- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.721
100 gr eksik ultrasondan. İnanılmaz memnun kaldım ameliyathanedede cok ilgililerdiGozunuz aydin canim ❤ huzurla sağlıkla buyutun. Ultrasondaki son olcumlerle uyumlu mu kilosu? Hastaneden memnun kaldin mi? Musait olunca detaylari yazarsan cok sevinirim
Aminnn Allah analı babalı büyütsünKızlat ben dogum yaptım. Spinal anestezi oldı. Dikiş agrım dışında cok bişeyim yok. Darısı bekleyenlerin basına
Sizin ikili test sorunlu gibi çıkmıştı, ona dair birşey yok çok şükür di mi?MinikKelebegimm F Fnurr kızlar gözünüz aydın sağlıcakla büyütün yavrularınızı hayırlı evlat olsunlar inşallah
Evet ikili riskli çıkmıştı çok şükür bebeğim iyiSizin ikili test sorunlu gibi çıkmıştı, ona dair birşey yok çok şükür di mi?
ayni benim durumum gunumuzde ayni hayirlisi bakalimm hakkimizdaKızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmez oldum. Aşağıya baskı ve ağırlık hissi, sık tuvalet ihtiyacı falan gitti. Eskisi gibi enerjik hissediyorum kendimi, hergün çarşı pazar, avm gezip duruyorum. Doğuma yakın bi enerji gelirmiş ya hani acaba öyle bi şey mi dicem ama hiç doğurcakmışım gibi gelmiyor. Sürekli de çömelme hareketi, doğuma hazırlık egzersizleri yapıyorum, hergün hurma yiyorum sıcak duş alıyorum açılmam olsun diye faydası olur inşallah.
Bildiğim kadarıyla burda en fazla 41e kadar bekletiyorlar. O da artık 2 3 günde bir çağırıyor doktor son haftanın içinde. Eğer bebeğin gelesi yoksa, 41.hafta olduysa suni sancı veriyorlar. Isteyen sezeryana da girebilir tabiiMaşallah ne güzel haberler alıyoruz. Bebeğiyle eve dönenler, yeni doğum yapanlar. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah.
Ben 4 Kasım da 40. Haftamı tamamladım ve takvimim bile kayboldu. Artık her an bekliyorum ama sanki hiç doğmaya niyeti yok gibi. 9 ay geçti son günler geçmiyor. Varmı benim gibi günü geçen? Birde ben yurtdışındayım. Öyle sık sık gidemiyoruz doktora. Türkiye de olmanın kıymetini bilin valla.
Burada çok ketumlar. En son 14 ekim de gittim. 11 Kasım da doğurmadıysan gel dediler. 41 hafta nın üzerine 3-4 gün daha bekletebilirlermiş. Burada her muayaneye masraf olarak bakıyor hastane :'(Bildiğim kadarıyla burda en fazla 41e kadar bekletiyorlar. O da artık 2 3 günde bir çağırıyor doktor son haftanın içinde. Eğer bebeğin gelesi yoksa, 41.hafta olduysa suni sancı veriyorlar. Isteyen sezeryana da girebilir tabii
Merhaba, ben de 4 kasım Annesi olmayı umuyordum, aynı şekilde bekliyorum. Yurtdışındayım, Türkiye’de olsam her gün doktora taşınırdım. Perşembe günü kontrole gideceğim, eğer kızım hala doğmamış olursa suni sancı ya da sezeryan için konuşacağım doktorumla. Ultrasona en son 39. Haftada bakılmıştı, 3600’dü, şu an ne kadar bilmiyorum ama sanki bekledikçe kötü olacak gibi geliyor. Ayrıca benim de artık ne bedenim ne de psikolojim bu beklemeyi kaldıramıyor.Maşallah ne güzel haberler alıyoruz. Bebeğiyle eve dönenler, yeni doğum yapanlar. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah.
