2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben de düşünüyorum aynı şeyi bu hareketleri, tekmeleri bedenimde hissedemicem artık diye. ama doğunca eline alıp sevmek kucaklamak koklamak bu günlerden daha güzeldir mutlaka

Sağlıklı olun inşallah. . İlki normal doğum muydu. Tam olarak nesini sevemedin sezeryan in. Benim ilki sezeryan normal ı yaparim dersen normal yaparz dedi doktorum da çok tercih etmek isticeni sanmıyorum dedi. Ağrılar im oluo normal gelecek gibj sezeryan gününe kadar.

Bu akşam bebeğime kavuşucam inşallah. Ama şuan korkudan heycanımı mutluluğumu yaşayamıyorum. Spinal olucak iyi mi yaptım tamamen mi uyutulsaydım bilmiyorum o anı yaşamak istiyorum ama içimde tuhaf bir korku var. Sezeryanla doğum yapan arkadaslar bu korkuyu yaşadınızmı ? Gereksiz mi evham yapıyorum

Sağ olun kızlar. Çok şükür sabah azcık ayaklarıyla oynadım karnına doğru yavaşca bastırarak ittim yapmasına yardımcı oldum. Poposunu çok açıkta bırakamıyorum hemen üşüyor. Bide evde tekken çocuğumla daha iyi ilgilenip derdine çözüm bulabiliyorum. Biri olunca hemen bir şey söylüyor yapmak istediğimide yapamıyorum. Hele dün sancı çekerken kucağımda gaxını almaya çalışıyorfum biraz ağlayınca kv aldı kucağımdan kendi çıkarmaya çalıştı sonra yok yatıralım falan demeye başladı bir şeyde denmiyor. Sinir oldum.

Ben hiç korku yaşamadım canım daha önce ameliyat olduğum için. Genel anestezi oldum ben ama. O sancıları çekerken uyutulmak o kadar cazip geliyordu ki valla. Korkulcak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Allah yardımcınız olsun.

Siz kendi tercihinizle mi sezaryen olmak istediniz ? Benim de doğum korkularım var doktorumla da konuşuyoruz. Geçen kontrolde bana sende normal doğum yapacak gücü göremiyorum dedi. Sezaryen yapalım dedi ben de hiçbir sorun yokken sırf korkuyorum diye sezaryen olsun demekten utanıyorum. Annem de sağolsun sürekli geriyor beni asla sezaryen istemeyeceksin diye of of o kadar bunaldımki anlatamam

kızlar burda herkes bi doğsaydı diyor ben diyemiyorum gün azaldıkça telaşlanıyorum, bebişime kavuşmak tabi ki istiyorum ama doğum anından çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama inşallah kolay olur
Bende her gün inşallah bugün doğar diyorum sonra azcık bi ağrı bişey hissedince yok bugün değil bugün olmasın hazır değilim gibi düşünceler geçiyor aklımdan ama biyerde okumustum korku dogumu geciktiriyomus korkmamaliyiz canım sağlıkla gelsin ınsallah bebeklerimiz inşallah kolay doğumlar olsun

Benim bebiş dönmedi hala başı yukarda olduğu için zorunlu sezeryan olucam. Bende normal doğum istiyodum. Bilmiyorum belki normal olsam ondan da korkardım. Ama suan sezeryan fikri ameliyat fikri cok korkutuyo beni. Bi huzursuzluk var içimde ilk doğumum neyle karşılaşılacığımı bilmediğim için galiba. Allah yardımcımız olsun sağ sağlim kavuşalım bebişlerimize

Ben bir hafta önce spinal sezeryan Doğum yaptım hiç korkma canim bende acaba ben işlemler yapılırken hissedecek miyim diye hep takıyordum hatta o iğne vururken bile canim acır diye panik yapıyordum meğerse boşuna evham yapmışım doktor geldi beş dakika bile sürmedi hemen kızımı basımın yanına koydular gösterdiler rahat ol canim. Benimde ilk doğumum başta normal istiyorduk ama son anda aezeryan oldu. Allah yardımcın olsun canım

