2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayırlı uğurlu olsun canım

Canım normal bu şekilde olmaları sonuçta yeni yeni adapte olucaklar dışarda olmaya benim büyük kızımda da gaz problemi çok olmamasına rağmen geceleri bi müddet ıkınırdı sıkılırdı üzülürdüm korkardım bende sonra sonra düzene girdi bağırsaklar düzenli bi şekilde yapmaya başladı kakasını düzelicektir merak etmeyin

Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Insallah. Sevindim

Dpgum yapan arkadaşlar sağlıkla hayirla büyütün ınsallah bende bugün de bişey yok kasılmalar devam karnimda ama ağrı falan yok cuma muayene var sonuna kadar bekliyor kızım sağlıkla gelsin bakalim

ben de 39+4 oldum.. bebek gelmedigi her gün moralim bozuluyor hayirlisiyla bir dogursaydik biz de ins.. yeni dogum yapan arkadaslar, saglikla büyütsünler ins bebislerini

Biz 39+5 olduk nst de sancı 50 nin üzerinde kasilmalarim sürekli oluyor hatta sürekli kasiliyor gibi karnım ama hiç ağrım yok dr um cuma gel dedi akıntım cogaldi çatı kemiklerim yatarken kalkarken ağrıyor bakalım ne zaman gelecek bizimki ınsallah cuma eve geri yollamaz dr

Benim bebiste 2 gun surekli ikindi kucagimda top gibi oluyordu emziremiyordum meger kakasini yapamiyormus karin agrisida vardi galiba ben surekli masaj yaptim karnina sirtina ayaklarini yukariya cekiyorlar ya cekmedigi zamanlar ben cektirtiyordum ve bir saat yonune bir aksi yone dondurdum hep kalcasini. En son kulak copunu zeytin yagina batirip poposunu uyarinca hemen yapti kakasini o zaman rahatladi kuzum. Simdi bagirsaklari cok hassas gelisiyorlar hala o nedenle bu durumlar cok normal

canim bende yurtdisindayim 39 haftalik olduk bugun ve dun kontrolum vardi doktora 41 haftaya kadar dogmazdsa tam 41 hafta gunu suni sanci istedim hemen randevu yaptik hastaneye ve bu cumada alttan strippen yapacaklar uyari gibi birdey turkcesini tam bilmiyorum sen kendin de 41 de suni sanci verin de sezaryan kabul etmezler mecbur kalinmadikca yapmiyolar canim hakkimizda hayirlisi olsun kotu seyler dusunme 41 haftaya kadar dogmamasi normal

Kızlar maşallah artık dogum yapmayan kalmadı gibi sayılı kaldık galiba gece rüyamda suyum gelmişti doktoru arayım annemi arayım telaşı vardı derin derin nefes alıyordum ki bi baktım uykudayım ve hala derin derin nefes alıp veriyorum psikolojim bozuldu ya :))

Strippen dediğin şey sanırım alttan muayene yapıp doğumu hızlandıran şey değil mi? Oğlumda doktorum yapmıştı bana, açıklık muayenesi gibi parmakla yapılan bir işlem. Sonrasında pembemsi akıntım başlamıştı, sancılarım düzene girmişti ve ertesi sabah doğum yapmıştım. Rahim ağzındaki zarların açılmasını sağlıyorlar dışarıdan müdahale ile, birazcık hissediyorsun o müdahaleyi ama :) suyun gelmiyor ama nişanın gelmesi hızlanıyor gibi düşünmüştüm ben. Tam adı nedir bilmiyorum ben de :)

kızlar burda herkes bi doğsaydı diyor ben diyemiyorum gün azaldıkça telaşlanıyorum, bebişime kavuşmak tabi ki istiyorum ama doğum anından çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama inşallah kolay olur
Kolay olur inş canım içini ferah tut dua et bol bol Allah tek avazda kurtarsın inş hepimizi
Süreç öyle bir gelişiyoki zaten ilk doğumda başına ne geliceği bilmediğinden şaşkınlık korku heyecan sevinç hepsi bi anda bi bakıyosun doğurmuşsun tabi ki bütün doğumların zorlupu vardır ama kucağına alınca hepsi geçiyo

inşallah canım benim, dediğin gibi olur. ne bileyim korkum ağır basınca kendimi suçlu hissediyorum bebişime karşı, burdaki diğer hamileleri görünce

Günaydın, yeni doğum yapan annelerimizin gözü aydın darısı biz bekleyenlerin başına bu birkaç gündür bende şöyle bir düşünce oluştu: artık doğum olsun istiyorum zorlsnıyorum ama bebeğimle aynı bedende son günlerim diye üzülmeye başladım Nasıl bir hormonal durumdur psikolojidir bu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…