- 21 Ağustos 2010
- 266
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolasin canim.. kanama yok ama ağrı baya var.. ilk hamileliğin de olmuştu.. ama bu kadar yoğun muydu onu hatırlamıyorum.. şuan uyutmayacak gibi. Deli gibi de uykum var
Bugun bat gunumdu canim dun kan verdim 80.6 cikti yarin tekrar kan verecegim insallah katlamistir deger :)sende yarin kan vereceksin sanırım?
Canım diger forum sayfalarında bu iğneyi kullananları görmüştüm , istersen bir göz atKan sulandirici igne kullanan arkadaslar bi sey sorcaktim da.ben onceki.hamileligimde.clexane 0.4 luk kullanyodum.simdiki.doktorum hibor 3500 diye bi igne yazdi bunu kullancam artik.bilgisi olan var mi. Hamgisi.daha iyi ya da risksiz filan
canim hayirli olsun bebisin.vajinal ultrasonda ince cubuk gibi olan bi aletle bakiyolar dimi hani yumurtalara bakarken kullandigi cubukmuOncelikle tebrik ederim hayirli olsun ben 4+5 te gitmistim gozukmedi dun 5+2 idi gorduk cok şukur ama vajinal ultrasyon ile cnm
Trsekkur edrrim cnmcnm folidocede folik asit ve b12 vitamini de var, onu veriosa kesin annede b12 eksikliği de vardır. çünkü eksik olmasa b12 yüklenmiş olur biraz,yani kan tahlilinde b12 normalse folidoceye gerek yok başka folik asit de olur.
Kızlar bende bugün çok ağrı çektim. Normal mi bu kadar ağrı.. ben haftaya doktora gidecektim ama yarın gitsem mi diyorum.. sabah kasıklar ağrıyordu.. aksam da belim başladı...
Kızlar bende bugün çok ağrı çektim. Normal mi bu kadar ağrı.. ben haftaya doktora gidecektim ama yarın gitsem mi diyorum.. sabah kasıklar ağrıyordu.. aksam da belim başladı...
Benim 3 gündür öyle
Kizlar aynen bnmde coo agrim varBende yedi haftalık hamileyim çok şükür ilk çocuğum benimde ağrılarım oluyor baktığım kadarı ile yerleşke ağrısı ve rahim genişliyormuş o yüzden ilk zamanlar ağrı olurmuş
Gozun atdin cnmmmOncelikle tebrik ederim hayirli olsun ben 4+5 te gitmistim gozukmedi dun 5+2 idi gorduk cok şukur ama vajinal ultrasyon ile cnm
Cnm erkende alttan ama bes haftayi gectiyse yukaridan bakiodu bnm drcanim hayirli olsun bebisin.vajinal ultrasonda ince cubuk gibi olan bi aletle bakiyolar dimi hani yumurtalara bakarken kullandigi cubukmu
Gozun aydi :) hayirli olsunBugun bat gunumdu canim dun kan verdim 80.6 cikti yarin tekrar kan verecegim insallah katlamistir deger :)sende yarin kan vereceksin sanırım?
Guzelbi haber bucnmYaşları yakın olacağı için mutlu oldum aslında. Benim kardeşimle aramda 10 yaş var, hiç anlaşamayız.
Ve neyseki normal Doğum yaptım. Sezeryan olmuş olsaydım daha çok üzülürdüm şimdi.
Cuma tekrar
Hayirli olsun cnmMerhaba hanimlar Rabbim nasip ederse bende haziran annesi olacağım yarın doktora gideceğim keseyi görmek için inşallah kalp atışlarınida görürüm siz kaçıncı haftada gormustunuz
Hadi hayirli olsunKızlar galiba bende dahilim bu gruba yarın kesinleşecek allah nasip ederse ilk resmimiz bu olsun şimdilik
Ayni durumdayim yaCanım anlıyorum seni... Bende son takatimle bir çırpıda toplayıp yatıyorum,Çamaşırlar askıda toplanacak ütü bir dünya olmuş yeni yıkanacak çamaşırlar var
Of yaaa offf
Olacak ama yapamadım. Sayfa yonetiçişini yazdım onlar ilgilenecekler. Haber bekliyorum onlardanKızlar liste olmayacak mı?
Hayirli olsun cnm senin sat ne zamanKızlar merhaba
Bende kesemi gördüm çok şükür 5+5 günlükmüş beybisiiiii
31 Ekimde kalp atışını duyacağız inşallah.
Vajinal ultrasonda gözüktü ama karından gözükmedi. Su falan içmiştim burada okumuştum mesane dolu olsun yazılmıştı ama doktor tuvaletin ve gazın var göremiyoruz dedi
Bence hemen doktora git ihmal etmeKizlar az once kalktim tuvalete gittim ic camasirima baktim bisi yok diye sevinirken tuvalet kagidina acik pembemsi icinde kahverengilik olan kan bulasti baya fazlaydi regl mi oluyorum acaba dun bel agrim oldu yattim dinlendim ama sanirim kimyasal gebelik geciriyorum yerlesme kanamasi bu kadar cok olurmuydu yarim pecete geldi neredeyse