- 22 Ocak 2016
- 251
- 196
Ben de çok memnun oldum :))Memnun oldum Ezgi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok memnun oldum :))Memnun oldum Ezgi :)
Bende bat i cok net bilmiyorum aslında sat 15 eylul o kesin :) inşallah ikimizde guzel sonuclarla donerizBende yarın verecem benim de 13u bat günüydü
Teşekkür ederim :)Gozun aydi :) hayirli olsun
Canim sen bugun bi doktora git istersen yerlesme kanamasi da olabilir tabi ama ne olur ne olmazKizlar az once kalktim tuvalete gittim ic camasirima baktim bisi yok diye sevinirken tuvalet kagidina acik pembemsi icinde kahverengilik olan kan bulasti baya fazlaydi regl mi oluyorum acaba dun bel agrim oldu yattim dinlendim ama sanirim kimyasal gebelik geciriyorum yerlesme kanamasi bu kadar cok olurmuydu yarim pecete geldi neredeyse
Cok sevindim bosuna telas yapmissin ne guzel birlikte buyuyecekler :)Gece eşime söyledim
Kızımızın kardeşi olacak dedim direk.
Şaşırdı, şaka yaptığımı düşündü. Sonra çok sevindi. Beni aldı kucağına, sarıldı sımsıkı. Ve bana yardımcı olacağını da ekledi
Yaklaşık boyunu nasıl yaptın hamilelik takviminde?Cok sevindim bosuna telas yapmissin ne guzel birlikte buyuyecekler :)
Oyle oluyo canim fazla geleni atiyoAy görmeyelim yeşim tuvalet gitmek korkutuyor beni zaten artık. Ama birşey sormak istiyorum. Dün gece yatmadan önce ilaç aldım vajinadan. Aradan baya saat geçti kalktım bir akintim oldu beyazcana sonra tuvaletimı yaptım bir baktım. İlacın parçaları düşmüş. Sizde de böyle oluyormu yoksa ben beceremedim mi
Ozel bir sey yapmadim canim kendi cikti :) belki henuz bir kilosu olamayacak kadar kucuk oldugu icin boyu yaziyodur :)Yaklaşık boyunu nasıl yaptın hamilelik takviminde?
İnşallah canim inşallah haber ver mutlakaKizlar geldim hastaneye bakalim ne dicek doktor dua edin kizlar yerlesme kanamasi falan olsun
Çıkınca hemen haber ver olur mu? Seni meraktayımKizlar geldim hastaneye bakalim ne dicek doktor dua edin kizlar yerlesme kanamasi falan olsun
Tamam canim saolasinÇıkınca hemen haber ver olur mu? Seni meraktayım
Veririm canim saolasinİnşallah canim inşallah haber ver mutlaka
Cok sevindim canim gozun aydinGece eşime söyledim
Kızımızın kardeşi olacak dedim direk.
Şaşırdı, şaka yaptığımı düşündü. Sonra çok sevindi. Beni aldı kucağına, sarıldı sımsıkı. Ve bana yardımcı olacağını da ekledi
Haber ver mutlaka canim, insallah halledilemeyecek bisey yoktur.Kizlar geldim hastaneye bakalim ne dicek doktor dua edin kizlar yerlesme kanamasi falan olsun
Insallah canim. Sen yuvarlagi mi vajinadan kullaniyosun? Oyleyse bilmiyorum ben jel kullaniyorum tatlim yasamadim oyle bisey.Ay görmeyelim yeşim tuvalet gitmek korkutuyor beni zaten artık. Ama birşey sormak istiyorum. Dün gece yatmadan önce ilaç aldım vajinadan. Aradan baya saat geçti kalktım bir akintim oldu beyazcana sonra tuvaletimı yaptım bir baktım. İlacın parçaları düşmüş. Sizde de böyle oluyormu yoksa ben beceremedim mi
Insallah canim bakalim cikinca haber vericem saolasinHaber ver mutlaka canim, insallah halledilemeyecek bisey yoktur.
Evet doktor vajinadan kulan ağızdan alisan biraz ağır gelebilir dedi de ondan sordumInsallah canim. Sen yuvarlagi mi vajinadan kullaniyosun? Oyleyse bilmiyorum ben jel kullaniyorum tatlim yasamadim oyle bisey.