• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar kadindogumcu aile dostumuzu aradim hem folbiol 5mg hem vitabiolc kullaniyorum vitabiolc de de 1.5mg folikasit var fazlasi otizm artiriyomus dedim oyle bisey yok zaten folikasit 9.haftaya kadar kullandiriliyor genelde folbiolü birak artik dedi. Mide bulantim yok ama midemde yanma var dedim mide yanmasi ilerleyen haftalarda dahada artacak belki ilac baslariz o zaman ayrica bulanti yoksa %70 erkek bebektir dedi. Allahim biz buyudukte cinsiyetmi tahmin ediyoz yarabbim dedim gözlerim doldu neye duygulanacagimi sasirmis haldeyim:) bugunumu yasatan rabbime bin şükür.

Canım hiç üzülme, biliyorum şimdi biraz zor ama zamanla daha iyi hissedeceksin emin ol. 2-3 ay önce 4 aylık bebeğimin minik kalbi; durduk yere, tüm testler problemsiz cikmisken, suyu tamken ve tüm organları normal calisirken bir anda durdu. Ama bak şimdi yine nasip etti rabbim çok şükür.. Beterin beteri var canım. Kasım annesi değil de Aralık annesi, ocak annesi olacaksın, hepsi bu..

Hoşçakalın kasım anneleri... Bana nasip olmadı sizler inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız bebeklernizi.. en kısa zamanda yeniden hamile kalmak istiyorum inşallah nasip olur...
Kendine dikkat et canım en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik dilerim tekrardan çok geçmiş olsun

Ben de antalyadayim. Doktorunu belirledin mi? Tavsiye edebilecegin bir doktor var mı bana canım :110:

Medikal park mine hanıma gidiyorum bir de aynı zaman da Funda hanım var portakal çiçeğinde ona gideceğim. Mine hanım çok tatlı çok rahat bir doktor olmasına rağmen, medikal park çok kalabalık fazla zaman ayıramıyor. Funda hanım da aynı şekilde çok tatlı bir kadın. Onun özel muayenehanesi olduğu için daha çok bilgi alabiliyorsun. İkisi de normal Doğum destekçisi.

Şekerim şöyle bi hesaplama var dediler, yaşın+hamilekaldığınay-9
Sonuç tek çıkarsa erkek çift çıkarsa kız oluyomuş..
Buna gore kiz cikiyor canim rus takvimi de kiz diyor cin takvimi erkek ruyamda gene erkek gordum :D yavrum dogsun da farketmez aslinda ama gene de merak ediyor insan :)

Kizlar kadindogumcu aile dostumuzu aradim hem folbiol 5mg hem vitabiolc kullaniyorum vitabiolc de de 1.5mg folikasit var fazlasi otizm artiriyomus dedim oyle bisey yok zaten folikasit 9.haftaya kadar kullandiriliyor genelde folbiolü birak artik dedi. Mide bulantim yok ama midemde yanma var dedim mide yanmasi ilerleyen haftalarda dahada artacak belki ilac baslariz o zaman ayrica bulanti yoksa %70 erkek bebektir dedi. Allahim biz buyudukte cinsiyetmi tahmin ediyoz yarabbim dedim gözlerim doldu neye duygulanacagimi sasirmis haldeyim:) bugunumu yasatan rabbime bin şükür.
Maşallah canım bebişine
Bulantı olayına takıldım kız ben oğluma hamileyken 4 ay gece gündüz kustum bence bunun cinsiyetle alakası yok
Benim çevremde çok var hamileliğini bulantısız geçiren

Maşallah canım bebişine
Bulantı olayına takıldım kız ben oğluma hamileyken 4 ay gece gündüz kustum bence bunun cinsiyetle alakası yok
Benim çevremde çok var hamileliğini bulantısız geçiren
Canim benim tanidigimda hep kustu ve oglu var. Zaten %70 diyor. Bence cinsiyetten cok bunyeyle alakali bu durum takilma kuzum.

O zaman kk olarak komple kiz annesiyiz :D

Hamile kaldığın yaş+hamile kaldığın ay ( ayın sonuna denk geliyorsa sat diğer ayı hesapla)=sonuç-9=tek ise erkek çift ise kız :)

Buna gore kiz cikiyor canim rus takvimi de kiz diyor cin takvimi erkek ruyamda gene erkek gordum :KK70: yavrum dogsun da farketmez aslinda ama gene de merak ediyor insan :)
Bende de aynı durum var şekerim, sonuçta ihtimal yuzde 50..
Sadece bebeğimi sağlıkla kucağıma alabileyim de gerisi hiç önemli değil..

Hoşçakalın kasım anneleri... Bana nasip olmadı sizler inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız bebeklernizi.. en kısa zamanda yeniden hamile kalmak istiyorum inşallah nasip olur...
Canım herşeyde vardır bir hayır.. Allah inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun.. Moralini yüksek tut ve kendine iyi bak..

Canım hiç üzülme, biliyorum şimdi biraz zor ama zamanla daha iyi hissedeceksin emin ol. 2-3 ay önce 4 aylık bebeğimin minik kalbi; durduk yere, tüm testler problemsiz cikmisken, suyu tamken ve tüm organları normal calisirken bir anda durdu. Ama bak şimdi yine nasip etti rabbim çok şükür.. Beterin beteri var canım. Kasım annesi değil de Aralık annesi, ocak annesi olacaksın, hepsi bu..
Kan pihtilasmanmi var cok sık rastlanan bir durum degilmis sebebi sebep olarak ne soylediler

Back