2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canimm 9 martta degerim 32.
11 martta 79 idi. Bugun kan degerim 601 cikti doktor iyi artisi dedi. Biraz gec dollenme olmus sanirim :) :) yani herkesin kan otanlari degisir takilms hiic :KK66:
Aynen canım önemli olan artmasıymis hayırlısıyla bebislerimiz sağlıcakla büyüsünlerde geç döllenme olsun. Benim de geç döllenme geç yumurtladim. Sat 7 şubat fakat 2 mart da çat oldu o yüzden 16 si sat sayılıyor benim :eek:

Ayy kızlar şimdi siz deyince kafamda simsekler çaktı! !!
Benim değerleri söyle bi kağıda yazıp baktımda 3-4 kat ilerliyor gibi
İkiz olmasın sakın. ..

11 Mart 32.06
13 Mart 153.69
15 Mart baktirmadim. :KK43:
17 Mart 1505 :O

15 Mart 306 civarı, 17 Martta 612 civarı olması gerekmiyor muydu??? :/

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattin :)Dr um da öyle bişeyden bahsetmedi zaten ama ne bileyim işte her ölçümde 3-4kat artinca insan acaba mı oluyor.
İkiz çok isterdim ama yaşım daha genç olsaydı tabi :KK66:

Allah hayirlisini versin canim. Yas ilerledikce bir de baska kucuk cocukolunca ikiz bakmak benim gozumde cok buyuk sabir istiyor:KK48: keseyi gormusmuydun sen.
Kızlar sizde kasık ve karın ağrısı devam ediyo mu? Devam ediyosa ne kadar süre devam etcek bi bilgisi olan var mı?

Ediyor canim. Hep de edebilir bunyeden bunyeye değişiyor. Yorulunca agrir. Her ay adet gunun geldiginde sancin olur. Benim daha once doguma kadar sol kasik agrim bir allahin gunu gecmemisti:KK43:

Merhaba kızlar nasılsınız bayadan beri yazamiyorun ama takip etmeye çalışıyorum bugün ilk mide bulantimi yasadım ve istifra ettim cok kötuymüs ya.. mide bulantılarina ne iyi geliyo deneyimli arkadaslarım cvp yazarsaniz cok sevinirim..

Benim geçen hafta bulantım vardı biraz suan 6+1 olduk ama oyle cok ciddi kusacak kadar mide bulantısı olmuyor sizlerde duyunca walla endişelenmeye başladım kızlar hafif baş dönmesi oluyor arada o kadar

Allah hayirlisini versin canim. Yas ilerledikce bir de baska kucuk cocukolunca ikiz bakmak benim gozumde cok buyuk sabir istiyor:KK48: keseyi gormusmuydun sen.

Ediyor canim. Hep de edebilir bunyeden bunyeye değişiyor. Yorulunca agrir. Her ay adet gunun geldiginde sancin olur. Benim daha once doguma kadar sol kasik agrim bir allahin gunu gecmemisti:KK43:
Anladım tatlım, gerçi hiç yorulduğum söylenemez hastaneden geldiğimden beri uzanıyorum bi wcye kalkıyorum ama herkeste oluyosa içim rahatladi:KK5:

Canım 5_6 erken çok erken kalp atışını görmek için bende aynı zaman da gittim görmedim sadece kese gördüm sen niye öyle düşündünki 8 haftaya kdr yolu var her hamilelik farklı benim kaybettiğim hamile liğimle bu bile çok farklı onda daha çok midem bulanıyor du bunda daha az ve etrafımda da çok duydum birinde devamlı kusan sonrakinde kusmayan
bende karından ultrasonla 4+2 de keseyi görmüştüm 5+6 da kalp atışını dinletti ama vajinal ultrason yoluyla dinletti tabi karından için erken sanırım dediğin gibi canim

Hanımlar bu pıhtılaşma sorunu nedeni ile düşük yapabilme ihtimali var ya. Başınıza geldimi Allah korusun. Onunla alakalı test ne zmn yapılıyor

Kızlar yaa benim midem çok kötü öyle bulantı çok değil ağrı çok var sabahları bulantı oluyor. Yemek yiyince ve aç kalınca midemde ağrı oluyor :KK43: böyle olan var mı aranız da acaba??
Valla sanki tam da beni anlatmissin canim sabahları bulantim oluyor ve yemekten sonra falan sanki çok yemişim de midem patlicak gibi bı ağrı oluyor karnimda çok rahatsız edici :KK43:

Kızlar yaa benim midem çok kötü öyle bulantı çok değil ağrı çok var sabahları bulantı oluyor. Yemek yiyince ve aç kalınca midemde ağrı oluyor :KK43: böyle olan var mı aranız da acaba??
Canım ben de öyleydim folik asiti bırakınca ağrı çok azaldı ama bulantı devam tabi..hiç boş bırakmıyorum mideyi çıkarsam da tekrar bişeyler yiyorum yoksa daha kötü oluyor.

Merhaba kızlar nasılsınız bayadan beri yazamiyorun ama takip etmeye çalışıyorum bugün ilk mide bulantimi
bende de ayni oluyor bugün sık sık yemek yedim mideyi boş bırakmayınca sanki daha iyi oldu gibi tabii yemek dediysem hep yemek degil ara öğün badem ceviz sut yoğurt falan

X