• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmez oldum. Aşağıya baskı ve ağırlık hissi, sık tuvalet ihtiyacı falan gitti. Eskisi gibi enerjik hissediyorum kendimi, hergün çarşı pazar, avm gezip duruyorum. Doğuma yakın bi enerji gelirmiş ya hani acaba öyle bi şey mi dicem ama hiç doğurcakmışım gibi gelmiyor. Sürekli de çömelme hareketi, doğuma hazırlık egzersizleri yapıyorum, hergün hurma yiyorum sıcak duş alıyorum açılmam olsun diye faydası olur inşallah.
canim gecen gum ayni durumu bende yazmstm sanki bebegmn agirligi kayboldu gobegm buyuk olmasa melegimnnorda oldgnu blmsm hic hamile oldgmu hissetmcm bu nedir bende anlamdm

Merhabalar
Oncelikle dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum Allah saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah. Sizlere bir sorum olacaktı, bebisinizi ne zaman yikadiniz?hastane.dogar dogmaz yikiyor mu yoksa ilk banyosu icin gobek baginin dusmesini bekledinuz mi?
Hastane çıkmadan yıkadı benim oğlumu ben her gün yıkadım şimdi göbeği düştü 2 gün yıkamicam

Arkadaşlar yazmadan geçemeyeceğim, bugün 'Ayla' filmini izlemeye gittik, son zamanlarda Türk filmlerinden pek birşey beklemeyerek girdik filme ama o kadar etkileyici geldi ki anlatamam:KK61:... Gerçek hayattan uyarlanmış olması da insana dokunuyor, kesinlikle gitmenizi öneriririm

Not: Türkiye'den oscar adayı

kizlar benim dun gogsumden dustan sonra saydam sivi geldi sanrm sut dogumdan once gelen var mi dogum belirtisimi :110:
Canım benim bayadir geliyo 7 aylıkken bile gelmişti normal tabiki dustan sonra gelir sabah kalktığında gelir iyi haberler bunlar doğum belirtisi değil ama sütün gelmeye başlıyor maşallah

Kızlar ne yesem sanki midem eritmiyor akşam 6da yemek yedim afedersiniz hala boğazımda duruyor sanki. İştahsızlaştım bu yüzden ne yesem korkuyorum nefes darlığı mide bulantısı oluyor her yemekten sonra. Çay bile içmiyorun 6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum yine aynı. Gece kalkıp yemek yiyip yatıyorum diyenlere özeniyorum. Var mı benim gibi olan

Kızlar ne yesem sanki midem eritmiyor akşam 6da yemek yedim afedersiniz hala boğazımda duruyor sanki. İştahsızlaştım bu yüzden ne yesem korkuyorum nefes darlığı mide bulantısı oluyor her yemekten sonra. Çay bile içmiyorun 6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum yine aynı. Gece kalkıp yemek yiyip yatıyorum diyenlere özeniyorum. Var mı benim gibi olan
Ben yediğim yemeği 5 6 saat sonra tamamen çıkarabiliyorum malesef. Hic hazmedemiyorum. Tabii o 5 6 saatte çekmediğim ağrı sancı kalmıyor, midem berbat durumda. Ama yemekten vazgeçiyor muyum, asla :D

Ben yediğim yemeği 5 6 saat sonra tamamen çıkarabiliyorum malesef. Hic hazmedemiyorum. Tabii o 5 6 saatte çekmediğim ağrı sancı kalmıyor, midem berbat durumda. Ama yemekten vazgeçiyor muyum, asla :KK70:
Geçen haftalarda aynı ağrıları çektim kusmadan geçmiyordu son çare soda içmekte buldum soda yi ictik ten 15 dk sonra ne ağrı kalıyordu ne bisey

Merhaba kızlar,3 gündür başka bir dünyada gibiyim.3 çocuklu hayata adaptasyon süreci gayet yorucu geçiyor,büyük oglumu okul ödevleri,ortanca oğlanın kardeş kiskancliklari ve ufakligin emme mücadelesiyle 3 gün geçirmiş bulunmaktayim:KK53:doguramayan arkadaslar insalalh bir an önce sağlıklı vakitli dogurursunuz.insanin üzerinden yük kalkıyor gerçekten.3 günde 4 kilo gitmiş benden.kuş gibi hafifim resmen.21 kilo almıştım hamilelikte.bu tempoyla fazlasını da veririm sanırım

Kızlat ben dogum yaptım. Spinal anestezi oldı. Dikiş agrım dışında cok bişeyim yok. Darısı bekleyenlerin basına
Gozunuz aydin canim ❤ huzurla sağlıkla buyutun. Ultrasondaki son olcumlerle uyumlu mu kilosu? Hastaneden memnun kaldin mi? Musait olunca detaylari yazarsan cok sevinirim

F Fnurr gözun aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Benim de aksam uzeri affedersiniz seffaf bi akinti icinde kirmizi leke geldi. Biraz once tekrarlandi nisan mi bilemedim sancilarim ara ara var ama duzensiz ins hayra alamettir
Ayy hadi bakalım bi bebiş daha geliyor ❤ nişandan bir muddet sonra başlayabilir sancılar. Ilık duş alın, çok zorlanmadan yürüyün, biraz merdiven inip çıkın.

Kizlarr bugun saat 14.00 da oglusum dunyaya geldi sukur. Masallah cok iyiyiz ama ben sevmedim bu sezaryeni:KK43: normal doguma can kurban. Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin her zaman. Dilerim bebeklerini bekleyenlerde bir an once kavusurlar. Ama genel olarak Mis kokulari herseye deger.

Kızlat ben dogum yaptım. Spinal anestezi oldı. Dikiş agrım dışında cok bişeyim yok. Darısı bekleyenlerin basına

Kizlarr bugun saat 14.00 da oglusum dunyaya geldi sukur. Masallah cok iyiyiz ama ben sevmedim bu sezaryeni:KK43: normal doguma can kurban. Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin her zaman. Dilerim bebeklerini bekleyenlerde bir an once kavusurlar. Ama genel olarak Mis kokulari herseye deger.
Gözünüz aydın kızlar.

Back