- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.261
Yarın bende 7+5 olacağım saat 16:15 de kalp atisi icin gideceğim gecen hafta gittiğimde kese görünmüştü hemen uyuyup yarın olsun istiyorum bana da dua edin iyi haberlerle geleyim insallah heyecan dorukta :)))
İnsallah ya hep güzel haberler paylaşırızİnşallah çoook mutlu gelirsin buraya canım güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü de benim randevum var
Canim senin geçen hafta kese kaç mm ydiki benim 12mm idi bana da haftaya gel dedi biraz daha beklesem mi diye düşünüyorumYarın bende 7+5 olacağım saat 16:15 de kalp atisi icin gideceğim gecen hafta gittiğimde kese görünmüştü hemen uyuyup yarın olsun istiyorum bana da dua edin iyi haberlerle geleyim insallah heyecan dorukta :)))
Bana kac mm olduğunu söylemedi ultrason resminde yazıyor mu hiç dikkat etmedimCanim senin geçen hafta kese kaç mm ydiki benim 12mm idi bana da haftaya gel dedi biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum
Eğer isaretlemisse yazar GS diye oluyo yanlış bilmiyorsam net bilen biri aydınlatabilir mi?Bana kac mm olduğunu söylemedi ultrason resminde yazıyor mu hiç dikkat etmedim
Ultrason kağıdının sol kösesinde GS 10.16mm yazıyor bu mu oluyorCanim senin geçen hafta kese kaç mm ydiki benim 12mm idi bana da haftaya gel dedi biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum
Bulantı mantıklı geldi yakınımda 2 hamile var biri fena bulantili kız biri sıfır bulantı erkek sanırım bi erkek evlat bana geliyo . E hadi inşallah sağlıkla gelsin kuzum
Evet canım o oluyor çok güzel. Yarın güzel haberlerle gelUltrason kağıdının sol kösesinde GS 10.16mm yazıyor bu mu oluyor
Doğru canım haklısın evham yapmak için yer arıyorumCanım daha çok erken gerçek bulantı lar 6.haftadan sonra basliyomus ben 7.haftamdayim içten içe bir bulantı oluyor ama çok şükür hiç çıkartma dim niye evhamlaniyosunki benim annemin hix bulantısı olmamış bulantinin pozitif veya egatif bi katkısı yok diye biliyorum yanlışsam düzeltin kızlar
Haha bu tez de çürünü aman neyse ya ben hiç önemsemiyorum cinsiyeti zaten ilk bebeğim olacak . 5 kızı olan oğlan beklesin 5 oğlu olan kız beklesin. :))Benim arkadaşımın hamileliği baya bulantılı ve mide yanmalı geçti. Sonuna kadar kötü geçti hatta ve oğlu oldu.
O da pek belirlemiyor bence
İnsallah canim ya ne bileyim gecen hafta kalp atışını duymayınca korkuyorum 6. Haftasında bile kalp atışını duyan var ya insallah bomba gibi haberlerle gelirimEvet canım o oluyor çok güzel. Yarın güzel haberlerle gel
Canım ben daha önce kullanmıştım kullanırken çok mide bulantısı be ishal yapmıştı hele ilk hafta çok felaketim. Hamile değildim o zaman canimKızlar bende pko vardi ve 1 aydır glifor kullanıyorum dr um 3.aya kadar devam et dedi ama bendeki bulantinin sebebi bu hap gibi gelmeye başladı ve ishal de yapıyor bırakmak istiyorum ama düşük tehlikesine karşı erkeklik hormonunu baskiladigini söylemişti dr um ne yaocam ben ya hamileligimin 6.haftasina kadar bulantı yapmadı ama şimdi farkediyorum ki bu ilacı alınca bulantı basliyo başka kullanan var mı aranızda bu tür şeker ilaci
Haklısın kuzum ama inan bi koku dan tiksinme gelse midem bulansa mutlu oluyorum sanki bebeğim bana msj gönderiyor gibi hissediyorum ne bileyim kuzum saçma bir evham yapıyorum belki detatlım bulantın için çok erken ve hiç bulantım yok diye üzülme aksine sevin hiç sevimli bir şey değil çünküdua et olmaması için.
Canim sacma degil tabiki de mesela ben agrisiz gecirdigim gun olunca telaslaniyorum sonra hafif bir agrida hah tamam bebegim burda diyorum. Sanki bizim yok mu evhamlarimizHaklısın kuzum ama inan bi koku dan tiksinme gelse midem bulansa mutlu oluyorum sanki bebeğim bana msj gönderiyor gibi hissediyorum ne bileyim kuzum saçma bir evham yapıyorum belki de
Evet canim icinde olduğun hafta yaziyorKızlar bizim bu alt da yazan hafta1 hafta onden mi gidiyor mesela 4 +2 yim diyelim alt da 5 hafta yaziyor
Hayırlısıyla Rabbim 38leri 40ları göstersin sonunda sağlıcakla kavuşalım inşallah. Ben hiç kasiklarima dikkat etmedim. Geçen hafta kasik batmam vardı anı hareket yapınca filan açıyordu kramp giriyordu bu hafta oda gitti. Sen ne zaman gidiyorsun kuzum kalp atışı için benim cuma kese için randevu aldım ama cuma gelmiyor bir türlüCanim sacma degil tabiki de mesela ben agrisiz gecirdigim gun olunca telaslaniyorum sonra hafif bir agrida hah tamam bebegim burda diyorum. Sanki bizim yok mu evhamlarimizsonra surekli kasiklarim sismi diye bakiyorum sanki onceden daha sis ve gergindi eski hali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?