Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 aylık bebeğim var. Plansız oldu bu. Eşimle de hiç ikinci çocuk konusunu konuşmamıştık daha erken diye.
Söylediğimde sevinmezse diye çekiniyorum
5 aylık bebeğim var. Plansız oldu bu. Eşimle de hiç ikinci çocuk konusunu konuşmamıştık daha erken diye.
.kız olur mu sevinir çocuk bu canından parça5 aylık bebeğim var. Plansız oldu bu. Eşimle de hiç ikinci çocuk konusunu konuşmamıştık daha erken diye.
Sevinmezse kendi bilir sonucta tek basina yapmadin ya bu çocuğu
olur mu kuzum öyle? sıkma sakın canını. vardır bir hayrı. aradaki fark biraz az ama nasılsa ikinciyi her türlü istiyorsanız hayırlısı budur belki :)))
Canım anlıyorum seni... Bende son takatimle bir çırpıda toplayıp yatıyorum,Çamaşırlar askıda toplanacak ütü bir dünya olmuş yeni yıkanacak çamaşırlar varEv o kadar dagilmisti ki. Gelen ilk enerjiyle kalkip ortaligi topladim. Maalesef ortalikta esya olunca ruhum daraliyor. Bu halsizlikle bile kalkip is yaptim
Hala ara ara bel agrilarim var canim korkuyorum ama bin sukur minigimin kalbi hala atiyo. Yaaa bi daha kanama leke falan gormeyelim insallah su 3 ay bi gecsin de...Ee süper bir haber bu. Ne guzel bak atlattiniz sizde. Umarım devamı olmayacak tüm bu yasadiklarimizin
Amin canım.. Hepimiz bir atlatsak şu 3 aylık dönemi...Hala ara ara bel agrilarim var canim korkuyorum ama bin sukur minigimin kalbi hala atiyo. Yaaa bi daha kanama leke falan gormeyelim insallah su 3 ay bi gecsin de...
Aaa evet massallah canm insallah guzel haberi alıp sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip eder
Hayirli olsuunn gunu benimle ayni olan biri geldi cok sevindim hos geldiinnKızlar galiba bende dahilim bu gruba yarın kesinleşecek allah nasip ederse ilk resmimiz bu olsun şimdilik
Oncelikle tebrik ederim hayirli olsun ben 4+5 te gitmistim gozukmedi dun 5+2 idi gorduk cok şukur ama vajinal ultrasyon ile cnmmerhabalar kizlar bende haziran annesi adayiyim.cok stresli bi surecmis.cuma gunu keseyi gormeye gitcem.sizce gorunurmu 5+3 te
amin cnm hepimizinkini inşallah allahım eli ayağı düzgün sağlıklı bebisler nasip etsin RabbimAaa evet massallah canm insallah guzel haberi alıp sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip eder
Hayirli olsuunn gunu benimle ayni olan biri geldi cok sevindim hos geldiinn
5+5te keseyi gordum bebis te coook kucuktu. Yarin gidicem 6+6 kalp atisi duyulur insMerhaba hanimlar Rabbim nasip ederse bende haziran annesi olacağım yarın doktora gideceğim keseyi görmek için inşallah kalp atışlarınida görürüm siz kaçıncı haftada gormustunuz
Kızlar bende bugün çok ağrı çektim. Normal mi bu kadar ağrı.. ben haftaya doktora gidecektim ama yarın gitsem mi diyorum.. sabah kasıklar ağrıyordu.. aksam da belim başladı...Maalesef ben...
Kızlar bende bugün çok ağrı çektim. Normal mi bu kadar ağrı.. ben haftaya doktora gidecektim ama yarın gitsem mi diyorum.. sabah kasıklar ağrıyordu.. aksam da belim başladı...
Benimde yarın 6+1oluyor hayırlısı inşallah goruruzkeseyi
Bugun bat gunumdu canim dun kan verdim 80.6 cikti yarin tekrar kan verecegim insallah katlamistir deger :)sende yarin kan vereceksin sanırım?amin cnm hepimizinkini inşallah allahım eli ayağı düzgün sağlıklı bebisler nasip etsin Rabbim
Saol tatlım ewet aynı gözüküyor naptin tahlil verdin mi Dr a gittin mi
sagolasin canim.. kanama yok ama ağrı baya var.. ilk hamileliğin de olmuştu.. ama bu kadar yoğun muydu onu hatırlamıyorum.. şuan uyutmayacak gibi. Deli gibi de uykum varKanama gelmediği sürece bi de dayanilmsyacsk kadar çok sa gidebilirsin az olan ağrı normal kabul ediliyor cnm