• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızımda 8 ay bulantı çektim.Bu hamileligimde daha erken basladı bulantilarim. Insallah yine 8 ay cekmem. Mutfaga giremiyorum kokulardan.

Kizlar malum daha cinsiyetleri ogrenmemize daha var ama sizin bildiginiz bi yontem var mi cin takvimi rus takvimi hesaplamalar disinda mesela kiz bebek annesinin guzelligini alirmis o yuzden kiza hamileysen ciltte solgunluk falan olur demis bi arkadas buna benzer seyler biliyormusunuz :) :)

Kızlar çok şükür bebişimi ve atan o minicik kalbi gördüm ama henüz küçük olduğu için kalp atışını net duyamadık.. Sata göre 6+2 olmama rağmen usgde 6+0çıktı ama hiçbi sorun yok çok şükür:dua: haftaya da duymak için gidicem.. missagor missagor bu arada senin folidoce ve decaviti sordum,aynı anda neden kullanıyo ki gerek yok dedi, fazla folikasit otizm riskini artiriyomus dedim hiç duymadım böyle bisey dedi..

Toksoplazma falan testler varmış yapmicaz mi onlardan dedim kaldırdık biz o testleri gerek yok dedi bi tek hepatit ve tiroid testleri istedi.. 3.aydan sonra da demir ilacina başlıcaz dedi..
Çok teşekkür ederim canım. Unutmadın gerçekten :KK15:

Kizlar malum daha cinsiyetleri ogrenmemize daha var ama sizin bildiginiz bi yontem var mi cin takvimi rus takvimi hesaplamalar disinda mesela kiz bebek annesinin guzelligini alirmis o yuzden kiza hamileysen ciltte solgunluk falan olur demis bi arkadas buna benzer seyler biliyormusunuz :) :)
Şekerim şöyle bi hesaplama var dediler, yaşın+hamilekaldığınay-9
Sonuç tek çıkarsa erkek çift çıkarsa kız oluyomuş..

Back