- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.241
Kendine dikkat et canım en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik dilerim tekrardan çok geçmiş olsunHoşçakalın kasım anneleri... Bana nasip olmadı sizler inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız bebeklernizi.. en kısa zamanda yeniden hamile kalmak istiyorum inşallah nasip olur...
Ben de antalyadayim. Doktorunu belirledin mi? Tavsiye edebilecegin bir doktor var mı bana canım
Buna gore kiz cikiyor canim rus takvimi de kiz diyor cin takvimi erkek ruyamda gene erkek gordumŞekerim şöyle bi hesaplama var dediler, yaşın+hamilekaldığınay-9
Sonuç tek çıkarsa erkek çift çıkarsa kız oluyomuş..
Maşallah canım bebişineKizlar kadindogumcu aile dostumuzu aradim hem folbiol 5mg hem vitabiolc kullaniyorum vitabiolc de de 1.5mg folikasit var fazlasi otizm artiriyomus dedim oyle bisey yok zaten folikasit 9.haftaya kadar kullandiriliyor genelde folbiolü birak artik dedi. Mide bulantim yok ama midemde yanma var dedim mide yanmasi ilerleyen haftalarda dahada artacak belki ilac baslariz o zaman ayrica bulanti yoksa %70 erkek bebektir dedi. Allahim biz buyudukte cinsiyetmi tahmin ediyoz yarabbim dedim gözlerim doldu neye duygulanacagimi sasirmis haldeyim:) bugunumu yasatan rabbime bin şükür.
Canim benim tanidigimda hep kustu ve oglu var. Zaten %70 diyor. Bence cinsiyetten cok bunyeyle alakali bu durum takilma kuzum.Maşallah canım bebişine
Bulantı olayına takıldım kız ben oğluma hamileyken 4 ay gece gündüz kustum bence bunun cinsiyetle alakası yok
Benim çevremde çok var hamileliğini bulantısız geçiren
O zaman kk olarak komple kiz annesiyizKizlar kadindogumcu aile dostumuzu aradim hem folbiol 5mg hem vitabiolc kullaniyorum vitabiolc de de 1.5mg folikasit var fazlasi otizm artiriyomus dedim oyle bisey yok zaten folikasit 9.haftaya kadar kullandiriliyor genelde folbiolü birak artik dedi. Mide bulantim yok ama midemde yanma var dedim mide yanmasi ilerleyen haftalarda dahada artacak belki ilac baslariz o zaman ayrica bulanti yoksa %70 erkek bebektir dedi. Allahim biz buyudukte cinsiyetmi tahmin ediyoz yarabbim dedim gözlerim doldu neye duygulanacagimi sasirmis haldeyim:) bugunumu yasatan rabbime bin şükür.
Canım cinsiyet hesaplama var yaparmısın sende bakalım sende ne çıkacakCanim benim tanidigimda hep kustu ve oglu var. Zaten %70 diyor. Bence cinsiyetten cok bunyeyle alakali bu durum takilma kuzum.
Bende de aynı durum var şekerim, sonuçta ihtimal yuzde 50..Buna gore kiz cikiyor canim rus takvimi de kiz diyor cin takvimi erkek ruyamda gene erkek gordumyavrum dogsun da farketmez aslinda ama gene de merak ediyor insan :)
Canım herşeyde vardır bir hayır.. Allah inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun.. Moralini yüksek tut ve kendine iyi bak..Hoşçakalın kasım anneleri... Bana nasip olmadı sizler inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız bebeklernizi.. en kısa zamanda yeniden hamile kalmak istiyorum inşallah nasip olur...
Kan pihtilasmanmi var cok sık rastlanan bir durum degilmis sebebi sebep olarak ne soyledilerCanım hiç üzülme, biliyorum şimdi biraz zor ama zamanla daha iyi hissedeceksin emin ol. 2-3 ay önce 4 aylık bebeğimin minik kalbi; durduk yere, tüm testler problemsiz cikmisken, suyu tamken ve tüm organları normal calisirken bir anda durdu. Ama bak şimdi yine nasip etti rabbim çok şükür.. Beterin beteri var canım. Kasım annesi değil de Aralık annesi, ocak annesi olacaksın, hepsi bu..
Sagindan bak solundan bak %50 kiz %50 erkek zaten:)O zaman kk olarak komple kiz annesiyiz
Erkek cikiyor canim:) senin ne cikiyor?Canım cinsiyet hesaplama var yaparmısın sende bakalım sende ne çıkacak
Benim Çin ve Rus erkek diyorErkek cikiyor canim:) senin ne cikiyor?
Benim cin ve rus takvimi de erkek bu arada:)
Hadi bakalim canim kizlarimiz da ogullarimiz da sagligiyla gelsinler insallah:)Benim Çin ve Rus erkek diyor
Bu hesaplama kız diyor
Aynen oyle canim saglikli olsunlar da Allah'in izniyle gerisi muhim degil :)Bende de aynı durum var şekerim, sonuçta ihtimal yuzde 50..
Sadece bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim de gerisi hiç önemli değil..
Amiiiin inşallah canım benimHadi bakalim canim kizlarimiz da ogullarimiz da sagligiyla gelsinler insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?