2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yarın bende 7+5 olacağım saat 16:15 de kalp atisi icin gideceğim gecen hafta gittiğimde kese görünmüştü hemen uyuyup yarın olsun istiyorum bana da dua edin iyi haberlerle geleyim insallah heyecan dorukta :)))
İnşallah çoook mutlu gelirsin buraya canım güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü de benim randevum var

Yarın bende 7+5 olacağım saat 16:15 de kalp atisi icin gideceğim gecen hafta gittiğimde kese görünmüştü hemen uyuyup yarın olsun istiyorum bana da dua edin iyi haberlerle geleyim insallah heyecan dorukta :)))
Canim senin geçen hafta kese kaç mm ydiki benim 12mm idi bana da haftaya gel dedi biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum

Bulantı mantıklı geldi yakınımda 2 hamile var biri fena bulantili kız biri sıfır bulantı erkek sanırım bi erkek evlat bana geliyo . E hadi inşallah sağlıkla gelsin kuzum

Benim arkadaşımın hamileliği baya bulantılı ve mide yanmalı geçti. Sonuna kadar kötü geçti hatta ve oğlu oldu.
O da pek belirlemiyor bence

Doğru canım haklısın evham yapmak için yer arıyorum cuma hayırlısıyla sağlıcakla bi görseydik keseyi.

Benim arkadaşımın hamileliği baya bulantılı ve mide yanmalı geçti. Sonuna kadar kötü geçti hatta ve oğlu oldu.
O da pek belirlemiyor bence
Haha bu tez de çürünü aman neyse ya ben hiç önemsemiyorum cinsiyeti zaten ilk bebeğim olacak . 5 kızı olan oğlan beklesin 5 oğlu olan kız beklesin. :))

Canım ben daha önce kullanmıştım kullanırken çok mide bulantısı be ishal yapmıştı hele ilk hafta çok felaketim. Hamile değildim o zaman canim

tatlım bulantın için çok erken ve hiç bulantım yok diye üzülme aksine sevin hiç sevimli bir şey değil çünkü dua et olmaması için.
Haklısın kuzum ama inan bi koku dan tiksinme gelse midem bulansa mutlu oluyorum sanki bebeğim bana msj gönderiyor gibi hissediyorum ne bileyim kuzum saçma bir evham yapıyorum belki de

Haklısın kuzum ama inan bi koku dan tiksinme gelse midem bulansa mutlu oluyorum sanki bebeğim bana msj gönderiyor gibi hissediyorum ne bileyim kuzum saçma bir evham yapıyorum belki de
Canim sacma degil tabiki de mesela ben agrisiz gecirdigim gun olunca telaslaniyorum sonra hafif bir agrida hah tamam bebegim burda diyorum. Sanki bizim yok mu evhamlarimizsonra surekli kasiklarim sismi diye bakiyorum sanki onceden daha sis ve gergindi eski hali yok

Hayırlısıyla Rabbim 38leri 40ları göstersin sonunda sağlıcakla kavuşalım inşallah. Ben hiç kasiklarima dikkat etmedim. Geçen hafta kasik batmam vardı anı hareket yapınca filan açıyordu kramp giriyordu bu hafta oda gitti. Sen ne zaman gidiyorsun kuzum kalp atışı için benim cuma kese için randevu aldım ama cuma gelmiyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…