2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ayni benim durumum gunumuzde ayni hayirlisi bakalimm hakkimizda

Maşallah ne güzel haberler alıyoruz. Bebeğiyle eve dönenler, yeni doğum yapanlar. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah.
Ben 4 Kasım da 40. Haftamı tamamladım ve takvimim bile kayboldu. Artık her an bekliyorum ama sanki hiç doğmaya niyeti yok gibi. 9 ay geçti son günler geçmiyor. Varmı benim gibi günü geçen? Birde ben yurtdışındayım. Öyle sık sık gidemiyoruz doktora. Türkiye de olmanın kıymetini bilin valla.

Bildiğim kadarıyla burda en fazla 41e kadar bekletiyorlar. O da artık 2 3 günde bir çağırıyor doktor son haftanın içinde. Eğer bebeğin gelesi yoksa, 41.hafta olduysa suni sancı veriyorlar. Isteyen sezeryana da girebilir tabii

Burada çok ketumlar. En son 14 ekim de gittim. 11 Kasım da doğurmadıysan gel dediler. 41 hafta nın üzerine 3-4 gün daha bekletebilirlermiş. Burada her muayaneye masraf olarak bakıyor hastane :'(

Merhaba, ben de 4 kasım Annesi olmayı umuyordum, aynı şekilde bekliyorum. Yurtdışındayım, Türkiye’de olsam her gün doktora taşınırdım. Perşembe günü kontrole gideceğim, eğer kızım hala doğmamış olursa suni sancı ya da sezeryan için konuşacağım doktorumla. Ultrasona en son 39. Haftada bakılmıştı, 3600’dü, şu an ne kadar bilmiyorum ama sanki bekledikçe kötü olacak gibi geliyor. Ayrıca benim de artık ne bedenim ne de psikolojim bu beklemeyi kaldıramıyor.

Kızlar hayırlı sabahlar. Öncelikle doğum yapanlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün minişleri.
Benim bi sorunum var bebeğim tuvaletini yapıyor emince ağzından totosundan gazda cıkartıyor. Ama ıkınma var bir kaç saattir. Tuvaletini yapamıyormuş gibi ıkınıyor kızarıp bozarıyor. Çok üzülüyorum moralim çok bozuluyor onu böyle görünce hemşireler daha iyi bakıyordu diyip yakınıyorum. Küvözden yeni çıktığı için çok korkuyorum. Bana hiç zararı olmadığı halde iki gecedir bebeğimi izlemekten uyumuyorum hiç. Nefes alışını dengeleyemezse gibisinden. Daha çok ağlamaya başladım

Şuan aynı şeyi yaşıyoruz canım benim kızım da maşallah herşeyi yapıyo ama ikinmaktan mos mor oldu hızlı hızlı nefes alıp duruyo ona bakıp duruyorum

Şuan aynı şeyi yaşıyoruz canım benim kızım da maşallah herşeyi yapıyo ama ikinmaktan mos mor oldu hızlı hızlı nefes alıp duruyo ona bakıp duruyorum
Nunutte D DAMK06
Aynı sorun bende de var. Kabız olmuşcasına ıkınıyordu. Dr.a götürdüm . Sancısına dayanamadım çünkü. Dr bana bebeğin bişiyi yok al götür. Normaldir gaz sancısı dedi. Kime sorsam bizimde öyleydi diyor. Ayrıca dr dediki 8 yaşına dek çocukların sindirim sistemi bizlerinkisi gibi olmuyormuş

Ay hadi hayırlsı ya bende normal doğuma yönelik hiç bir hareket yok kafa yerleşik olmadığı için heralde. Belim bile ağrımadı bu zamana kadar yani. Bir garip

Ay umut oldun şu anda bana bende 20 üstü aldım çünkü inşallah benimde gider ya

Allah sabır versin nasıl bekliyorsun yahu. Gerçekten büyük sabır ve metanet işi. İnşallah en kısa sürede gelir bebiş bekletmez annesini daha fazla

F Fnurr , MinikKelebegimm gözünüz aydın, hayırlı olsun bebekleriniz, inşallah biran önce toparlar daha rahat ilgilenirsiniz miniklerle...

Nunutte Canım gazlı bi bebekse ne kadar gaz çıkarırsa çıkarsın yetmiyor, karnına masaj yapınca daha da rahatsız oluyorsa gaz olabilir, yavrum benim atacağım diye uğraşıyor...

gaz için yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlamak da iyi geliyor karnı hem ısınıyor, hem sıkışıyor (benim en çok kullandığım yöntemdi)

Gaz çıkarması normal canim emzirdiktrn sonra sırtına vur göğsüne yatırıp gazını çıkar yada ayaklarını kalçasına doğru yavaşça cek kakasını yaparken yardımcı olmuş oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…