- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #30.741
Durumun nasıl canım. Merak ettim.galiba dogurucam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumun nasıl canım. Merak ettim.galiba dogurucam
Hayırlı olsuna canım. Gözün aydınKızlat ben dogum yaptım. Spinal anestezi oldı. Dikiş agrım dışında cok bişeyim yok. Darısı bekleyenlerin basına
Hayırlı uğurlu olsun canımKizlarr bugun saat 14.00 da oglusum dunyaya geldi sukur. Masallah cok iyiyiz ama ben sevmedim bu sezaryeninormal doguma can kurban. Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin her zaman. Dilerim bebeklerini bekleyenlerde bir an once kavusurlar. Ama genel olarak Mis kokulari herseye deger.
Canım normal bu şekilde olmaları sonuçta yeni yeni adapte olucaklar dışarda olmaya benim büyük kızımda da gaz problemi çok olmamasına rağmen geceleri bi müddet ıkınırdı sıkılırdı üzülürdüm korkardım bende sonra sonra düzene girdi bağırsaklar düzenli bi şekilde yapmaya başladı kakasını düzelicektir merak etmeyin@Nunutte @DAMK06
Aynı sorun bende de var. Kabız olmuşcasına ıkınıyordu. Dr.a götürdüm . Sancısına dayanamadım çünkü. Dr bana bebeğin bişiyi yok al götür. Normaldir gaz sancısı dedi. Kime sorsam bizimde öyleydi diyor. Ayrıca dr dediki 8 yaşına dek çocukların sindirim sistemi bizlerinkisi gibi olmuyormuş
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Insallah. SevindimKizlarr bugun saat 14.00 da oglusum dunyaya geldi sukur. Masallah cok iyiyiz ama ben sevmedim bu sezaryeninormal doguma can kurban. Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin her zaman. Dilerim bebeklerini bekleyenlerde bir an once kavusurlar. Ama genel olarak Mis kokulari herseye deger.
ben de 39+4 oldum.. bebek gelmedigi her gün moralim bozuluyorMaşallah ne güzel haberler alıyoruz. Bebeğiyle eve dönenler, yeni doğum yapanlar. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah.
Ben 4 Kasım da 40. Haftamı tamamladım ve takvimim bile kayboldu. Artık her an bekliyorum ama sanki hiç doğmaya niyeti yok gibi. 9 ay geçti son günler geçmiyor. Varmı benim gibi günü geçen? Birde ben yurtdışındayım. Öyle sık sık gidemiyoruz doktora. Türkiye de olmanın kıymetini bilin valla.
Ben 63 ile hamile kaldım. 70 ile doğuma girdim. Şuan 60 kiloyum ve emzirdikçe veriyor gibiyim. Çünkü süt sağmaya başladığım an bir lt su havada bitiyorAy umut oldun şu anda bana bende 20 üstü aldım çünkü inşallah benimde gider ya![]()
ah iyi bari bende tedirgin oluyodum normal bsy msBen dogimdan cok cok once geldi. Cok normal dusta sut kanallarin yumusayinca akmistir canim
ayyy insallah canm umrm sutm de cok olurCanım benim bayadir geliyo 7 aylıkken bile gelmişti normal tabiki dustan sonra gelir sabah kalktığında gelir iyi haberler bunlar doğum belirtisi değil ama sütün gelmeye başlıyor maşallah
Benim bebiste 2 gun surekli ikindi kucagimda top gibi oluyordu emziremiyordum meger kakasini yapamiyormus karin agrisida vardi galiba ben surekli masaj yaptim karnina sirtina ayaklarini yukariya cekiyorlar ya cekmedigi zamanlar ben cektirtiyordum ve bir saat yonune bir aksi yone dondurdum hep kalcasini. En son kulak copunu zeytin yagina batirip poposunu uyarinca hemen yapti kakasini o zaman rahatladi kuzum. Simdi bagirsaklari cok hassas gelisiyorlar hala o nedenle bu durumlar cok normalKızlar hayırlı sabahlar. Öncelikle doğum yapanlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün minişleri.
Benim bi sorunum var bebeğim tuvaletini yapıyor emince ağzından totosundan gazda cıkartıyor. Ama ıkınma var bir kaç saattir. Tuvaletini yapamıyormuş gibi ıkınıyor kızarıp bozarıyor. Çok üzülüyorum moralim çok bozuluyor onu böyle görünce hemşireler daha iyi bakıyordu diyip yakınıyorum. Küvözden yeni çıktığı için çok korkuyorum. Bana hiç zararı olmadığı halde iki gecedir bebeğimi izlemekten uyumuyorum hiç. Nefes alışını dengeleyemezse gibisinden. Daha çok ağlamaya başladım![]()
canim bende yurtdisindayim 39 haftalik olduk bugun ve dun kontrolum vardi doktora 41 haftaya kadar dogmazdsa tam 41 hafta gunu suni sanci istedim hemen randevu yaptik hastaneye ve bu cumada alttan strippen yapacaklar uyari gibi birdey turkcesini tam bilmiyorum sen kendin de 41 de suni sanci verin de sezaryan kabul etmezler mecbur kalinmadikca yapmiyolar canim hakkimizda hayirlisi olsun kotu seyler dusunme 41 haftaya kadar dogmamasi normalMerhaba, ben de 4 kasım Annesi olmayı umuyordum, aynı şekilde bekliyorum. Yurtdışındayım, Türkiye’de olsam her gün doktora taşınırdım. Perşembe günü kontrole gideceğim, eğer kızım hala doğmamış olursa suni sancı ya da sezeryan için konuşacağım doktorumla. Ultrasona en son 39. Haftada bakılmıştı, 3600’dü, şu an ne kadar bilmiyorum ama sanki bekledikçe kötü olacak gibi geliyor. Ayrıca benim de artık ne bedenim ne de psikolojim bu beklemeyi kaldıramıyor.![]()
canim bende yurtdisindayim 39 haftalik olduk bugun ve dun kontrolum vardi doktora 41 haftaya kadar dogmazdsa tam 41 hafta gunu suni sanci istedim hemen randevu yaptik hastaneye ve bu cumada alttan strippen yapacaklar uyari gibi birdey turkcesini tam bilmiyorum sen kendin de 41 de suni sanci verin de sezaryan kabul etmezler mecbur kalinmadikca yapmiyolar canim hakkimizda hayirlisi olsun kotu seyler dusunme 41 haftaya kadar dogmamasi normal
Kolay olur inş canım içini ferah tut dua et bol bol Allah tek avazda kurtarsın inş hepimizikızlar burda herkes bi doğsaydı diyor ben diyemiyorum gün azaldıkça telaşlanıyorum, bebişime kavuşmak tabi ki istiyorum ama doğum anından çok korkuyorumnormal doğum istiyorum ama inşallah kolay olur
![]()
inşallah canım benim, dediğin gibi olur. ne bileyim korkum ağır basınca kendimi suçlu hissediyorum bebişime karşı, burdaki diğer hamileleri görünceKolay olur inş canım içini ferah tut dua et bol bol Allah tek avazda kurtarsın inş hepimizi
Süreç öyle bir gelişiyoki zaten ilk doğumda başına ne geliceği bilmediğinden şaşkınlık korku heyecan sevinç hepsi bi anda bi bakıyosun doğurmuşsun tabi ki bütün doğumların zorlupu vardır ama kucağına alınca hepsi geçiyo![]()