Benim dogumym oncesi yazdiklarimi hatirliyor musun bilmiyorum ama brnim ameliyat fobim vardi oyle boyle degil bayilmaktan falan korkuyordum ama inan cok rahat gecti sezeryanim spinal oldum bende hic korkma ben olduysam herkes olur diyorum

Bende de ayni durum var birinoldu mu acemilesiyorum ama tek basimayken cok rahatim istedigim gibi davraniyorum. Bebegimizi bizden daha fazla dusunduklerini gosterir gibi show yapmalarina sinir oluyorum geriliyorum bu butun her seyime yansiyor gecicinolarak sutum bile cekildi dusun yani

Ben de çok korkuyordum. Ameliyathanede titrediğimi hatırlıyorum en son. Neden öyle düşündüm bilmiyorum daha önce genel anestezi almama rağmen uyanamamaktan korkuyordum. Çok şükür sorunsuz geçti her şey. Allah yardımcın olsun. Doğumdan çok bebeğine kavuşacağın ana odaklan canım.

hiç duymamıştım canım bebeklerimiz için ne zaman iyi olacaksa o zaman doğsunlar inşallah, benim korkumdan etkilenmesin

Bizimkiler küvezden çıktıktan sonra evdeki ilk gecelerinde hiç uyumamıştım. Her seslerine kalkıp bakıyordum. Acaba nefes alıyorlar mı diye kontrol ediyordum. Küvezde makinelerin sesleri psikolojimi çok bozmuştu. Hareket etseler ötüyordu çünkü. Gözüm hep oksijen seviyesinde falandı. Nasıl bakıcam diye çok düşünmüştüm. Doğumdan sonra onları ilk gördüğümde dediğim tek şey nasıl büyücek bunlardı. Ama büyüyorlar. Anne olarak öyle bir bakıyorsun ki bebeğine. Zamanla dilinden anlamaya başlıyorsun. Her şey bir sisteme oturuyor. O yüzden hiç üzülme. Bir haftaya kalmaz geçer bu düşündüklerin.
Kendini sıkıp kızarması gazından dolayı canım. Benimkiler de çook gazlı maalesef. Alttan üstten sürekli çıkardıkları halde bitmiyor gazları. Ayşe önerin gaz masajını yapıyorum arkasından çok sıcak olmayacak şekilde su torbasından koyuyorum. Çok rahatlıyorlar. Masaja bakmanı tavsiye ederim. Aktardan adaçayı yağı aldım bir de. Onunla da topuklarına masaj yapıyorum.

ben de çok korkuyorum ama sezaryan da istemiyorum çevrem de hep baskı yapıyor normal doğur diye ben zaten normal istiyorum böyle yapıldıkça sezaryan olası geliyor insanın

ben de korkuyorum bu durumdan annem kayınvalidem altını değiştirirken emzirirken gazını çıkarırken üstünü giydirirken izlerlerse nasıl yapacam diye, ben biri izlerken hiç yapamam elim ayağıma dolaşır ama illa ki bakacaklar becerebiliyo mu diye

Geçen sene yani ilk doğumumda. Doktor dan ziyadé ben kendimde o potansiyeli göremedim. Korkum gücümü geçmişti. Son günlerde kabızlık vs. De bile ikinmaktan korkar oluo bunun kat be katini yapamam diyordm. Tüm ailem bi oldu her gün ikna telefonulari mesajlair aldım ama kendi dediğimi yaptım. Sezeryan istedgimi söyledim. Saati belli bağırmak vs. Yoktu kulağa hoş geliodu . Ama sonra sonra.. yatalak hasta gibi gunlerce kıvrandim. Yardımsz kalkamiyor zorluk çekiyor dum . Hele ki normal yapıp gününde bizi karşılamaya yerinde n kalkan yemi doğum yapmış arkadaşı da görünce vay beni vay beni. D é dim. Ha şimdi mi simdi de aynı psikolojideyim ben normal doguramaaaammm. Oysa 4 5 aya kadar ne kadar pismandim. Ssvd gruplarını araştırıp normal istiom die araniodum. Hasiliiii
Hamilelik psikolojisi zor.. insan kendi haline bakıp acio. Bebegin her hareketi de heleki acı vermeye başlayınca . Kurtarın beni acisiz sancisiz diyiveriosun. Diyeceğim o ki kendini ve doktorunu dinle boşver herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…