- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 34
Biz bu hafta gideceğiz. 8. Haftada olacagizKizlar kalp atisini duymak icin nasipse ne zaman gideceksiniz doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bu hafta gideceğiz. 8. Haftada olacagizKizlar kalp atisini duymak icin nasipse ne zaman gideceksiniz doktora
Bence yap :) ben ilay'da sakladım o testleri hep. İlk 7 Günlükken yapmıştım çok silik çıkmıştı. 7. Gün 5. Gün 3. Gün testi duruyor hala. Strecliyip koydum hatıra kutusuna :)Kızımda testte cizgi silikti ertesi gun kan tahlilinde emin oldum hamileligimden.
Simdi bunda da testi erken yapmistim ve yine silik cizgi . Bat in uzerinden 9 gun gecti. Seytan diyo git bi test daha yap ve gor belirgin cizgiyi hep silik hep silik
Yap yap hatıra olarak saklıyor insan. Baya erken öğrenmişsin :) bende ilk bebegimde çok erken öğrenmiştim 5 gün kala :)Ben de hep silik gordum hatta bu gebeligimi adete 7 gun kala ogrendim evde bi tane test var usenmezsem yapip cizgiyi gormek istiyorum:)
Korkma kuzum herşey normal. Hepimizde oluyor o ağrılar zaman zaman. Bol bol su içinde hafifliyormis o ağrılardaBu ağrılardan yaşayan var mı peki aranızda ( Korkuyorum ben biraz. Rahim genişlemesi diyorlar lakin baya ağır var. Bir el atın şu garibana
Mesela biz. 7. Haftada duymadık. Bebek keseye daha yeni oturmuştu cuma gunu gittiğimizde. Sanırım bizimki geç döllenme olmus. Böyle söyleyebilir miyim artık bu duruma sence de? Cuma günü doktora da soracağım çünkü.kese 20 mm olduğu zaman dedi doktorum... 6. haftada duyanlar var duyamayanlar da var...
8. haftada duyan bile var geç döllenmelerde değişiyor yani
hosgeldin cnm , saglikla kucagimiza aliriz insallah bebeklerimizi :)Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 26 yaşındayım 3 yasında bir kızım var dün ögrendim hamile olduğumu
Bence yap :) ben ilay'da sakladım o testleri hep. İlk 7 Günlükken yapmıştım çok silik çıkmıştı. 7. Gün 5. Gün 3. Gün testi duruyor hala. Strecliyip koydum hatıra kutusuna :)
Yap yap hatıra olarak saklıyor insan. Baya erken öğrenmişsin :) bende ilk bebegimde çok erken öğrenmiştim 5 gün kala :)
Korkma kuzum herşey normal. Hepimizde oluyor o ağrılar zaman zaman. Bol bol su içinde hafifliyormis o ağrılarda
hayirli olsn cnm , hamilesinya insallah:) yerlesirken bazilarinda agri oluomus, sımsıkı tutunur umarim bebegin. Dinlen agir kaldirma iş falan da yapma oyle takil , bolbol su iç yeni anne :)Kızlar selamlar :)) ben az önce yaptığım testte çift çizgiyi gördüm. Reglim 3 gün gecikti ama benim hep gecikiyordu. Fakat iki gündür çok çok fazla karın ağrım var. Adet ağrısı gibi çok yoğun derecede girip çıkıyor. Aranızda böyle olan var mı?
Sabah doktora gideceğim.
Evet canim aynen..insallah saglikla kucagimiza almak.nasip olursen benim gibi zor bebek sahibi olanlardansın anlaşılan....
ben de 3 yıldır evliyim
15 aydır tedavi oluyoruz ama Rabbim bu zamanı uygun gördü
Insallah guzel.haberlerle.gelirsin canimBiz bu hafta gideceğiz. 8. Haftada olacagiz
hayirli olsn cnm , hamilesinya insallah:) yerlesirken bazilarinda agri oluomus, sımsıkı tutunur umarim bebegin. Dinlen agir kaldirma iş falan da yapma oyle takil , bolbol su iç yeni anne :)
Kizlar ben kizimda 5+5 te kalp atisini gormustuk vajinal utrasyonla.. şimdi yarin 5+2 oluyorum kontrolum var insallah minigimi azda olsa goruruz kesesini, goremmezsekte naaplaim beklicez buna sukur 1 yildir istiyoduk ikinci cocugumuzu kizim 6 yaşinda artik zamanikese 20 mm olduğu zaman dedi doktorum... 6. haftada duyanlar var duyamayanlar da var...
8. haftada duyan bile var geç döllenmelerde değişiyor yani
Gazlar fenaCanim benim de pantolonlarim dar bugun baktim bir kilo almisim ama bence siskinlikten dar oluyor cunku gobek degil.mide gazi var midem sis
Bende de var canım ağrılardan normalmiş. Ama çok kötü hissediyorsan doktorunla görüş bence.Bu ağrılardan yaşayan var mı peki aranızda ( Korkuyorum ben biraz. Rahim genişlemesi diyorlar lakin baya ağır var. Bir el atın şu garibana
Ben çarşamba gideceğim Ama kalp atışı olur mu bilmem geç döllenme benimki.Kizlar kalp atisini duymak icin nasipse ne zaman gideceksiniz doktora
Benim ilk bebeğimkimlerin ilk bebeği kızlar?
Vallahi canım ben duymadım buna dair bişey. Bence bir doktora sormak lazım..Kizlar komsum dio karninin uzerine uyuma tehlikeli sizce smdiden bole bi tehlike var mi hani bn daha tehlike icin erken dusunuorum da yaniliom mu
Bende de var canım ağrılardan normalmiş. Ama çok kötü hissediyorsan doktorunla görüş bence.
Üstüne değilde sağa yatmamak gerekiyor diye biliyorum kan akışınin daha iyi olması için yada sola. Ama ben pek önemsemiyorum böyle birseyi. Çünkü 6 aydan sonra adam akıllı yatamayscagimiz için şimdi keyfini sürüyorum yatmanınVallahi canım ben duymadım buna dair bişey. Bence bir doktora sormak lazım..
Ya da deneyimli anneler yardımcı olabilir
Bence aklına kötü şeyler getirme. Rahim on büyüyor bebek yerleşiyor vücut bebeğendim alışmaya çalısıyır ce regli olmadığın için ağrının olması çok normal. 6. haftaya doğru azalacak herşey. Kötüyü düşünüp kötüyü çekme arkadaşımGece uyandıracak kadar çok ağrıyor sabah 10da doktor.
2 kere test yaptım pozitif ama ben ateş ölçme yöntemi kullanıyordum ateşim 2 gündür ateş öncesi gibi düşük. Bilemedim bir sıkıntı olabilir gibi
6 yıl sonra yeniden aynı sıkıntıları yaşamak çok zor olsa gerek. Kalp atışı icin bence biraz erken gibi ama belli de olmuyor erken döllenme olduysa grebilirsub ama bence keseyi kesin görürsünKizlar ben kizimda 5+5 te kalp atisini gormustuk vajinal utrasyonla.. şimdi yarin 5+2 oluyorum kontrolum var insallah minigimi azda olsa goruruz kesesini, goremmezsekte naaplaim beklicez buna sukur 1 yildir istiyoduk ikinci cocugumuzu kizim 6 yaşinda artik zamani