2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim benim kizim 19.5 aylik haliyle hiçbişeyden anlamiyor. Yanima yaklasinca hareketlerini ben yonlendirmeye calisiyorum. Zaten ne kadar gucu var ki yavrumun eliyle vursada bisey olmaz. Tekme atma gibi bir huyuda yok. Sadece uzanırken falan karnima dusmemesne dikkat ediyorum.

Hadi gözün aydin canim bende 6+2de gitmistim ama gorememistik. Cok sukur sen gordun darisi bizlere insallah. Doktorun yinede bu zamanda dinletmeye calismis. Her doktor onermiyor ve dinletmiyor bu kadar erken. Insallah daha guzel haberlerde almaya devam

Yarın bende 7+5 olacağım saat 16:15 de kalp atisi icin gideceğim gecen hafta gittiğimde kese görünmüştü hemen uyuyup yarın olsun istiyorum bana da dua edin iyi haberlerle geleyim insallah heyecan dorukta :)))

Kesin gorursun o zaman sen canim insallah hayirli haberlerle don. Bekliyoruz guzel sonuçlarını. Birdahaki randevum benimde 7+5te.

Sukur canim benimm hep duakarindasin valla masallah ikinize de

Yarın bende 7+5 olacağım saat 16:15 de kalp atisi icin gideceğim gecen hafta gittiğimde kese görünmüştü hemen uyuyup yarın olsun istiyorum bana da dua edin iyi haberlerle geleyim insallah heyecan dorukta :)))

Insallah iyi olur canim. Yaa senin nickten dolayi aklima jelibon yemek geliyor sagliksiz olur mu ki

Kızlar ben 5+2 de gittiğimde gs 1.24 cm yazıyor

Canim doktorun nereyi isaretledigine de bakmalisin. Bence 7.2 mm mis senin minnak :)

Allah kabul etsin dualarimizi canim. Inssllah sen de ben de burdaki tüm arkadaslarim sagligiyla kavusuruz yavrularimiza❤

Carsamba gunu canim benim randevum bu hafta hayirlisiyla bir bitse

İnsallah gorurum canim herhalde 7. Haftadan sonra görünme ihtimali daha fazla anıtın insallah de Şen'de haftaya güzel haber alirsin

İnsallah gorurum canim herhalde 7. Haftadan sonra görünme ihtimali daha fazla anıtın insallah de Şen'de haftaya güzel haber alırsın

Amin canım benim, inşallah sizler de hem görür hem duyarsınız.. Çok farklı bi duyguymuş gerçekten, gerçi sen yaşadın bu 2.biliyosundur ama ne bileyim ben görünce kendimi tutamadim cok duygulandım ve gördüğüm andan beri gözümün önünden gitmiyo
Bu doktora ben ilk defa gittim tavsiye üzerine, doçent kendisi, konuşurken güven verdi bana,vardır bi bildiği.. Şimdi tam net duyulmuyo ya diğer doktorlar belki hamileleri panikletmemek için dinletmiyodur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…