- 19 Şubat 2017
- 144
- 263
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.581
Ben de 6+4 te gittim duyamadımBen 6+4 de gitmiştim kalp atışını duyanamostim doktor bu hafta çağırdı tekrar
Bu hafta duyarız inşallah sen de ben de :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 6+4 te gittim duyamadımBen 6+4 de gitmiştim kalp atışını duyanamostim doktor bu hafta çağırdı tekrar
Ben de 6+4 te gittim duyamadım
İnsallah persembe günü gideceğim bende insallah hayırlı haberlerle döneriz hep birlikteBen de 6+4 te gittim duyamadım
Bi kızda bana inşallah :)
KK da biri paylaşmış hamile kaldığın yaş+hamile kaldığın ay - 9 çıkartıp tek sayı çıkıyorsa erkek çift çıkarsa kız oluyormuş :)
Benimde ayni seyler gecti basimdam. 9 haftalikken kalbi durdu ilkinde. Ikincisi kizim var 19 aylik Allahim uzun saglikli omurler nasip etsin cumlemizinkine. Bu da ucuncu gebelik bakalim hayirlisi saglikli sekilde alırız insallah kucaklarimiza. Yalniz senin kiz baya kucukmus 9 aylik. Ben benim zilliyle napacam diye dusunuyordum cok kucuk daha diye Allah kolaylik verecek insallah
9 ay hic gecmeyecek. Normalde hayati yavas yavas yasamayi tercih ederken simdi bir an once aksin gitsin istiyorum zamani
Benim kizimda canim acayip tatli cekerdi kac kavanoz nutella bitirdigimin hesabi yok ama kizim oldubide karnimi goren erkek derdi. Bigun hastanede randevu saatimi bekliyorum. Yanimda kadinin biri baya iddiasti benimle erkek o dontorun ya lis soylemis sana diye
28+2=30-9=21 erkek çıkıyor amanin
Cin de erkek diyor ay hadi insallah
Benim ablamda sigara içerdi, hamileliğinde sigaradan tiksinip bırakmıştı 1 kere bile içmedi, ama dogumhaneden çıktığında ilk lafı nolur bi sigara verin içeyim oldu inşallah sen de hamileliğin boyunca bi daha içmezsin ve sonrasinda da devam eder canım..Kızlaaar aranızda hamile olduğunu öğrenmeden önce sigara içen var mı ? Ben tesadüfen yumurtlama dönemimde hastalandım ve sigarayı günde 1 2 ye indirmiştim (zorunda kalmıştım nefes alamiyordum) daha iyileşmeden hamile olduğumu öğrendim bırakmam çok kolay oldu şimdi de sigara içen kişi bile mide bulandırıcı geliyor inşallah böyle gider harika bi duygu sigarayla sürekli zehirlenmeden yaşamak.
Kızlaaar aranızda hamile olduğunu öğrenmeden önce sigara içen var mı ? Ben tesadüfen yumurtlama dönemimde hastalandım ve sigarayı günde 1 2 ye indirmiştim (zorunda kalmıştım nefes alamiyordum) daha iyileşmeden hamile olduğumu öğrendim bırakmam çok kolay oldu şimdi de sigara içen kişi bile mide bulandırıcı geliyor inşallah böyle gider harika bi duygu sigarayla sürekli zehirlenmeden yaşamak.
Ben canımKızlaaar aranızda hamile olduğunu öğrenmeden önce sigara içen var mı ? Ben tesadüfen yumurtlama dönemimde hastalandım ve sigarayı günde 1 2 ye indirmiştim (zorunda kalmıştım nefes alamiyordum) daha iyileşmeden hamile olduğumu öğrendim bırakmam çok kolay oldu şimdi de sigara içen kişi bile mide bulandırıcı geliyor inşallah böyle gider harika bi duygu sigarayla sürekli zehirlenmeden yaşamak.
Benim arkadaşım önceki hamileliginde de şimdiki hamileliğinde de içiyor. İlk çocuğu erken doğdu. Onun dışında çok şükür ki bir problem yaşamadı. Ben hayatımda hiç sigara içmedim. Senin birakmana da sevindim canım.Kızlaaar aranızda hamile olduğunu öğrenmeden önce sigara içen var mı ? Ben tesadüfen yumurtlama dönemimde hastalandım ve sigarayı günde 1 2 ye indirmiştim (zorunda kalmıştım nefes alamiyordum) daha iyileşmeden hamile olduğumu öğrendim bırakmam çok kolay oldu şimdi de sigara içen kişi bile mide bulandırıcı geliyor inşallah böyle gider harika bi duygu sigarayla sürekli zehirlenmeden yaşamak.
Kızlaaar aranızda hamile olduğunu öğrenmeden önce sigara içen var mı ? Ben tesadüfen yumurtlama dönemimde hastalandım ve sigarayı günde 1 2 ye indirmiştim (zorunda kalmıştım nefes alamiyordum) daha iyileşmeden hamile olduğumu öğrendim bırakmam çok kolay oldu şimdi de sigara içen kişi bile mide bulandırıcı geliyor inşallah böyle gider harika bi duygu sigarayla sürekli zehirlenmeden yaşamak.
Tesekkur ederimhayırlı olsun canım...
Nasibinde olduktan sonra Allah yardım eder diye düşünüyorum canım ikiz gibi büyürler inş:)
Kız olmasına rağmen bende de erkek diye iddia edenler çok olmuştu millette de bir erkek sevdasıdır gidiyor :)
Herkese Günaydın Doktor bana da verdi ama hiç bir işe yaramadı.Dogrudur canim insani psikolojik olarak da yıpratıyor cok bulanti durumu.doktorum premesis diye bi vitamin verdi bulantiyi azaltiyormus onu kullanmaya baslicam ama artik yer etti ben de gibime geliyor
Ben kullanıyorum canım..Vitamin içinde Encefil B vitamini ve folik asit var..benim bulantımı kesmedi belki seninkini keserKizlar premesis kullanan var mi aranizda vitaminmis ama bulantiya iyi geliyormus doktorum onerdi ama tedirginim
gunaydin canimmm seni o kadar iyi anliyorum ki bende ayni stresteyim nasipse gunlerimiz cok yakin birbirine benim hamilelik belirtim hic yok denecek kadar az sadece arada midem bulaniyor ama ne halsizlik ne kasik agrisi hicbiseyim yok kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu senin nasil gidiyor hamilelik? aslinda stres yapicak biseyimizde yok sukur ama elimizde degil sanirim hormonlarla ilgiliGünaydın hanımlar. Yine bir ptesi sabahı ve işe gidecekler var. Umarım bu hafta bizim için bir çok güzel şeye vesile olur.
Hergün kese görünecekmi içinde bebek varmı kalbi atarmı diye düşünmekten helak oldum. Biliyorum stres çok fena ama napayım Allah bana yardım etsin. Çarşamba randevum var ama ben bugün çekmek için elimden geleni yapacağım....