2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Merhaba hamişler ;

İmzanızı nasıl oluşturuyorsunuz ? Daha önceden kendimle ilgili bilgileri de geçmiştim fakat ilk sayfaya eklenmemiş henüz :KK51:
 
Merhaba.Ben de yeni katıldım aranıza.İkinci çocuğum bir kızım var.Ben de fotoğraf ekleyim çok merak ediyorum tahminlerinizi :KK66:
Seninkini anlayamadım tam canım. Bir ihtimal erkek diyorum, ama nub görüntüsünü tam alamadım. Yalnızca tahmin :)))
 
Mide bulantisi tamamen biten var mi gündüz iyiyim ama sabahlari hala kahvalti yapamıyorum halbuki en sevdigim öğündu kahvalti aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz
Benim fark ettogim.bisey var ilk gebeligimde doktorlar herkese ilac veriyolardi durmadan simdi ise ben israrla sordum decavit ic istersen dedi ilac vermek istemiyorlar artik nedense

canım benim bitti çok şükür artık yemekleri yiyebiliyorum balık hariç
 
Merhaba hamişler ;

İmzanızı nasıl oluşturuyorsunuz ? Daha önceden kendimle ilgili bilgileri de geçmiştim fakat ilk sayfaya eklenmemiş henüz :KK51:
sayfa yöneticimiz değişti @onurumbenim e özelden bilgilerini atarsan ekleyecektir,
imza kısmını da kişisel bilgiler kısmından ekleyebilirsin.
 
Bir başka Dr A da mı muayene olsanız çünkü ben tiroit hastasıyım her zaman t3 ve t4 normaldir tsh değildir Dr her zaman tsh ında çok önemli olduğunu özellikle hamilelikte dikkat edilmesi gerektiğini söyler. Benim değerim yüksek 2,76 ve 2,5 un altında olması gerekiyor diyor düşük değerler için olması gereken değer nedir bilmiyorum ama sizin değeriniz düşükse metabolizmanız hızlı çalışıyor buna bağlı kalp atışınız vb. falan daha hızlı. Riske atmayın bir başka Dr ada görünün ben bir kaç Dr a göründüm hepsi aynısını söyledi
Benimde gebelikten önce tsh 1.93 dü şimdi 2.60 normal mi acaba doktorum herhangi birşey söylemedi
 
Canım benim doktorum da 16. haftada çağırdı cinsiyetini o zaman söylerim dedi ama meraktan çatlıyorum şu an.. Ben de bu haftasonu başka dr.a gitsem diyorum 14. haftayı doldurmuş olcaz kısmetse.. Sen başka doktora gidince ne dedin? Bişi mi uydurdun? :) Yani 'cinsiyet öğrenmeye geldik' dememişsindir herhalde :KK45:
Ben basta bi kanama atlattim ve bir kaybim var nur icinde uyusun butun melekler... o yuzden baslarda surekli tasalanip baska bi doktora gidiyodum kadina da soylemistim ama eger soylemeseydim de "hem kontrole hemde sizinle tansmaya geldim" diye gidebilirdim :) bence guvenebileceginiz bi hastaneye gidin kontrol icin geldim deyin niye geldin simdi diyemezler. Hem bence erkekse kesinlikle gorursunuz ama kizsa da bi ihtimal soylerler :)
 
Merhaba kızlar biz de 12 haftalık olduk yarın randevum var 12 haftada cinsiyetini öğrenen var mı ki ?Alışverişe başlamak istiyorum artık
Canim bana doktorum tahminde bulunmuştu ama kesin degil dedi.diger ay netlesir demisti.yarin randevum.var 16.haftadayim.cok.heyecanliyim:KK17::KK9:
 
20161114_140626-1.jpg
 
Benim kileri de tahmin edin kizlar hadi:KK66:ikizlerim biri 11 digeri 10+5 de ki ultrason fotolari..yarin kontrolum var nasipse.16.hafta dayiz.öğrenirim cinsiyetleri.insallah:KK9:
 
Benim kileri de tahmin edin kizlar hadi:KK66:ikizlerim biri 11 digeri 10+5 de ki ultrason fotolari..yarin kontrolum var nasipse.16.hafta dayiz.öğrenirim cinsiyetleri.insallah:KK9:
Ustteki ufaklik bence kiz cunku cikinti var ama yukari dogru degil paralel duruyo. Alttaki minnagi bilemedim kiz gibi geldi ama insallah gonlune gore olur ve yarinda ogrenirsin :)
 
X