2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benımde içimden akrep geçiyordu maşallah kızınıza darısı ogluma inşallah zeki olmaları em onemli artısı illaki her burcun bi pis yanı olacak teşekkür sayenizde daha emin hissediyorum suan :)

Benımde eşim aslan ben de aynı duygular içindeyim ama aslan olamayacakları için yayda olabilir akrepde eğer kabul ederse doktorumuz tabi :)))

alintidir...
Kizlar kusura bakmayin giremiyorum surekli emme halindeyiz oglumla saat olayini onemsemedigim icin her agladiginda veriyorum memeyi bebeklerin saat kavrami yoktur diyorum ve gak dediginde meme guk dediginde meme veriyorum

Bu arada dogum yapipta listede adi olmayan varsa beni etiketledin ekleyeyim. Grubumuz kasim anneleri ama ekimde dogdu bu yavrucuklar az bir kisi kaldi sanirim kasim annesi olacak.

Sorunsuz emiyor mu artık? Göğüs ucu çıkarıcı kullaniyor musun?
Benim ucu var ama tabi ilk bebeğim, anlayamiyorum. Mesela anne göğüs ucu büyüklüğünde olan emziklerden falan daha küçük benimki. Emdikce buyur mu, yoksa ben de uc çıkarmak için birşeyler bulundurayim mi, silikon uç falan

Valla tam bir savas verdi memelerimi tutmak icin cok cabaladi ve alisti emince uclar cikiyor sonra eski halini aliyor. Ben ilk 5 gun falan cok yararini gordum gogus ucu cikarticinin. Ama senin azda olsa varsa gerek yok zaten olani hemen kavriyorlar.emdikce dahada cikartir gogus ucunu benim hic olmayani cikardiysa

Kızlar çok moralim bozuk ya sütüm gelmedi ne yaptıysam offf
Moral bozma canim elbet gelecek bol ten tene temas ve emzirme yapacagin hic bisi yok. Benim ilk 2 gun bildigin kan geldi emzirecek ten temasi kuracak bebek yok asiri stres olmustum ama sagim makinesiyle ustesinden geldim ilk zaman bir damlanin bile kiymeti cok buyuk.. alma imkanin varsa sagim makinesi al ilk zamanlar gogusleri bosaltamiyorlar ya zaten ihtiyac oluyor

canim kizimda doguma 1 hafta kala baslamisti cogalmisti sonra dogum oldu bakalim oglum nezaman gelecek tabi herkesin vucut yapisi farkli
Öyle canım tabiki herkesin farklı yapısı sağlıkla gelsin ler bakalım bende de 4 gündür falan ciddi cogaldi her geçen gün de çoğalıyor sanki hayırlısı

Merhabalar
Oncelikle dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum Allah saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah. Sizlere bir sorum olacaktı, bebisinizi ne zaman yikadiniz?hastane.dogar dogmaz yikiyor mu yoksa ilk banyosu icin gobek baginin dusmesini bekledinuz mi?

Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmez oldum. Aşağıya baskı ve ağırlık hissi, sık tuvalet ihtiyacı falan gitti. Eskisi gibi enerjik hissediyorum kendimi, hergün çarşı pazar, avm gezip duruyorum. Doğuma yakın bi enerji gelirmiş ya hani acaba öyle bi şey mi dicem ama hiç doğurcakmışım gibi gelmiyor. Sürekli de çömelme hareketi, doğuma hazırlık egzersizleri yapıyorum, hergün hurma yiyorum sıcak duş alıyorum açılmam olsun diye faydası olur inşallah.

Gobek baginin dyusmesini beklemeyi onermisti doktorum

Benimde Allahın izniyle salı günü ayın 14. De sezaryenim. Ve şuanda anormal hastayım. Burnum şişti artık kulaklarım uğulduyor napıcaz bilmiyorum. İyileşmeden ameliyat yapılıyormu ki?

Benimde Allahın izniyle salı günü ayın 14. De sezaryenim. Ve şuanda anormal hastayım. Burnum şişti artık kulaklarım uğulduyor napıcaz bilmiyorum. İyileşmeden ameliyat yapılıyormu ki?
Hiç bilemiyorum papatya çayı demle, soguduktan sonra burun spreyi sisesiyle bol bol burnuna sık, ada cayiyla gargara yap. Inşallah boşaltir. Daha 7 gün var, iyilesirsin inşallah. Mandalina portakal ye.
Yaklaşık 2 saattir 10 dakikada bir kasilma geliyor ama hic sancı falan yok. Gunduz yoruldum diye mi, yoksa bi belirti mi bilmiyorum. Heyecanlandim

Hastanede sildiler sadece, göbeği düştüğünün ertesi günü de yıkadım hemen.

Öyle canım tabiki herkesin farklı yapısı sağlıkla gelsin ler bakalım bende de 4 gündür falan ciddi cogaldi her geçen gün de çoğalıyor sanki hayırlısı

Aynen bende de daha fazla olmaya başladı, alt kısma baskı da çoğaldı,yere oturunca zor kalkıyorum,eğilince doğrulmak için zorlaniyorum, normalde hiç boyle değilimdir...
Hamile olanlara neden Allah kurtarsın diyorlarmış daha iyi anlıyorum şimdi...

Kızlar yarın akşam sezeryana giricem inşallah. Bebiş dönmedi. Suyumda azalmış doktor çok beklemeye gerek yok dedi. Ama ben çok heyecanlıyım. İlk hamileliğim sanki daha hazır değilim gibi. Hem olsun artık istiyorum hemde korkuyorum. Nasıl uyucam bugün bilmiyorum. Bana da dua edin lütfen sağlıkla gelsin oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…