimdi neyle nasıl kıyaslayacağımı bilemedim sesi.
Yatak niyetine dediğim gibi kullanıyorum, gazına vs iyi geldiğini düşünüyorum sallandıkça, çok memnunum, bir de ben ilk çocuğumu hep memede uyuttuğum için 2 sene bundan vazgeçiremedim, uyku eğitimi veremedim çok sefil olduk kızımla ben , bu yüzden oğlumu ya omzumda hafif sallayarak ya ayağımda hafif sallayarak uyutuyorum, ayaktan ya da omuzdan hemen alıp alete koyunca sallanma devam ettiği için uykusu da açılmamış oluyor bu sebeple de işime yarıyor. uzun yazmışım epey, özetle ben çok memnunum, bebeğinize huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler dilerim