• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aslında dediğin gibi her hamilelik farkli. İnşallah güzel düşünelim hayırla sonuçlansın. Bir de ikinci bebeğine hamile olan anneler ilk bebelerinizden nasıl koruyorsunuz kendinizi. Benim kızımın çok anı hareketleri var karnıma darbe gelecek diye ödüm kopuyor. Bir iki geldi ama çok hafifti Allahtan.
Canim benim kizim 19.5 aylik haliyle hiçbişeyden anlamiyor. Yanima yaklasinca hareketlerini ben yonlendirmeye calisiyorum. Zaten ne kadar gucu var ki yavrumun eliyle vursada bisey olmaz. Tekme atma gibi bir huyuda yok. Sadece uzanırken falan karnima dusmemesne dikkat ediyorum.
Kızlar çok şükür bebişimi ve atan o minicik kalbi gördüm ama henüz küçük olduğu için kalp atışını net duyamadık.. Sata göre 6+2 olmama rağmen usgde 6+0çıktı ama hiçbi sorun yok çok şükür:dua: haftaya da duymak için gidicem.. @missagor bu arada senin folidoce ve decaviti sordum,aynı anda neden kullanıyo ki gerek yok dedi, fazla folikasit otizm riskini artiriyomus dedim hiç duymadım böyle bisey dedi..

Toksoplazma falan testler varmış yapmicaz mi onlardan dedim kaldırdık biz o testleri gerek yok dedi bi tek hepatit ve tiroid testleri istedi.. 3.aydan sonra da demir ilacina başlıcaz dedi..

Hadi gözün aydin canim bende 6+2de gitmistim ama gorememistik. Cok sukur sen gordun darisi bizlere insallah. Doktorun yinede bu zamanda dinletmeye calismis. Her doktor onermiyor ve dinletmiyor bu kadar erken. Insallah daha guzel haberlerde almaya devam:anneadayı:

Yarın bende 7+5 olacağım saat 16:15 de kalp atisi icin gideceğim gecen hafta gittiğimde kese görünmüştü hemen uyuyup yarın olsun istiyorum bana da dua edin iyi haberlerle geleyim insallah heyecan dorukta :)))

Kesin gorursun o zaman sen canim insallah hayirli haberlerle don. Bekliyoruz guzel sonuçlarını. Birdahaki randevum benimde 7+5te.

Kizlar kadindogumcu aile dostumuzu aradim hem folbiol 5mg hem vitabiolc kullaniyorum vitabiolc de de 1.5mg folikasit var fazlasi otizm artiriyomus dedim oyle bisey yok zaten folikasit 9.haftaya kadar kullandiriliyor genelde folbiolü birak artik dedi. Mide bulantim yok ama midemde yanma var dedim mide yanmasi ilerleyen haftalarda dahada artacak belki ilac baslariz o zaman ayrica bulanti yoksa %70 erkek bebektir dedi. Allahim biz buyudukte cinsiyetmi tahmin ediyoz yarabbim dedim gözlerim doldu neye duygulanacagimi sasirmis haldeyim:) bugunumu yasatan rabbime bin şükür.

Sukur canim benimm hep duakarindasin valla masallah ikinize de :nazar:

Yarın bende 7+5 olacağım saat 16:15 de kalp atisi icin gideceğim gecen hafta gittiğimde kese görünmüştü hemen uyuyup yarın olsun istiyorum bana da dua edin iyi haberlerle geleyim insallah heyecan dorukta :)))

Insallah iyi olur canim. Yaa senin nickten dolayi aklima jelibon yemek geliyor sagliksiz olur mu ki ;)

Kızlar ben 5+2 de gittiğimde gs 1.24 cm yazıyor

Canim doktorun nereyi isaretledigine de bakmalisin. Bence 7.2 mm mis senin minnak :)

Sukur canim benimm hep duakarindasin valla masallah ikinize de :nazar:

Insallah iyi olur canim. Yaa senin nickten dolayi aklima jelibon yemek geliyor sagliksiz olur mu ki :KK66:

Canim doktorun nereyi isaretledigine de bakmalisin. Bence 7.2 mm mis senin minnak :)
Allah kabul etsin dualarimizi canim. Inssllah sen de ben de burdaki tüm arkadaslarim sagligiyla kavusuruz yavrularimiza❤

Hayırlısıyla Rabbim 38leri 40ları göstersin sonunda sağlıcakla kavuşalım inşallah. Ben hiç kasiklarima dikkat etmedim. Geçen hafta kasik batmam vardı anı hareket yapınca filan açıyordu kramp giriyordu bu hafta oda gitti. Sen ne zaman gidiyorsun kuzum kalp atışı için benim cuma kese için randevu aldım ama cuma gelmiyor bir türlü :KK43:
Carsamba gunu canim benim randevum bu hafta hayirlisiyla bir bitse

Canim benim kizim 19.5 aylik haliyle hiçbişeyden anlamiyor. Yanima yaklasinca hareketlerini ben yonlendirmeye calisiyorum. Zaten ne kadar gucu var ki yavrumun eliyle vursada bisey olmaz. Tekme atma gibi bir huyuda yok. Sadece uzanırken falan karnima dusmemesne dikkat ediyorum.

Hadi gözün aydin canim bende 6+2de gitmistim ama gorememistik. Cok sukur sen gordun darisi bizlere insallah. Doktorun yinede bu zamanda dinletmeye calismis. Her doktor onermiyor ve dinletmiyor bu kadar erken. Insallah daha guzel haberlerde almaya devam:anneadayı:

Kesin gorursun o zaman sen canim insallah hayirli haberlerle don. Bekliyoruz guzel sonuçlarını. Birdahaki randevum benimde 7+5te.
İnsallah gorurum canim herhalde 7. Haftadan sonra görünme ihtimali daha fazla anıtın insallah de Şen'de haftaya güzel haber alirsin

İnsallah gorurum canim herhalde 7. Haftadan sonra görünme ihtimali daha fazla anıtın insallah de Şen'de haftaya güzel haber alırsın

Amin canım benim, inşallah sizler de hem görür hem duyarsınız.. Çok farklı bi duyguymuş gerçekten, gerçi sen yaşadın bu 2.biliyosundur ama ne bileyim ben görünce kendimi tutamadim cok duygulandım ve gördüğüm andan beri gözümün önünden gitmiyo:nazar:
Bu doktora ben ilk defa gittim tavsiye üzerine, doçent kendisi, konuşurken güven verdi bana,vardır bi bildiği.. Şimdi tam net duyulmuyo ya diğer doktorlar belki hamileleri panikletmemek için dinletmiyodur..

Back