• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar su içemiyorsanız suyunuzu lezzetlendirmek için içine bir dilim limon atın evdekiler sürahiye iş yerindekiler de küçük su şişelerinin içine atsınlar ben her sene kış ayında bu şekilde su içiyordum hatta ocak ayında da hep böyle içtim hamile kalınca salaklaştım heralde unuttum birden:KK70:bugün aklıma geldi yine yaptım hem limonun c vitamininden de faydalanıyoruz:KK68:

Kızlar bende pko vardi ve 1 aydır glifor kullanıyorum dr um 3.aya kadar devam et dedi ama bendeki bulantinin sebebi bu hap gibi gelmeye başladı ve ishal de yapıyor bırakmak istiyorum ama düşük tehlikesine karşı erkeklik hormonunu baskiladigini söylemişti dr um ne yaocam ben ya hamileligimin 6.haftasina kadar bulantı yapmadı ama şimdi farkediyorum ki bu ilacı alınca bulantı basliyo başka kullanan var mı aranızda bu tür şeker ilaci
Bende gebelikten önce kullanmıştım glifor yan etkileri cok fazla diye bıraktım kullanmadım bir daha dr danıs bence rahatsız ediyorsa bıraktırır.

Amin canım benim, inşallah sizler de hem görür hem duyarsınız.. Çok farklı bi duyguymuş gerçekten, gerçi sen yaşadın bu 2.biliyosundur ama ne bileyim ben görünce kendimi tutamadim cok duygulandım ve gördüğüm andan beri gözümün önünden gitmiyo:nazar:
Bu doktora ben ilk defa gittim tavsiye üzerine, doçent kendisi, konuşurken güven verdi bana,vardır bi bildiği.. Şimdi tam net duyulmuyo ya diğer doktorlar belki hamileleri panikletmemek için dinletmiyodur..
Hangi dr cnm. Sanırm snde dbakırdasn

Sizde de istahsizlik var mi kizlar? Ben ne yemekler yerdim..doymazdim..simdi zorla biraz yiyorum...surekli midem kasiliyor
Ay nerde bende iştahsızlık.. Olsa da kilo almasam diye bakıyorum ama löpür löpür götürüyom ne bulursam, bu arada kilo da aldım yani:bicak: bulantım da yok çok şükür bi yandan buna seviniyorum ama kilo almasam iyiydi..

kızlar gs mi bebeğin boyu bana kese 6mm dedi ama ultrason kağıdında 8mm li bişi yazıyor anlamadım:KK64:birde üstte yazan ayrı altta yazan ayrı altta yazan daha küçük 3mmli bişi acaba o embriyonun boyu mu?

kızlar gs mi bebeğin boyu bana kese 6mm dedi ama ultrason kağıdında 8mm li bişi yazıyor anlamadım:KK64:birde üstte yazan ayrı altta yazan ayrı altta yazan daha küçük 3mmli bişi acaba o embriyonun boyu mu?
Bir kaç aya bebeğin kilosu ortaya çıkınca düşünemiyorum:KK45: burada okuyana kadar hiç merak etmemiştim he:KK45: fazla detay değil mi canım ya, bi de ona takarız şimdi yok ufak yok büyük bilemedim:KK60:

Bi de dünkü ultrasonda doktor bebeğin biseyini ölçtü kagitta crl diye geciyo ama bebeğin boyu mu eni mi tam çözemiyorum.. 6Haftalik 3.19mm ölçmüş..

Back