Ben 4 Kasım da 40. Haftamı tamamladım ve takvimim bile kayboldu. Artık her an bekliyorum ama sanki hiç doğmaya niyeti yok gibi. 9 ay geçti son günler geçmiyor. Varmı benim gibi günü geçen? Birde ben yurtdışındayım. Öyle sık sık gidemiyoruz doktora. Türkiye de olmanın kıymetini bilin valla.
Şuan aynı şeyi yaşıyoruz canım benim kızım da maşallah herşeyi yapıyo ama ikinmaktan mos mor oldu hızlı hızlı nefes alıp duruyo ona bakıp duruyorumKızlar hayırlı sabahlar. Öncelikle doğum yapanlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün minişleri.
Benim bi sorunum var bebeğim tuvaletini yapıyor emince ağzından totosundan gazda cıkartıyor. Ama ıkınma var bir kaç saattir. Tuvaletini yapamıyormuş gibi ıkınıyor kızarıp bozarıyor. Çok üzülüyorum moralim çok bozuluyor onu böyle görünce hemşireler daha iyi bakıyordu diyip yakınıyorum. Küvözden yeni çıktığı için çok korkuyorum. Bana hiç zararı olmadığı halde iki gecedir bebeğimi izlemekten uyumuyorum hiç. Nefes alışını dengeleyemezse gibisinden. Daha çok ağlamaya başladım
Şuan aynı şeyi yaşıyoruz canım benim kızım da maşallah herşeyi yapıyo ama ikinmaktan mos mor oldu hızlı hızlı nefes alıp duruyo ona bakıp duruyorum
Hiç bilemiyorumpapatya çayı demle, soguduktan sonra burun spreyi sisesiyle bol bol burnuna sık, ada cayiyla gargara yap. Inşallah boşaltir. Daha 7 gün var, iyilesirsin inşallah. Mandalina portakal ye.
Yaklaşık 2 saattir 10 dakikada bir kasilma geliyor ama hic sancı falan yok. Gunduz yoruldum diye mi, yoksa bi belirti mi bilmiyorum. Heyecanlandim
Merhaba kızlar,3 gündür başka bir dünyada gibiyim.3 çocuklu hayata adaptasyon süreci gayet yorucu geçiyor,büyük oglumu okul ödevleri,ortanca oğlanın kardeş kiskancliklari ve ufakligin emme mücadelesiyle 3 gün geçirmiş bulunmaktayimdoguramayan arkadaslar insalalh bir an önce sağlıklı vakitli dogurursunuz.insanin üzerinden yük kalkıyor gerçekten.3 günde 4 kilo gitmiş benden.kuş gibi hafifim resmen.21 kilo almıştım hamilelikte.bu tempoyla fazlasını da veririm sanırım
Maşallah ne güzel haberler alıyoruz. Bebeğiyle eve dönenler, yeni doğum yapanlar. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah.
Gözün aydın. Allah anali babalı büyütsün.Kızlat ben dogum yaptım. Spinal anestezi oldı. Dikiş agrım dışında cok bişeyim yok. Darısı bekleyenlerin basına
Gaz çıkarması normal canim emzirdiktrn sonra sırtına vur göğsüne yatırıp gazını çıkar yada ayaklarını kalçasına doğru yavaşça cek kakasını yaparken yardımcı olmuş oluyorsun.Kızlar hayırlı sabahlar. Öncelikle doğum yapanlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün minişleri.
Benim bi sorunum var bebeğim tuvaletini yapıyor emince ağzından totosundan gazda cıkartıyor. Ama ıkınma var bir kaç saattir. Tuvaletini yapamıyormuş gibi ıkınıyor kızarıp bozarıyor. Çok üzülüyorum moralim çok bozuluyor onu böyle görünce hemşireler daha iyi bakıyordu diyip yakınıyorum. Küvözden yeni çıktığı için çok korkuyorum. Bana hiç zararı olmadığı halde iki gecedir bebeğimi izlemekten uyumuyorum hiç. Nefes alışını dengeleyemezse gibisinden. Daha çok ağlamaya başladım
İnşallah sağlıklı bir sekilde bebegini kucağına alırsın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?